Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-03-19, 09:42 AM   #426
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
咁快開G6 mode

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 06-03-19, 09:51 AM   #427
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
表弟都叫做打過Final,出過力

舊 06-03-19, 09:53 AM   #428
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
泡泡龍自殺中,狂射3分狂炒
一節就收你皮
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-19, 10:09 AM   #429
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
係咪冇拜神......Klay 都傷埋
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-19, 10:10 AM   #430
Sar8
The One

應該中降頭

舊 06-03-19, 10:19 AM   #431
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
Warriors 今場越打越用,應該掂
但傷左咁多人,頂唔頂到多三場呢?

講時講,好似都唔見 KD 坐場邊,係唔係真係傷得咁勁?
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-19, 10:35 AM   #432
搖搖
永遠的毛毛王子↓

團練都未參加到,對KD唔好擺太多期望

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 06-03-19, 10:42 AM   #433
Sar8
The One

2姑

舊 06-03-19, 10:42 AM   #434
搖搖
永遠的毛毛王子↓

Iguodala

舊 06-03-19, 10:44 AM   #435
搖搖
永遠的毛毛王子↓

Curry咁落去就算無KD都拎唔到FMVP

舊 06-03-19, 10:45 AM   #436
魚伕
Moderator

Iguodala

引用:
作者: Greenhead 查看文章
Warriors 今場越打越用,應該掂
但傷左咁多人,頂唔頂到多三場呢?

講時講,好似都唔見 KD 坐場邊,係唔係真係傷得咁勁?
KD好似知你擔心。。
出出鏡,話比大家知,我還在
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-19, 10:47 AM   #437
魚伕
Moderator

引用:
作者: 搖搖 查看文章
Curry咁落去就算無KD都拎唔到FMVP

佢真係好奇怪,今日又係打左 2節尾3節頭幾分鐘好波。。。
其他時間都係狀態麻麻。(雖然佢整場波做左唔少數據無顯示的功勞)
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-19, 10:48 AM   #438
okabe

註冊日期: Aug 2002
比較擔心kt 傷勢
果下落地拗一拗都幾金
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-19, 10:53 AM   #439
Sar8
The One

其實勇真係叫執到
最尾4分鐘得2菇球dagger 3
唔係龍又熜火應該係咁先

舊 06-03-19, 10:57 AM   #440
Penny仔

Curry 第一節都入過更衣室...
成隊都有傷病

其實第4節係冇計,冇KD, 冇KT
Curry根本連接波都難

場波係好彩, 邊有人估到速龍突然又打回原型
拉開10分之前, Cook 同表弟又生性先頂住左
舊 06-03-19, 11:02 AM   #441
搖搖
永遠的毛毛王子↓

KT應該唔太嚴重,睇下KD會唔會G4先出

舊 06-03-19, 11:08 AM   #442
Penny仔

其實唔駛封死Leonard
你封佢就拎2x分, 唔封都係拎3X分
佢唔似Harden咁一發不可收拾....

反而你比Gasol, 阿琴果D爆起仲衰
舊 06-03-19, 11:43 AM   #443
Sar8
The One

rumors,CP3爭D就要換公牛球衣

佢應該都估唔到臨老要做人球

舊 06-03-19, 11:49 AM   #444
Sar8
The One

KT:第3場我一樣會上

舊 06-03-19, 12:05 PM   #445
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
死人ESPN使唔使mean到甘?

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-19, 12:28 PM   #446
Penny仔

引用:
作者: Sar8 查看文章
KT:第3場我一樣會上
佢份人就算半死都話會上場, 所以都係......check完先知

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
死人ESPN使唔使mean到甘?

全世界趕走KD系列
舊 06-03-19, 12:39 PM   #447
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
過哂火,雖則我個人都希望係留Green不留KD,堂堂一個大台都要做到甘

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-19, 12:54 PM   #448
搖搖
永遠的毛毛王子↓

KD唔走詹皇無希望

舊 06-03-19, 02:10 PM   #449
Penny仔

引用:
rumors,CP3爭D就要換公牛球衣

佢應該都估唔到臨老要做人球
睇返個交易,bulls無咁痴線呀
就算對家有你裸照都唔會換啦吓嘛......
由手機版發出
舊 06-04-19, 12:37 AM   #450
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
AI份糧真係有9成係打Playoff

今場勇真係贏teamwork, 好多助攻同帶動到d bench, 加上速龍自己射得差
表弟真係復出得好及時, 攻有好幾球靚助攻, 守D籃板同防守都唔錯
Bogut都打得唔錯, 用黎頂家嫂/Ibaka 5-6分鐘卓卓有餘

希望Rooney同KT無事
KD似乎有機會出得番, 但我估佢G3就算真係上陣, 時間都唔會多, 可能G4先全力回歸

引用:
作者: 魚伕 查看文章
佢真係好奇怪,今日又係打左 2節尾3節頭幾分鐘好波。。。
其他時間都係狀態麻麻。(雖然佢整場波做左唔少數據無顯示的功勞)
係, 咖哩好多靠curry gravity幫人既off ball screen

不過最後差d整個致命TO...

引用:
其實勇真係叫執到
最尾4分鐘得2菇球dagger 3
唔係龍又熜火應該係咁先
兩隊都熄左好耐火, 兩隊個分最後幾分鐘無郁過
Q3 速龍直頭好似5-6分鐘無入波

引用:
作者: Penny仔 查看文章
睇返個交易,bulls無咁痴線呀
就算對家有你裸照都唔會換啦吓嘛......
由手機版發出
雖然BULL D管理層個腦一向都裝屎
但應該都唔會咁Trade掛
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 43 阿聰 體育版 1007 04-01-19 11:48 AM
NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS 阿聰 體育版 996 05-14-18 07:18 AM
NBA 討論區 VOL. 37 - 轉會市場開啟 阿聰 體育版 1018 04-16-15 01:39 PM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM

現在的時間是 07:29 PM

手機版 | APP版