Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後
電視遊戲討論版>Dragon Ball Z: Kakarot 《七龍珠Z 卡卡洛特》 | ARPG | NS版發售決定
6402oen 10:35 AM 01-28-19

6402oen 10:38 AM 01-28-19
Join Goku and fellow warriors in the neverending search for the ultimate fight -- COMING 2019!

PROJECT Z: Announcement Trailer | PS4, X1, PC
https://youtu.be/OSgGsTnKZ-Y
作者: :

wing 10:47 AM 01-28-19
cha la head cha la真係聽左幾十年都未厭.
幾時有actual gameplay睇?
pet3 10:57 AM 01-28-19
cc2社做

即係有火影風暴的好玩等級
Leong 11:22 AM 01-28-19
如果淨係撒亞人同菲莉篇, 咁咪同SFC隻超級賽亞人傳說一樣, 只係卡牌RPG變成ARPG!?
Kain 12:03 PM 01-28-19
竟然敢自稱RPG,睇下到時有幾R
由手機版發出
wing 12:15 PM 01-28-19
作者: Kain:
由手機版發出
我諗應該R過anthem
野良猫 12:24 PM 01-28-19
作者: Kain:
由手機版發出
笨大:加幾個升lv元素落去就可以了

其實有心做
真係整到to咁嘅arpg最好
入戰鬥畫面就係俾你用cc去駁拳腳,tp出扣氣嘅招
wing 12:30 PM 01-28-19
作者: 野良猫:
笨大:加幾個升lv元素落去就可以了

其實有心做
真係整到to咁嘅arpg最好
入戰鬥畫面就係俾你用cc去駁拳腳,tp出扣氣嘅招
其實我唔理佢叫自己做rpg定動作, 總之條trailer似樣, 如果gameplay ok就掂.
權愛真 01:17 PM 01-28-19
我真係一直都唔鍾意純格鬥,好悶。
龍珠呢種題材,亦好多人一早已講左理應整RPG遊戲!
今次終於真係落實係玩ARPG類!
但同時亦都擔心其開發團隊係咪真係有呢種功力去整到出黎?
真係要再睇睇。
野良猫 01:21 PM 01-28-19
作者: wing:
其實我唔理佢叫自己做rpg定動作, 總之條trailer似樣, 如果gameplay ok就掂.
cc2嘅應該都可以放心
你話笨大自己整我就擔心
wing 01:25 PM 01-28-19
作者: 野良猫:
cc2嘅應該都可以放心
你話笨大自己整我就擔心
笨大終於都局部聰明左, 識得搵arc同cc2整龍珠game.
半熟くん 03:42 PM 01-28-19
CC2就放心?
大家係咪唔記得左JOJO ASB既慘劇
半熟くん 03:45 PM 01-28-19
同埋3Dmodeling DB FIGHTERZ真係無得輸
依隻新作既面相完全被比下去
lwmanroy 03:53 PM 01-28-19
作者: 半熟くん:
CC2就放心?
大家係咪唔記得左JOJO ASB既慘劇
上次7在佢唔識整格鬥又去整,今次如果只係將火影做多次正常無問題嘅,係無新意D姐
強化人間ですの~★ 03:56 PM 01-28-19
作者: 半熟くん:
同埋3Dmodeling DB FIGHTERZ真係無得輸
依隻新作既面相完全被比下去
固定視角可以做堆睇落無問題係轉下角度睇就會穿崩既畫面出來
係好做好多既
holsety 04:46 PM 01-28-19
唔係格game就得。3ds d卡game重好玩~
Rance 08:08 PM 01-28-19
你咁出法即係要等switch完全版啦

Tapatalk を使用して私の F8332 から送信
野良猫 08:30 PM 01-28-19
作者: Rance:
你咁出法即係要等switch完全版啦

Tapatalk を使用して私の F8332 から送信
我估同步

應該同火影一樣出完幾集後嚟個合輯
小昭Teddy 08:58 PM 01-28-19
見返名場面同BGM,雙眼流汗
padage 09:42 AM 01-29-19
佢火影story mode都當rpg
會唔會可能同one piece open world share資源
暗黑騎士 01:12 PM 01-29-19
剩睇片以為係動畫, 完全唔知玩乜
wing 04:38 PM 01-29-19
作者: 暗黑騎士:
剩睇片以為係動畫, 完全唔知玩乜
又或者似當年阿修羅之怒
Akira 明 03:10 AM 01-30-19
我真係好想玩一隻有成個Z漫畫,無CUT任何情節同人物既龍珠GAME
可能回歸原點,玩卡,仲要實體卡個隻
古鐵.巨人 01:34 PM 01-30-19
其實成個z得拿美星篇係似rpg, 有卒, 有群抽, 有變身魔王,
之後d故仔好難再做rpg,
當年紅白機z3如果唔加古拉根本就可以極速完成,
入到人造人篇直情boss rush收工
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後

返回主題版面