Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
電視遊戲討論版>Red Dead Redemption 2 | 中文版2018年10月26日發售
STRIFE 04:48 PM 10-25-18
睇黎今日應該冇,清一下ps4
買dl版算
shingo18 05:39 PM 10-25-18
作者: ps4boy:
Youtube見外國店成箱碟盒展示!
實體版有咩跟?
會唔有張大地圖?
darkvolver 05:44 PM 10-25-18
作者: STRIFE:
睇黎今日應該冇,清一下ps4

買dl版算

自從白金了地平線後,已清理好位置,迎接炒價版遊戲,相信明天水位有7字頭開始計算。

Sent from my iPhone using Gaforum
鐵之侍 06:40 PM 10-25-18
剛才打電話來說明天1時後可拿

.....人家dl明天lunch12時都開了早些也不行
jeffyen83 06:47 PM 10-25-18
結果冇偷跑,唯有番去買dl版。。。
Kris 08:04 PM 10-25-18
伸手一問

我ps3幾十蚊do 左隻1都未玩

依隻2故事上同1大唔大關連?唔知聽日衝唔衝隻2先
whassupbun 09:26 PM 10-25-18
作者: Kris:
伸手一問

我ps3幾十蚊do 左隻1都未玩

依隻2故事上同1大唔大關連?唔知聽日衝唔衝隻2先
2係1前傳, 主角唔同, 但都係講緊同一幫人, 1既角色會喺2出現
視乎你自己覺得有冇所謂, 即係星戰應該睇4-6先, 定係1-3先
不過遊戲性2就一定會大大提升, 基本所有野都會改良做得好過1, 玩完2未必返到轉頭玩1
IDGAF 09:36 PM 10-25-18
Red Dead Redemption 2評分出爐

IGN 10分

https://www.youtube.com/watch?v=yoFvVAMcwOE

GamesRadar 5/5星

https://www.youtube.com/watch?v=R9bYwtN7bHc

Gamespot 9分

https://www.youtube.com/watch?v=wKdcRjpTpFk

IDGAF 09:43 PM 10-25-18
【直播】神作降臨!《碧血狂殺 2》評分將近滿分的作品真的有這麼神嗎!

https://www.youtube.com/watch?v=39MSx4K1bX0
血之淚 10:21 PM 10-25-18
冇偷跑之下d人個個走去買dl版
然後psn死咗
holsety 11:13 PM 10-25-18
俾七日都避免唔到TT
darkvolver 07:50 AM 10-26-18
作者: holsety:
俾七日都避免唔到TT

放心,今天下午會有人報天價..

Sent from my iPhone using Gaforum
jeffyen83 07:58 AM 10-26-18
講唔出有咩特別好玩,但就吸引住一直玩落去
原本想玩下開頭就訓,點知玩到依家夠鍾番工。。。

但隻game節奏算慢,新一代玩慣快餐遊戲果d,唔知buy唔buy呢
DC 97 08:32 AM 10-26-18
唔知lunch 有未
holsety 08:40 AM 10-26-18
本筆記。。。突然有莎木感。。
darkvolver 09:06 AM 10-26-18
作者: DC 97:
唔知lunch 有未

下午會有,不過到時水位...

DC 97 09:16 AM 10-26-18
作者: darkvolver:
下午會有,不過到時水位...

$398已訂
隻game其實有冇中文
mouseccy 09:28 AM 10-26-18
作者: DC 97:
$398已訂
隻game其實有冇中文
今集有中文
darkvolver 09:34 AM 10-26-18
作者: mouseccy:
今集有中文

you仔開始有序播映..

padage 09:38 AM 10-26-18
個intro好勁
今年goty走唔甩
darkvolver 09:59 AM 10-26-18
作者: padage:
個intro好勁
今年goty走唔甩

一路玩的時候可以轉鏡頭,真係好出色。第一身到第三身..快d remake第一集啦..

KUTAR# 10:34 AM 10-26-18
昨晚玩了一陣PS4版

教學關卡有個位要引狼
我按 L2 描和□去引狼沒問題
再按 R2 想開槍,但一直都冇反應
我是不是做錯了什麼?
還是有 bug 了
J+1 10:35 AM 10-26-18
作者: jeffyen83:
但隻game節奏算慢,新一代玩慣快餐遊戲果d,唔知buy唔buy呢
同gta比呢?
由手機版發出
ps4boy 11:14 AM 10-26-18
呢隻殺動物重可脱皮,少有!
wing 11:30 AM 10-26-18
作者: ps4boy:
呢隻殺動物重可脱皮,少有!
刺客同farcry都有剝皮
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面