Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4
手機平板遊戲討論版>星之海洋 Star Ocean:Anamnesis
fantasy俊仔 10:34 AM 01-24-17
除非佢改機率,5,6十抽應該咩都抽晒
fantasy俊仔 08:56 PM 01-24-17
已經兩日唔出一粒coin,剩想突爆枝杖都咁難,打到火
Gnosis 09:04 PM 01-24-17
作者: fantasy俊仔:
已經兩日唔出一粒coin,剩想突爆枝杖都咁難,打到火
我見某啲人專搶尾刀, 唔知會唔會有關係...
dragonwing84 07:16 PM 01-26-17
一個十連中左劍女神
不過劍女神同弓女神個大絕動畫一樣既 略嫌偷工減料
Vanux 02:25 PM 01-27-17
兩個十抽中晒兩個, 真好采, 呢隻game既抽獎機率十分抵讚!
superworm12 10:16 PM 02-09-17
SO2主角 出左 劍士終於勁番小小
遠攻劍士
Vanux 06:47 AM 02-10-17
作者: superworm12:
SO2主角 出左 劍士終於勁番小小
遠攻劍士
花左五萬石,只中Claude, 無奈之下用必中五星卷抽埋Phia, 睇黎個5* 機率真的調低左⋯

依家唔知升邊個先好⋯
moeyomi 01:30 AM 02-24-17
新角全面BUFF近戰系,多D隊選擇同配置
不過射擊系可以無視BOSS出範圍技繼續射,快D儲RUSH可以靈活運用單獨RUSH CUT BOSS技都仲係大長處
superworm12 09:07 AM 02-24-17

Sent from my iPhone using Gaforum
superworm12 10:38 AM 02-24-17
Dias 空破斬 同 SO2一樣都係強化
武藤遊戲 07:46 PM 10-23-18
道歉了

PS4版鬼隱
王蛇 12:30 AM 10-24-18
原來有開POST
對這GAME印象是農度很低,儲石很容易 根本慈善GAME
小光 01:42 AM 10-24-18
作者: 武藤遊戲:
道歉了

PS4版鬼隱
可以解釋一下點解炎上嗎?
Eclair 02:08 PM 10-24-18
作者: 小光:
可以解釋一下點解炎上嗎?
出新角不過連埋之前幾個限定角一個池+無Pick Up+無天井
有左限定角既又想要新角既人
要抽就唔知幾多連先中新角…
fantasy俊仔 06:18 PM 10-25-18
作者: Eclair:
出新角不過連埋之前幾個限定角一個池+無Pick Up+無天井
有左限定角既又想要新角既人
要抽就唔知幾多連先中新角…
其實睇返同其他game平常做法差唔幾

呢隻一向佛開一玩呢d 就搞到炎上?
fantasy俊仔 06:21 PM 10-25-18
作者: 王蛇:
原來有開POST
對這GAME印象是農度很低,儲石很容易 根本慈善GAME
最正係做料可以突角色,基本抽到一次等於突爆
-vin- 02:22 PM 11-08-18
其實呢隻game真係ok,畫面靚又算易抽易玩.成年前d角覺醒後都重用得.
武藤遊戲 10:05 AM 02-28-19
http://soa-matome.xyz/archives/28450475.html

AAA進擊的巨人打宇宙
wang2009hk 09:33 AM 03-01-19
作者: 武藤遊戲:
http://soa-matome.xyz/archives/28450475.html

AAA進擊的巨人打宇宙
以這次活動關卡來看..
巨人來到星海根本找死啊~XDD
立體機動裝置什麼根本不用~直接在空中放魔法陣作踏腳地~XD

這次好運的20抽齊2隻..但還是要問..艾蓮呢?不會這次只是出來被打吧..
武藤遊戲 02:39 PM 05-25-19

夢之實現
武藤遊戲 07:08 PM 09-10-19

王蛇 12:21 AM 09-13-19
要和P5合作呢
real00 10:24 PM 09-15-19
今日睇左佢地發布會,超正,雖然唔能夠集中p5角色,但都算叫做還願,希望下年再有.
10月開始event,努力儲夠7萬石抽XD,睇嚟呢次又清袋。
武藤遊戲 04:24 AM 06-18-21
so6?募集
某人踢爆

オフライン版「スターオーシャン:アナムネシス」の仕様が発表に。キャラクターモデルの閲覧やシナリオライブラリなどを実装予定
https://www.4gamer.net/games/359/G035984/20210617151/
標籤:Star Ocean:anamnesis, スターオーシャン:アナムネシス, 星海遊俠:回憶
1 2 3 4

返回主題版面