Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70 120  ... 最後
手機平板遊戲討論版>IOS/AN 夢幻模擬戰
(=v=)b 06:29 AM 10-16-18
作者: GUSTAV:
爆到盡都係一日一級T_T
一到返工日~一日都無一級~
ShinDou 06:35 AM 10-16-18
冇時間打掃蕩啦

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
(=v=)b 07:59 AM 10-16-18
作者: ShinDou:
冇時間打掃蕩啦

d人都無經驗值~始終要有時間先升到~
ShinDou 08:01 AM 10-16-18
經驗水每日打果2場夠用啦,rank緊要好多,rank唔夠高你都升唔到

GUSTAV 09:30 AM 10-16-18
35冰龍有冇教學 好似唔夠力 係唔係拎左超絕就打得贏?
ShinDou 09:35 AM 10-16-18
係 超絕爭好遠

GUSTAV 10:39 AM 10-16-18
係 超絕爭好遠

但光輝陣冇騎兵 火力靠雪莉ONLY?

BTW 黑暗陣冇坦其實打唔打到機?
ShinDou 10:45 AM 10-16-18
雪莉火力都大架唔差過里昂好多

黑暗應該會卡到傻,淨係鬥雞用到

ShinDou 10:46 AM 10-16-18
黑暗多數要混搭另1個陣營

GUSTAV 10:58 AM 10-16-18
咁同樣廢裝下leo 大力好多 xdxd 雪莉打唔死冇得走嘛xdddd

SHIN大有冇35冰龍大腿比我抱2場
ShinDou 11:15 AM 10-16-18
今日忙得濟可能今晚先有時間,今日都未得閒清體

打冰龍要用遠招,近會俾佢冰左

雪莉你用佢既話要練武同裝備要谷攻,唔夠攻秒唔到人既話冇用

GUSTAV 11:46 AM 10-16-18
我唔夠角殺隻冰龍又想用個兩次BONUS 所以想求大腿....
ShinDou 11:49 AM 10-16-18
同埋唔好企晒埋1齊,會全部人1齊中3格範圍既map砲,要分開兩邊企

GUSTAV 11:57 AM 10-16-18
同埋唔好企晒埋1齊,會全部人1齊中3格範圍既map砲,要分開兩邊企

我就係比MAP 炮秒
唔夠腳冇計
ShinDou 12:03 PM 10-16-18
想唔中map砲1係每turn淨係推隻魔法人上去同佢單挑對轟,唔死得下turn走番出黎補血第2隻上

同lv其實應該食得到招map砲,最緊要唔好咁多人1齊中,最多兩3隻,咁夠奶都補得番,除非有人識群補1次補得滿

十一月 01:24 PM 10-16-18
SR裝最高可以突破到幾多LV?
升到最高LV時,會唔會比冇突的SSR裝更強?
GUSTAV 01:29 PM 10-16-18
好似50 但升到40就好難升

LV X 既SR 能力大約=LV X-10 SSR
ShinDou 01:31 PM 10-16-18
岩岩打左次35冰龍,都係7turn殺,雪莉俾佢開map炸白字扣1半度,其他遠職俾佢炸黑字扣好少,基本上隔個回合散開1次打都ok

Sr裝30lv同ssr裝 20lv差唔多,所以正常係凸sr黎用多,後期刷到ssr先用番ssr

GUSTAV 01:42 PM 10-16-18
大腿今晚靠你了
ShinDou 01:53 PM 10-16-18
今晚應該7 8點後ok

GUSTAV 02:29 PM 10-16-18
升完人就升裝升完裝就要升兵 無窮無盡 ..........
T.S 02:32 PM 10-16-18
我覺得升裝最大問題真係唔夠錢
啱啱將把ssr武升到去lv30d錢倒水咁

而家煩緊要谷高雷丁個防...
打到後面d版開神衛幫人檔3下就死左
GUSTAV 02:36 PM 10-16-18
作者: T.S:
我覺得升裝最大問題真係唔夠錢
啱啱將把ssr武升到去lv30d錢倒水咁

而家煩緊要谷高雷丁個防...
打到後面d版開神衛幫人檔3下就死左
擋到3下仲想點 ....
ShinDou 02:45 PM 10-16-18
奶騎囉每場有50%補血,就開pickup,基本上咩陣都要奶騎

我黃毛都係頂1隻咋,引多隻都可能死

錢我仲有,不過係用好快,我都升左幾件30lv sr裝

T.S 02:51 PM 10-16-18
作者: GUSTAV:
擋到3下仲想點 ....
見人地果d高防過我好多
不過我隻雷丁仲著緊d10lv的sr裝

奶騎囉每場有50%補血,就開pickup,基本上咩陣都要奶騎

我黃毛都係頂1隻咋,引多隻都可能死

錢我仲有,不過係用好快,我都升左幾件30lv sr裝

我隻黃毛仲卡住係第二職未上到,打3-6精英比d騎虐殺

見人抽到無pickup果d真係好開心
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70 120  ... 最後

返回主題版面