Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 43
Penny仔 10:49 AM 10-11-18
班細既又爭唔落既,人地真係打爆你

但咁講啦,如果個個都好似你jb咁勤力
咁你仲邊值頂薪
....有時做領袖,你必然面對唔同性格隊友
由手機版發出
Sar8 11:24 AM 10-11-18
佢要求佢既隊友有同樣既目標都係好正常,但而家來睇兩位當家著緊自己個地位多過冠軍
再加上你班細又真係輸....但又唔肯去配合個偏執既人

其實咪即係KOBE,只係kobe係主,JB係客...個場唔係你話事既,你除左走係冇辦法

其實Andrew wiggins你都冇幾多時間比你hea...
Penny仔 11:59 AM 10-11-18
唔同既係,kobe帶隊果陣,已經有3個冠軍
同埋佢個教練係jackson

而jb隔離果件係肥T......
肥T唔撥火已經要感謝上天
由手機版發出
Sar8 12:12 PM 10-11-18
作者: Penny仔:
唔同既係,kobe帶隊果陣,已經有3個冠軍
同埋佢個教練係jackson

而jb隔離果件係肥T......
肥T唔撥火已經要感謝上天
由手機版發出
我都唔知佢係撥火定裝死....

SVG引述肥T講係係最好既一次PRESEASON練習,隊友為JB在場感到高興
搖搖 04:17 PM 10-11-18
如果照尼篇咁講,就算JB走左KAT之後日子都唔好過

https://bbs.hupu.com/23891984.html

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
阿聰 09:37 PM 10-11-18
https://www.nba.com/bulls/news/state...ing-tex-winter

TEX WINTER走了……
Penny仔 12:16 AM 10-12-18
作者: Sar8:
我都唔知佢係撥火定裝死....

SVG引述肥T講係係最好既一次PRESEASON練習,隊友為JB在場感到高興
雖然係爭唔落(即係輸左冇得好講)
但肥T同butler咁做即係將Towns 公開處刑....
我覺得Towns 都係22定23歲,咁樣做未免太Harsh
大把球星呢個年紀都仲係普通球員一名
Dirk都用左大半個職業生涯成長...如果遇正肥T, 大概一季比佢換走了

肥T睇落都似George Karl....George Karl一生只愛Gary Payton呢類球員
Ray Allen 同佢搞到反面
同而家肥T差唔多
HEAD_HUNTER 10:54 AM 10-12-18
作者: 阿聰:
https://www.nba.com/bulls/news/state...ing-tex-winter

TEX WINTER走了……
RIP,
當年Bulls、LAL三次三連霸既功臣
Sar8 08:22 PM 10-13-18
連熱身賽都比公鹿禁係地下摩擦
6eo 05:25 PM 10-15-18
依家先知原來D.Schroder去左OKC
OKC終於有個可靠既Bench PG

作者: Sar8:
連熱身賽都比公鹿禁係地下摩擦
3戰全敗

btw, JB結果都係走唔到
好似話係木牛突然叫價高D搞到熱火唔trade, 真係何必呢...
Penny仔 07:50 AM 10-17-18
快D 簽埋Noah 算啦

今日紅日開波, 可以睇2場
Penny仔 09:59 AM 10-17-18
Baynes 果D射姿咁衰既3分都入到波.......你叫阿Ben情何以堪
阿聰 10:12 AM 10-17-18
作者: HEAD_HUNTER:
RIP,
當年Bulls、LAL三次三連霸既功臣
當年睇BULLS LAL打三角進攻真係唔錯,睇到唔一樣嘅進攻方法。
同依家有幾隊係咁射三分嘅打法相比,可觀性高好多。
Penny仔 10:17 AM 10-18-18
邊個會估到第一場燒鵝作客炒火箭......
由手機版發出
HEAD_HUNTER 03:00 PM 10-18-18
邊個會估到第一場燒鵝作客炒火箭......
由手機版發出
仲未放完暑假,心散,
有好幾球backdoor走空哂完美重現番Harden monitor mode
Penny仔 06:38 PM 10-18-18
仲未放完暑假,心散,
有好幾球backdoor走空哂完美重現番Harden monitor mode
贏左MVP, 小左動力....
另一方面, 教防守助教季前退休, 未知影響幾大
搖搖 08:53 PM 10-18-18
Harden得4個罰球尼樣我比較意外

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 11:54 AM 10-19-18
有2個playmaker係度,阿波真係有價好賣...
本身自己又得唔到分
由手機版發出
HEAD_HUNTER 02:28 PM 10-19-18
又未至於甘悲觀既,Rondo都只係一年約,
今年當跟住兩個大佬學吓野交吓學費先囉,
始於球仔呢類地板型PG一向都係晚成型居多
Penny仔 07:35 PM 10-19-18
又未至於甘悲觀既,Rondo都只係一年約,
今年當跟住兩個大佬學吓野交吓學費先囉,
始於球仔呢類地板型PG一向都係晚成型居多
上季阿波有足夠出場時間比佢慢慢摸
但今季佢出場時間一定小好多

唔射得都算了, 但以佢身高同速度要剷下籃先得喇
佢套skill set 真係充滿缺憾...
POISON 01:22 PM 10-20-18
上季阿波有足夠出場時間比佢慢慢摸
但今季佢出場時間一定小好多

唔射得都算了, 但以佢身高同速度要剷下籃先得喇
佢套skill set 真係充滿缺憾...
上季多得佢老豆,第一年就有咁既招待
佢老豆唯一成功係令入到LAL,但入到LAL後,nba生涯都可能玩完了
Penny仔 01:03 PM 10-21-18
嘩, Rondo執左CP3 一拳
阿Ball 機會來了
搖搖 01:45 PM 10-21-18
IG果拳睇得好爽
搖搖 09:12 AM 10-22-18
Trae Young睇黎真係有料到,健康的話豪神個後備位都幾穩了

Penny仔 10:07 AM 10-22-18
作者: 搖搖:
IG果拳睇得好爽
痴孖筋,佢本身又手長
果拳成個路飛咁

Rondo 吐口水斷正3場
Ingram 4場
Cp3 2場
由手機版發出
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面