Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 37 87 127 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 147 187 237  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
MR.CD-ROM 11:43 AM 07-03-18
MATCHING會點改呢?
我諗應該係改做跟勝率分組
柚原このみ 12:08 PM 07-03-18
轉返証
b_boy 12:24 PM 07-03-18
作者: MR.CD-ROM:
諗到位階武功RESET既人真係天才
推人去玩FGO ARCADE既天才策略
每次VER UP都RE架啦
傑斯特 05:42 PM 07-03-18
階級係咪即係幾多品
全國 店內 武功reset反而無咩野(一向圈外)
6eo 02:41 PM 07-04-18
有冇人有 城門/復活朱拠 & 攻擊王表 ?
LR猫 04:49 PM 07-04-18
作者: iamleoluk:
有冇人有 城門/復活朱拠 & 攻擊王表 ?
我有城門漢異弓
但自己要用
ouki 04:56 PM 07-04-18
Leo巨準備用新deck 屈對手機?
番薯勤 06:32 PM 07-04-18
作者: ouki:
朱拠同王表

係咪銀周deck a
darkvolver 07:05 PM 07-04-18
觀記今日好多人,真係少見,大家抽set?

Sent from my iPhone using Gaforum
番薯勤 07:55 PM 07-04-18
作者: darkvolver:
觀記今日好多人,真係少見,大家抽set?

Sent from my iPhone using Gaforum
今日VER UP加有新印仔咭

darkvolver 08:24 PM 07-04-18
作者: 番薯勤:
今日VER UP加有新印仔咭

人生人海大包圍,感好似回到1年前,未有power creepy的日子。

LR猫 09:59 PM 07-04-18
作者: ouki:
馬周漢異中出,打到對面失禁
柚原このみ 10:34 PM 07-04-18
朱拠同王表

係咪銀周deck a
應該係啦,兩張知力依存咁高
GUSTAV 12:23 AM 07-05-18
失禁哥要令對手也失禁
柚原このみ 12:42 AM 07-05-18
leo哥要由0轉做1仔
柚原このみ 01:32 AM 07-05-18
南蛮王の大号令 
40.5% → 27%
每下回血少足3成3同死左有乜分別

何皇后個毒無左確殺
3鳴知升將器知力1-3都係扣9成、6知7成8

突擊術升左做3%,仲未變返全盛期
b_boy 01:45 AM 07-05-18
吳楚+5知
柚原このみ 08:39 AM 07-05-18
作者: b_boy:
吳楚+5知
絕命奧義17知呂神粒子砲
ouki 10:44 AM 07-05-18
作者: 柚原このみ:
絕命奧義17知呂神粒子砲
咩人都死系列
柚原このみ 07:57 PM 07-05-18
今期有99同呂凱就係糞Deck
kev00269270 08:23 PM 07-05-18
有人能說一下換卡簿卡盒的方法嗎?

都係打翻決起曹操順手.....
柚原このみ 08:48 PM 07-05-18
作者: kev00269270:
有人能說一下換卡簿卡盒的方法嗎?

都係打翻決起曹操順手.....
.net 自己Acc > キャンペーン > 夠30Point($10=1Point) > 出Code比阿姐睇 > 簽名。完
.net Acc 無就自己官網開
maxwaver 12:29 AM 07-06-18
................連Leo哥都廚埋一份係咪代表我的馬周好快就會比sega nerf
明明我好少打知升combo

--

其實雄飛赤火四枚有咁難打咩
打卡盒唔想用腦結果一個六連就升二上了
仲順過我認真地打馬周
6eo 02:46 PM 07-06-18
朱拠同王表
係咪銀周deck a
世事都被你們看透了
作者: 柚原このみ:
南蛮王の大号令 
40.5% → 27%
每下回血少足3成3同死左有乜分別

何皇后個毒無左確殺
3鳴知升將器知力1-3都係扣9成、6知7成8

突擊術升左做3%,仲未變返全盛期
孟獲回40%太勁啦... 又回得快仲要未計知知個下

何皇后要睇下0/1劃個時改成點, 其實最常用就係頭2下, 希望唔太大改動啦...

作者: maxwaver:
................連Leo哥都廚埋一份係咪代表我的馬周好快就會比sega nerf
明明我好少打知升combo

--

其實雄飛赤火四枚有咁難打咩
打卡盒唔想用腦結果一個六連就升二上了
仲順過我認真地打馬周
我之前有打過吳礎架, 岩岩先BUFF又NERF?

其實2上真係求其一副deck都fing到上去...
LR猫 02:51 PM 07-06-18
作者: iamleoluk:
我之前有打過吳礎架, 岩岩先BUFF又NERF?

其實2上真係求其一副deck都fing到上去...
我渣
7枚復仇fing唔到
第一 ... 37 87 127 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 147 187 237  ... 最後

返回主題版面