Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 36 86 126 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 146 186 236  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
LR猫 08:26 PM 07-02-18
作者: ouki:
成個片就係出人馬同印仔外
就係全系統reset?
點reset法?

我只係飛住嚟睇到無下修漢曹操咋
柚原このみ 08:30 PM 07-02-18
作者: LR猫:
改個框做心春
仲要舊框好睇啲
SR全部出返原圖做果班可以唔駛褪地
同埋縮左圖可以執少D,收到圖直接套框慳返美術
ouki 08:42 PM 07-02-18
作者: LR猫:
點reset法?

我只係飛住嚟睇到無下修漢曹操咋
食飯睇冇聽聲....就禁睇ppt就品數reset,分reset
柚原このみ 08:49 PM 07-02-18
RESET武功,跟數比個垃圾稱號你

小夫都仲差9萬武功至換到最高稱號
蝦片人 08:51 PM 07-02-18
人馬趙雲落咩deck好?
番薯勤 08:56 PM 07-02-18
作者: 柚原このみ:
張遼士氣GGG
當玩家狗咁L
你係就3B/速升加個勇…
張遼搭主將士氣姐係同冇出冇分別
比個守城/募兵都好呀

4速/攻擊/兵力個啲應該冇可能啦
曹操呂布個SET復刻出得太勁 比啲刷左副將嘅人嘈
上一SET都明顯出弱左

柚原このみ 08:58 PM 07-02-18
作者: 蝦片人:
節目花田開口已經W RIDER
技之一號力之二號
係差張挑撥姜維,唔係還原舊代果副
同埋連環又變大,大家識做啦
以前無征壓系統,今集有,即係仲好打過以前
柚原このみ 09:03 PM 07-02-18
作者: 番薯勤:
張遼搭主將士氣姐係同冇出冇分別
比個守城/募兵都好呀

4速/攻擊/兵力個啲應該冇可能啦
曹操呂布個SET復刻出得太勁 比啲刷左副將嘅人嘈
上一SET都明顯出弱左
佢唔勁L有人買
前前果SET反應幾好
玩到悶悶地真係轉到咭FING返個黎月

上SET乜都無
直頭用機略自在張圖插攻受自在效果DLLM咩
出咭吸水都數字個人
今SET得趙雲用係值,小Q打打下機開計打飛機都可以醒下神都OK既
番薯勤 09:05 PM 07-02-18
作者: 蝦片人:
除左趙累銀屏COMBO要馬超個9武之外
基本上馬超互換

大德, 8掛, 桃園都用得
但勁唔勁見人見智
SPEC勁但招計一般 目測得1.3倍速到

番薯勤 09:14 PM 07-02-18
佢唔勁L有人買
前前果SET反應幾好
玩到悶悶地真係轉到咭FING返個黎月

上SET乜都無
直頭用機略自在張圖插攻受自在效果DLLM咩
出咭吸水都數字個人
今SET得趙雲用係值,小Q打打下機開計打飛機都可以醒下神都OK既

前前個SET緊係反應好 咪就係話因為個SET出得太勁比用SR嘅人嘈

龍玉緊係唔吸水啦 咁易儲
最吸水一定係用緣刷咭

ouki 09:23 PM 07-02-18
前前個SET緊係反應好 咪就係話因為個SET出得太勁比用SR嘅人嘈

龍玉緊係唔吸水啦 咁易儲但
最吸水一定係用緣刷咭

散步又唔加卡,想玩下新野又冇得玩

睇來全力去左搞新版本,但你地禁樣做野法真係好難留人玩

孫生個bug修左成2個月都未修完,但你又識下修隻野
LR猫 09:33 PM 07-02-18

吓個bug仲未修架
番薯勤 09:35 PM 07-02-18

咪有4張新咭

孫策個bug到而家都未整真係好離譜.....都過左兩個ver

柚原このみ 09:57 PM 07-02-18
唔執都使率第一,唔需要執丫
柚原このみ 10:05 PM 07-02-18
黎緊五成勝率上霸者
ouki 10:08 PM 07-02-18
唔執都使率第一,唔需要執丫
下個version 應該冇人用啦
柚原このみ 10:12 PM 07-02-18
下個version 應該冇人用啦
唔會無,今ver已經淨要spec都用
佢變八武/三知/一征就收皮
maxwaver 10:18 PM 07-02-18
快進擊個942勇魅,爸爸一日唔變番952魅都無人取代到
雖然張LE三速突擊術又幾吸引,不過應該都係換埋張戒炎先

--
相關修正
呉 美姫の憧憬 周姫 ・効果時間短縮 ▼
呉 孫呉の礎 周瑜 ・知力上昇値増加 ▲
呉 天衣無縫 太史慈 ・効果時間延長 ▲

美姬LM又nerf番去一開始的19c…
天衣我覺得+時間你不如+武力上升…比個+8好嗎
番薯勤 10:57 PM 07-02-18
唔會無,今ver已經淨要spec都用
佢變八武/三知/一征就收皮
快進擊wara張火計先係本體

GUSTAV 11:25 PM 07-02-18
除左趙累銀屏COMBO要馬超個9武之外
基本上馬超互換

大德, 8掛, 桃園都用得
但勁唔勁見人見智
SPEC勁但招計一般 目測得1.3倍速到

馬超9兵 趙雲8攻 基本上4枚應該都係用馬超多

係個活魅好吸引
MR.CD-ROM 12:34 AM 07-03-18
諗到位階武功RESET既人真係天才
推人去玩FGO ARCADE既天才策略
柚原このみ 12:55 AM 07-03-18
唔駛推,果邊本身唔叫多人玩
番薯勤 02:08 AM 07-03-18
作者: MR.CD-ROM:
鍾意玩就會繼續玩架啦
唔會為左位階轉GAME掛

唔駛推,果邊本身唔叫多人玩
FGO ARCADE未出
幾個月前TEST RUN負皮得濟話砍掉重練 雖然到最後都冇乜改變
望落整得好求其 香港如果引入我寧願要 SOUL REVERSE

柚原このみ 02:26 AM 07-03-18
SOUL REVERSE直頭無人打
GUSTAV 10:06 AM 07-03-18
作者: MR.CD-ROM:
唔係RESET WOW 成個SYSTEM 轉哂將個位轉過新SYSTEM 姐...
第一 ... 36 86 126 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 146 186 236  ... 最後

返回主題版面