Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-27-18, 05:01 PM   #376
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
照計Steven既CA死左後就會推Bucky做CA

舊 03-28-18, 09:48 PM   #377
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
最新消息!UA IMAX聽朝11點開始預售

Latest News! Tickets will be opened for sale from 11am tomorrow

#MarvelStudios #Avengers #InfinityWar #uacinemas #IMAX
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-18, 10:34 PM   #378
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
最新消息!UA IMAX聽朝11點開始預售

Latest News! Tickets will be opened for sale from 11am tomorrow

#MarvelStudios #Avengers #InfinityWar #uacinemas #IMAX
有冇誇張d呀
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-18, 01:41 PM   #379
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
12點先入到UA app 買到29/4(日) isquare imax 皇帝位

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-18, 01:57 PM   #380
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
Mcl院線已全部有得買,包括海怡戲院

不過我是打算那天請半日看下午,都是選中環或銅鑼灣吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-18, 02:35 PM   #381
JoJo

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
12點先入到UA app 買到29/4(日) isquare imax 皇帝位
死火 成朝都load唔到入去
舊 03-29-18, 02:43 PM   #382
D-boy

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
我到現在都仲未入到去
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-18, 02:50 PM   #383
JoJo

引用:
我到現在都仲未入到去
慘過㩒iPhone
舊 03-29-18, 03:10 PM   #384
D-boy

引用:
作者: JoJo 查看文章
慘過㩒iPhone
我就是用iPhone到現在不論apps或網頁都是不停load、入唔到去!
但聽聞用電腦能買到飛。
又聽聞今天入唔到UA網,關五月天事
舊 03-29-18, 03:16 PM   #385
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
load左個半鐘後12點半係網頁版買左isquare 25號10點幾果場

apps版最多去到揀位畫面就去唔到下一步

UA成日比人鬧真係有原因

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-18, 03:21 PM   #386
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
http://www.hkfilmblog.com/archives/60793

頂, 想入機場睇個早場都咁難...

舊 03-29-18, 03:47 PM   #387
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
http://www.hkfilmblog.com/archives/60793

頂, 想入機場睇個早場都咁難...
UA真係廢物o黎,如果百老o係九龍區有IMAX我都唔會再去UA睇戲

iSquare IMAX成$200一張飛.....希望套戲好睇啦....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-18, 03:53 PM   #388
豪傑公子

剛剛用APP登入, 篤咗A3 IMAX之後,
同我講「揀選電影不在發售中」,
UA臨時抽起咗? 頂你唔係賣就咪擺出嚟俾人篤啦...

舊 03-29-18, 04:00 PM   #389
D-boy

最終專登上去isquare買飛,好彩仲買到25號13:10那場的中間18座位
舊 04-06-18, 11:16 AM   #390
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI

死侍你其實仲可以再玩串d m9
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 02:47 PM   #391
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: JoJo 查看文章
有冇誇張d呀
突然間全港IMAX同普通版早左成個月預售,
我遲左3日先收到風!
已經比人搶晒全港IMAX 7成位啦!(除左機場IMAX)
最後我只能夠轉訂The Grand Cinema焗著睇3D全景聲版算啦!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 03:28 PM   #392
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
我上星期買左25號15:20普通版

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 03:35 PM   #393
豪傑公子

引用:
作者: mrk 查看文章
突然間全港IMAX同普通版早左成個月預售,
我遲左3日先收到風!
已經比人搶晒全港IMAX 7成位啦!(除左機場IMAX)
最後我只能夠轉訂The Grand Cinema焗著睇3D全景聲版算啦!
冇計,香港就係一個咁嘅地方, 咩都要鬥快鬥搶...

舊 04-09-18, 04:07 PM   #394
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
冇計,香港就係一個咁嘅地方, 咩都要鬥快鬥搶...
咁啱開賣個幾日,煩緊點睇晒個3套心水戲(挑戰者1號、桿戰大平洋2、Pokemon劇場版第20集+換齊D限定Code)

PS:係估佢唔到,突然快成個月開賣,
希望套戲到時冇期望越大,失望越大啦!(注:最初A3係分上下2集,依家電影公司其實只係玩緊文字遊戲,變左做A3同A4)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 04-09-18 04:11 PM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-18, 11:29 AM   #395
芝麻糊

註冊日期: Oct 2006
UA IMAX 幾時先有30/4 打後場次.....開頭幾日唔得閒睇.....

舊 04-21-18, 12:11 AM   #396
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
https://hk.entertainment.appledaily....80420/58097618

https://news.tvbs.com.tw/entertainment/905477

成班主角去上海迪迪尼宣傳套電影,但主辦單位合照時叫佢哋企埋邊俾Eason企中間。

吓,真係有冇攪錯?家下宣傳Avengers定宣傳你班偽人??關你Eason乜差事??

條友仔仲要完全冇做功課,一上台即刻問「佢哋係邊個?超人嚟架?」俾觀眾糾正後仲隨便敷衍句whatever。

RDJ當堂黑面完全可以理解。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-18, 11:16 AM   #397
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
利害了 我的國 個台仲垃圾過 香港電影 首影 , 睇下人地 新加坡 差幾X遠........

舊 04-21-18, 04:43 PM   #398
JoJo

名符其實 庄閑不分
個主辦單位 個腦應該係裝屎
我相信換左香港小童群益會主辦 都唔會安排成咁

此篇文章於 04-21-18 04:47 PM 被 JoJo 編輯。
舊 04-21-18, 06:50 PM   #399
D-boy

嗱~去上海迪迪尼都唔嚟香港迪迪尼啦!抵他們遭到這種對待!問他們到第四集仲敢唔敢去上海?
舊 04-23-18, 12:14 PM   #400
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
嗱~去上海迪迪尼都唔嚟香港迪迪尼啦!抵他們遭到這種對待!問他們到第四集仲敢唔敢去上海?
咁應該可以期待Avengers 4會嚟香港啦。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Avengers, Infinity War, Marvel

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
FS: 全新 Hottoys Hot Toys Avengers Ironman Mark VII 7 連會場 Bonus Part chanchan456 買賣專區 0 06-07-13 10:23 PM
[醫生與我] 私家病房的雙重人格患者Part 1留醫+Part 2食藥 DTS OR AC3 照相館 11 12-21-08 11:06 PM
[NDS] 機戰W -Part II [已售] 神祕人1號 手提遊戲機討論版 693 03-16-07 04:09 PM
請問邊度仲有HG超人情景扭蛋part 1&part 2賣?How much? kan666 收藏品討論版 1 10-05-03 12:47 AM
MS DCOM RPC Patch Part II Rabbidas 手機資訊/電腦軟硬討論 5 09-16-03 11:22 PM

現在的時間是 07:54 PM

手機版 | APP版