Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後
電視遊戲討論版>[PC] 真・三國無双 8︱發售中
charcsc2000 12:58 PM 12-29-17
睇完我都係買隻ps4真三7猛收藏算...
Reishin 01:45 PM 12-29-17
作者: Kain:
反而覺得創新得滯
覺得根本3就已經係完成形
之後為加而加越攪越衰
同感,3猛將傳之後D無雙都無乜點玩
6玩過一陣,感覺上跟武器做模組有D多餘
寧願要返以前咁一人一個模組有特色得多
nomezero 03:10 PM 12-29-17
作者: Reishin:
同感,3猛將傳之後D無雙都無乜點玩
6玩過一陣,感覺上跟武器做模組有D多餘
寧願要返以前咁一人一個模組有特色得多
我理解錯?
佢唔係講緊BASARA3咩?
Kain 04:32 PM 12-29-17
作者: nomezero:
我理解錯?
佢唔係講緊BASARA3咩?
你理解錯
唔係
權愛真 03:45 PM 01-13-18
暗榮真的有夠厚顏無恥!
355本傳,41人,24模組,16個獨立模組
356本傳,62人,36模組,18個獨立模組
358本傳,90人,51模組,22個獨立模組
真的有夠可笑,再次創下獨立模組比例的新低點!

我繼續坐等看好這次八代是另一次黑歷史。
等待下集全獨立模組+IF的回歸!
DevilElvis 07:57 PM 01-13-18
Ching,你真係有heart,我睇完D武器已經唔會買
blkt177549 10:00 AM 01-15-18
暗榮留返比猛將傳啫,慣用技倆啦,等得咪等下囉,唔洗咁快灰到等9代嘅
Dyhalt Rushifar 10:39 AM 01-15-18
其實如果OPEN WORLD+ゼルドナーシルト式故事進行,即使依家咁既GAME PLAY+ENDING以外全用對白插圖過場,在下應該都會接受到。
…雖然應該完全唔符合今時今日既市場
STRIFE 10:42 AM 01-15-18
不嬲都只係恥笑緊隻GAME,花生MODE
見到一直release既片,唔通真係會買咩
gingq7 01:27 PM 01-17-18
我反而覺得有幾多獨立模組唔係重點喎,
如果佢能夠整到assassin's creed咁, 就算只能在劉關張三個角色之間互換都已經係良作了
風間鈴木仁 12:42 AM 01-21-18
http://dengekionline.com/elem/000/001/665/1665234/

『真・三國無双8』素材が手に入る“群生地”や“狩り”など本作で楽しめる戦闘以外の要素を紹介

コーエーテクモゲームスは、2月8日に発売予定のPS4用ソフト『真・三國無双8』のゲーム内容に関する新情報とプレイムービー第2弾を公開しました
權愛真 01:10 AM 01-21-18
作者: DevilElvis:
Ching,你真係有heart,我睇完D武器已經唔會買
作者: STRIFE:
不嬲都只係恥笑緊隻GAME,花生MODE
見到一直release既片,唔通真係會買咩
除左極少數異類之外,真係有玩開、留意開真三系列就會知道,
大家都係一面倒排斥重覆模組既問題!(話唔重要既,真係得啖笑。)

只不過原來經歷完五、六代係咁俾人鬧之後,打好返一次(七代)…
點知仲敢玩多次!

呢次一定係花生mode睇佢呢代點樣死法!
唔重重跌多次都唔識死。
DevilElvis 01:27 AM 01-21-18
台灣暗榮感覺會爆死,行貨跟鐵盒、熱感囡囡相……

w-Force摺埋啦

我從使用 Tapatalk 的 LG-K535 發送
Kain 09:24 AM 01-21-18
作者: 風間鈴木仁:
http://dengekionline.com/elem/000/001/665/1665234/

『真・三國無双8』素材が手に入る“群生地”や“狩り”など本作で楽しめる戦闘以外の要素を紹介

コーエーテクモゲームスは、2月8日に発売予定のPS4用ソフト『真・三國無双8』のゲーム内容に関する新情報とプレイムービー第2弾を公開しました
嘩,OPEN WORLD!
勁!

第一日聽到OPEN WORLD已經講左
佢地係諗到"整OPEN WORLD啦"先開始諗做咩
而佢地原本根本無理解過OPEN WORLD係咩
結果只係PPAP
STRIFE 09:56 AM 01-21-18
一隻有內容既game唔會將d風景之類既野都當selling point
一隻冇內容既game就會將堆垃圾wfc既野都當selling point
暗榮完美示範
睇風景,睇動物,釣魚,擺傢私真係好好玩啊
野良猫 09:57 AM 01-21-18
其實都唔差,同FF XV比的話
STRIFE 10:09 AM 01-21-18
作者: 野良猫:
其實都唔差,同FF XV比的話
日本仔真係好q鐘意釣魚,一堆唔關事既game都要加釣魚元素
一見到呢d即刻減分,亦通常都係糞作既元素
如果由日本仔整call of duty系列,相信都會加釣魚元素落去
david 11:36 AM 01-21-18
其實最主要都係堆課金囡囡衫O者,其他都係次要。
polyu7 02:08 PM 01-21-18
作者: david:
其實最主要都係堆課金囡囡衫O者,其他都係次要。
另一方面佢都主推女性市場
我睇twitch直播或者身邊打機既女性
都係會玩無雙
人地暗榮花時間死改爛改就班hard core玩家, 都滿足唔到咁多人
不如投資細D轉市場好過
FFXV伏還伏, 去親SE間CAFE都成日見有女人買佢個堆周邊
大爆死? 人地marketing不知幾醒
權愛真 02:56 PM 01-21-18
作者: STRIFE:
一隻有內容既game唔會將d風景之類既野都當selling point
一隻冇內容既game就會將堆垃圾wfc既野都當selling point
暗榮完美示範
睇風景,睇動物,釣魚,擺傢私真係好好玩啊
笑左,講呢堆說話既語氣,我都想像到出黎…
今次既方向完全係……「錯」。

我好期待睇下今次鎖量會點。究竟會唔會再創新低?
tallken 11:07 AM 01-22-18
畫面 真實了。。。。。。。但系統不真實

武將 一騎當千
文官都 一騎當千?
士兵 照樣是阿呆.......
文官 應該近似kingdomunderfire 控兵
Dyhalt Rushifar 11:16 AM 01-22-18
作者: tallken:
畫面 真實了。。。。。。。但系統不真實

武將 一騎當千
文官都 一騎當千?
士兵 照樣是阿呆.......
文官 應該近似kingdomunderfire 控兵
喺無雙尋求真實…
本身兵仔又好武將又好,一刀劈落冇甲文官身上,一野唔死都起唔返身打。
tao 11:54 AM 01-22-18
我無雙玩過3,5,6,大蛇
有時諗過, 如果比到我有種接近打扙既感覺, 會更開心過我幾千人斬.

自己覺得XBOX ONE隻舊作Ryse Son of Rome幾合心水, 有戰場感!
果陣心諗...如果無雙做到咁....都幾期待啊~!
各大大又有冇諗過"如果無雙由第二間廠整..."
既心水作品/廠商呢?
HakiK 12:16 PM 01-22-18
佢要整呢種open world好心就拎鍊金術士黎做,可能仲貼題少少
睇完今次PV真係心諗WTF?
玩open world但係個城細到陽春都係果幾個功能性NPC
然後釣魚遊山玩水打獵收集素材?下?
收集素材整武器整珠?下?
佢有無諗過呢單野係咪岩三國題材,係咪岩無雙
人整OPEN WORLD佢又跟風OPEN WORLD,
搞到咁既四不像然後武器模組掩割,打仗有關既又唔做
之後DLC,猛將傳,帝王傳
我其實幾欣賞佢有勇氣硬碰MHW
tallken 12:43 PM 01-22-18
作者: Dyhalt Rushifar:
喺無雙尋求真實…
本身兵仔又好武將又好,一刀劈落冇甲文官身上,一野唔死都起唔返身打。
所以ps3 升到 ps4後 冇買這系列. 個人來說真係不能接受
標籤:真三國無雙8
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後

返回主題版面