Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 11-29-17, 08:06 PM   #1901
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
今次隻雞話做到1月10~
試過4次~apm 2次都有黑叔椒~金鐘/尖沙咀都無~apm個間一定有問題~
1月10...如果唔係點醬我仲可以掃到...

可能APM淨佐好多黑椒雞貨尾...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-17, 11:52 PM   #1902
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: david 查看文章
1月10...如果唔係點醬我仲可以掃到...

可能APM淨佐好多黑椒雞貨尾...
但我都係APM食,冇黑椒

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-17, 06:53 AM   #1903
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: fami~yan 查看文章
但我都係APM食,冇黑椒
我2次都有喎~咁黑仔~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-17, 11:40 AM   #1904
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
又有攪作wwwwwwww

http://m.gamme.com.tw/1536912
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-17, 06:56 PM   #1905
david
The One

個朱古力雪糕好食過M記

---
舊 01-05-18, 08:05 AM   #1906
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
對新雞無興趣, 所以昨晚叫左普通的上校套餐食

雖然餐牌無寫, 但原來M1-3都仲係可以配薯格, 至少個收銀機落單轉到.

但唔知係個職員唔識做定最近改左規定.
佢竟然同我講M1-3竟然D雞唔可以混搭(即係唔可以要1辣1唔辣)

食左咁多年, 唔俾轉都係第一次見.
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-18, 01:33 PM   #1907
david
The One

引用:
作者: 大破人間 查看文章
對新雞無興趣, 所以昨晚叫左普通的上校套餐食

雖然餐牌無寫, 但原來M1-3都仲係可以配薯格, 至少個收銀機落單轉到.

但唔知係個職員唔識做定最近改左規定.
佢竟然同我講M1-3竟然D雞唔可以混搭(即係唔可以要1辣1唔辣)

食左咁多年, 唔俾轉都係第一次見.
轉格薯駛唔駛加錢?

---
舊 01-06-18, 06:27 PM   #1908
大破人間

引用:
轉格薯駛唔駛加錢?
不需要加錢
舊 01-11-18, 11:07 AM   #1909
大破人間

唔夠一年又出返雙料韓脆雞
好少返兜得咁快

此篇文章於 01-11-18 11:23 AM 被 大破人間 編輯。
舊 01-17-18, 01:05 AM   #1910
david
The One

翻炒?

---
舊 01-17-18, 11:05 AM   #1911
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: 大破人間 查看文章
唔夠一年又出返雙料韓脆雞
好少返兜得咁快
引用:
翻炒?
呢隻仲要係麻麻地好食....

睇番係上年4月出,好似冇試過咁快再出...係咪韓醬入太多?

非洲人...
舊 01-17-18, 10:59 PM   #1912
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
最重要係壕坊有呢呢雞呢類辣雞食

舊 01-30-18, 09:23 AM   #1913
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 01-30-18, 11:20 AM   #1914
david
The One

引用:
作者: J+1 查看文章

由手機版發出
1. 呢隻味我呢邊有出過,伏到核爆...
2. 極端裏拳同瓶拳主義已經到佐無所不用其極O既地步去將Colonel Sanders切J,下一步應該會染埋色吧...大佬呢個係真有其人,唔係老作出O黎O既可以隨隨便便話改就改OK?丁點尊重都無。

---
舊 01-30-18, 02:33 PM   #1915
fami~yan
Game Master

引用:
1. 呢隻味我呢邊有出過,伏到核爆...
2. 極端裏拳同瓶拳主義已經到佐無所不用其極O既地步去將Colonel Sanders切J,下一步應該會染埋色吧...大佬呢個係真有其人,唔係老作出O黎O既可以隨隨便便話改就改OK?丁點尊重都無。
其實會唔會係你太敏感...單純惡搞下姐
我覺得如果有日麥_勞叔叔變嬸嬸都會幾好笑

非洲人...
舊 01-30-18, 03:57 PM   #1916
david
The One

引用:
其實會唔會係你太敏感...單純惡搞下姐
我覺得如果有日麥_勞叔叔變嬸嬸都會幾好笑
如果換轉係將WENDY THOMAS駁條J上去,我咁肯定班極端裏權分子一定會出O黎喊打喊殺,可惜呢件事件係無可能發生。

---
舊 01-30-18, 05:13 PM   #1917
J+1
望過黎呀!!!!!!

當笑片睇啦
同日清杯麵一樣呢度變左笑片/圖區好耐啦wwww
由手機版發出

此篇文章於 01-30-18 05:15 PM 被 J+1 編輯。
舊 01-31-18, 04:35 PM   #1918
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
呢個 post 唔係掃雷報告咩...

舊 01-31-18, 07:38 PM   #1919
J+1
望過黎呀!!!!!!

香港嘅創意都可以恥笑
由手機版發出
舊 02-08-18, 10:14 AM   #1920
地獄黑仔王

新出櫻花脆雞, 有無掃雷兵出動? (但其實櫻花好似係無味的?)

舊 02-08-18, 10:22 AM   #1921
fami~yan
Game Master

引用:
作者: martinnitram 查看文章
新出櫻花脆雞, 有無掃雷兵出動? (但其實櫻花好似係無味的?)
咁岩諗唔到食乜,LUNCH去試下

非洲人...
舊 02-08-18, 10:34 AM   #1922
地獄黑仔王

引用:
咁岩諗唔到食乜,LUNCH去試下
辛苦了, 掃雷兵
睇 website 個跟飯餐成 $45, 就算今日幾份免費報紙有 -$2 coupon 都係好貴...

舊 02-08-18, 10:35 AM   #1923
david
The One

其實係咪用放O係飯面O個O的日式調味粉曬O係個皮上面?

---
舊 02-08-18, 10:39 AM   #1924
fami~yan
Game Master

引用:
作者: martinnitram 查看文章
辛苦了, 掃雷兵
睇 website 個跟飯餐成 $45, 就算今日幾份免費報紙有 -$2 coupon 都係好貴...
可惜搵唔到多隻腳,APPS有券,2人餐先65

非洲人...
舊 02-08-18, 11:29 AM   #1925
地獄黑仔王

引用:

其實係咪用放O係飯面O個O的日式調味粉曬O係個皮上面?

係香港食過所謂櫻花味小食都係無特別味...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:08 PM

手機版 | APP版