Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS
Sar8 02:43 PM 12-17-17
琴日打幾場加時,今日當然比人打爆
POISON 06:57 PM 12-17-17
作者: Sar8:
琴日打幾場加時,今日當然比人打爆
nba.com下面remark Anthony 12pts (0 in 2nd half)
Sar8 07:15 PM 12-17-17
正常,係得WB咁有精力又肯同你打jer
一個都唔知續唔續
另一個都老
6eo 12:26 AM 12-18-17
開頭睇result見okc輸比knicks, 我覺得唔奇
再入去望, 竟然係輸比無出波神同tim hardaway既knicks....
Sar8 09:24 PM 12-18-17
勇士繼續輪休

勇士新秀真係幸福
Greenhead 12:32 AM 12-22-17
啱啱先 join 左睇LeTV NBA一星期就嗌執笠...
Sar8 12:52 AM 12-22-17
LeSport話樂視清盤唔關佢地事....wo
Penny仔 03:18 PM 12-23-17
LeSport話樂視清盤唔關佢地事....wo
未死住姐, 都果頭近.....

btw, 阿ball呢排打得好返D

Embiid 自從OT完就冇出過場
Sar8 05:20 PM 12-23-17
成日都覺得勇士打湖人都好難先贏到咁
Greenhead 01:22 PM 12-30-17
Rockets 一係嬴到唔識停,一係就連輸五場...
我諗 D'antoni都要諗諗點控制下節奏,否則入到 Playoff 就麻煩鳥。
搖搖 10:28 AM 12-31-17
Curry抖夠出番黎都幾fit

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 12:48 PM 12-31-17
跑數仔....
抖10場要勤力d跑返條數
Sar8 06:42 PM 12-31-17
Curry:KD你打得幾出色都好,個場都係我
Sar8 10:31 AM 01-01-18
小牛真係一隊好迷既隊伍....
Penny仔 01:21 PM 01-01-18
占基利教波ok既,所以有時都贏到d爆冷波
不過球隊陣容太差,古班同佢似乎對球員冇咩吸引力
呢幾年冇人肯黎
搖搖 02:26 PM 01-01-18
Harden真係打得點好都唔會鐘意佢...

http://sports.ltn.com.tw/news/breakingnews/2299554

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 06:52 PM 01-01-18
勇士同馬刺就以戰養戰,成隊波球員都有出場機會
操起班球員等playoff可以變陣用

火箭就淨係識操殘d主力....
Sar8 07:25 PM 01-01-18
D'Antoni都冇諗住改...
本身騎士應該都係有本錢留力打playoff
但吾王場場咁操法,話就話今年效率最高,但睇落已經入左本氣mode就真....
6eo 09:47 AM 01-02-18
76人embiid究竟幾時出得番?

湖人好似成日輸d ot/2ot既比賽, 好慘
btw Kuzma, Mitchell同Tatum越打越好, 近排simmons狀態又回落哂, 今年ROTY真係好難估
Sar8 10:59 AM 01-02-18
simmons易捉路丫麻
你剩係識鏟當年有個叫LBJ仲麻煩
6eo 01:57 PM 01-02-18
http://www.chinatimes.com/realtimene...1002068-260403

nba幾時先有得罰d球証

simmons易捉路丫麻
你剩係識鏟當年有個叫LBJ仲麻煩
佢唔練番D MID RANGE真係無咩威脅
依家個個當佢中鋒咁MARK
搖搖 07:38 AM 01-05-18
all star 投票
LBJ/字母哥
KD領先緊

想睇Curry搭LBJ添

半人馬-RigiL- 02:21 PM 01-05-18
作者: 搖搖:
all star 投票
LBJ/字母哥
KD領先緊

想睇Curry搭LBJ添

會唔會揀返追夢,咖哩同浪弟 lol
由手機版發出
Penny仔 08:32 PM 01-05-18
估唔到今年大帝咁FIT但第一round 投票會輸
不過今年D 票有D怪...
今年自己友冇推ZAZA?
搖搖 08:58 AM 01-07-18
Curry 29min 45分
快艇爭氣啲可能破到個人最高分

應該手指都好番,有啲去番16年既感覺

第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37  ... 最後

返回主題版面