Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-09-17, 01:51 PM   #10876
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
終於過到,我都唔知點解今次好似難咁多,今次我俾佢儲左4分3防衛技,雖然都係未解封回復

純白真係好神

今次冇出紅UC,好似扣少過以前好多,以前好似是但打都扣好多咁

前排中間盾閣下,中線上YF29,下純白,後排上SR真31,下大神氣流 XD

此篇文章於 12-09-17 01:53 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 03:11 PM   #10877
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
終於中洗珠機
移植真係無貨了得返一張

今次換爆3張卷

舊 12-09-17, 04:12 PM   #10878
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
javaj做乜掛小新咁玩野呀XD
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 04:33 PM   #10879
ShinDou

今次隻盾劍狼好堅,爭D俾佢1招秒左GB,踢佢1腳只係扣1半度,好彩出得切第2腳
舊 12-09-17, 04:57 PM   #10880
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
終於過左27.....比想像難.....難在要5珠入場+足夠回血機體.......搵左倉底好耐先齊腳

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
javaj做乜掛小新咁玩野呀XD
唔記得轉番

隻天威食拳定食fighter比較好......拳天威感覺將來有d關會係keyman.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 05:05 PM   #10881
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
拳咁多機會射斜,當然食拳

個屬性蛋突材4%,大器各1%,比想像中良心
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 05:23 PM   #10882
ShinDou

1場先60降臨,屬性飛要成9千,即係要成150場先1張,唔知拎晒活動D任D野夠唔夠換1張 @@
舊 12-09-17, 05:31 PM   #10883
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

n30b 點打佢個分身......睇d通關隊都睇唔明....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-09-17, 05:41 PM   #10884
dragonar226

反射死佢啦

真係無反射機先用下面呢招卡佢位殺佢
自陣
A X X
X X X
X B C
X X X

A同B放2部大xan普攻殺唔死既硬機or YF29大器激勵哥呢D100%回避機
帶部貫通射機or DESTROY放一下必清晒D細xan之後
A行落去打大xan,B拉後,C個位放部射機,之後部大xan出必就會打得中佢,掛係度等過關

此篇文章於 12-09-17 05:44 PM 被 dragonar226 編輯。
舊 12-09-17, 06:56 PM   #10885
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

反射.....得隻2突死神...不過試完好似反唔到仲比佢斬爆....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-09-17, 07:17 PM   #10886
ShinDou

YF29時停好似特別耐﹖唔知冇貫特大夠唔夠過精26B﹖@@
舊 12-09-17, 07:21 PM   #10887
dragonar226

YF29都無時停

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
反射.....得隻2突死神...不過試完好似反唔到仲比佢斬爆....
反射係反傷個D,盾monica,巨靈女,原創紫呢d
死神反射剩係會電人無DAMAGE
舊 12-09-17, 07:23 PM   #10888
ShinDou

仲以為果5下卡到隻大佬郁唔到就係時停 XD

而家時停最勁都係射豹馬﹖但我1部貫特大都冇 @@
舊 12-09-17, 07:39 PM   #10889
dragonar226

呢關我唔熟剩係靠destroy輾過去
但射豹馬應該最低限度要加上大sf先算係有挑戰權
舊 12-09-17, 07:46 PM   #10890
ShinDou

冇大SF,即係繼續唔駛試 XD

而家去到精25停下先XD
舊 12-09-17, 08:32 PM   #10891
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: dragonar226 查看文章

反射係反傷個D,盾monica,巨靈女,原創紫呢d
死神反射剩係會電人無DAMAGE
得巨靈....反得一半唔夠力.....

結果用了第2個方法磨

就係靠o個0.1mm距離斬唔到.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 12-09-17 08:34 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 12-09-17, 11:06 PM   #10892
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
大家真厲害..... 都打到那麼後面了
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 11:12 PM   #10893
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
師兄新玩?
初頭唔夠戰力應該好難打上去

舊 12-09-17, 11:34 PM   #10894
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

VS29 修改過d能力??以前落兩隻坦生珠已經冇可能...wave 1已經比打爆.....結果都係古鐵夫婦+滑板+坦珠....今次好多關都可以用古鐵夫婦強硬突破

更新...30都係古鐵夫婦+滑板攪掂....yeah\/

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 12-09-17 11:49 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 12-09-17, 11:46 PM   #10895
ShinDou

報喪上修左麻,咁電腦果隻咪跟住上修左囉 XD

我都轉左唔玩擋送珠黎打精VS29

清完珠而家1662排162,打黎打去都係GB DESTROY 大激勵哥 風歌 絕唱,刷極都中幾隻呢D @@
舊 12-09-17, 11:58 PM   #10896
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

鬥雞我放生了....根本冇時間同時打精霸+鬥滅+ev+鬥雞......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-10-17, 07:48 AM   #10897
h0023874

引用:
作者: 6078 查看文章
師兄新玩?
初頭唔夠戰力應該好難打上去
不算新手了

卡在征26.....
舊 12-10-17, 08:42 AM   #10898
ShinDou

我反而係唔理鬥滅,跌D野太垃圾,鬥雞起碼有石拎下

我都係唔夠機過精26B XD 要等佢出真通行證又有石抽先得,佢下下出通行證前就出勁機引人射晒佢咁搞唔掂喎,我又0課既
舊 12-10-17, 09:20 AM   #10899
h0023874

引用:
作者: ShinDou 查看文章
我反而係唔理鬥滅,跌D野太垃圾,鬥雞起碼有石拎下

我都係唔夠機過精26B XD 要等佢出真通行證又有石抽先得,佢下下出通行證前就出勁機引人射晒佢咁搞唔掂喎,我又0課既
同病相憐揮手區
舊 12-10-17, 09:45 AM   #10900
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

唔計肥料垃圾....鬥滅乜飛都派喎......鬥雞比你打上1700都係多兩粒石......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:55 AM

手機版 | APP版