Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
neo2046 09:40 PM 11-01-17
作者: alien1020hk:
請問是否所有版本都支援中文?
should be
alien1020hk 09:59 AM 11-02-17
已係AMAZON JP 訂左Xenoblade2 Collector's Edition
fortel 10:15 AM 11-02-17
已係AMAZON JP 訂左Xenoblade2 Collector's Edition
琴日已經有GAME鋪開左訂,限定都有得訂
alien1020hk 10:20 AM 11-02-17
作者: fortel:
可唔可以講下個價錢同邊間game鋪?
陸奧 貴志 10:29 AM 11-02-17
日森冇店特訂
HM 10:35 AM 11-02-17
作者: 陸奧 貴志:
日森冇店特訂
無店特吓?
森林平d咪算
fortel 11:43 AM 11-02-17
可唔可以講下個價錢同邊間game鋪?
我PM你啦
陸奧 貴志 04:25 PM 11-02-17
作者: HM:
無店特吓?
森林平d咪算
我仲心大心細訂唔訂,因為出o個日我o係o個邊,但又驚冇貨.....
alien1020hk 04:48 PM 11-02-17
我PM你啦
Thank you
HM 02:14 AM 11-04-17
我仲心大心細訂唔訂,因為出o個日我o係o個邊,但又驚冇貨.....
係日本應該唔怕既
sofmap實買到,又有退稅
holsety 12:03 PM 11-04-17
就甘睇個battle system 好似好悶甘。。。
MultiPASS 05:54 PM 11-04-17
Rare blade有麻宮騎亞人設。

http://nintendoeverything.com/xenobl...-blade-musubi/
CardGameDan 07:55 PM 11-04-17
作者: holsety:
就甘睇個battle system 好似好悶甘。。。
未玩過的人齋睇片,10個有9個都會咁諗
要親手玩過先知道有幾忙

雖然最忙係XBX個OC
sun-rance 10:05 PM 11-04-17
請問限定幾錢?
信長 11:32 PM 11-04-17
11月7日
10:00 PM 有direct
lunn 11:58 PM 11-04-17
我去開果間話星期一先開訂
我都唔知訂唔訂到…
aquarius 01:29 AM 11-05-17
作者: CardGameDan:
未玩過的人齋睇片,10個有9個都會咁諗
要親手玩過先知道有幾忙

雖然最忙係XBX個OC
XB1個battle system剛接觸只會覺得係次等FF12系統
但玩到中段個感覺已經完全唔同晒
Gundam MK-2 10:35 PM 11-05-17
仲心大心細嘅時候,雨林已無晒Collector's Edition
(淨低其他鋪嘅貨,無得直送香港)
neo2046 10:35 PM 11-05-17
Xenoblade Chronicles 2 - The RARE Blade compilation
https://www.resetera.com/threads/xen...-updated.3884/
neo2046 10:36 PM 11-05-17

Tannhauser Gate 12:30 AM 11-06-17
有戰神 平野
高級嘍囉 06:25 PM 11-06-17
可以買普通版即刻有得玩,凸點遅啲到都得。

https://store.nintendo.co.jp/item/HA...218.1507543653
陸奧 貴志 09:06 PM 11-06-17
作者: 高級嘍囉:
可以買普通版即刻有得玩,凸點遅啲到都得。

https://store.nintendo.co.jp/item/HA...218.1507543653
代價係貴過一齊買

不過算唔算係對付轉賣廚既手段...?
高級嘍囉 09:56 AM 11-07-17
代價係貴過一齊買

不過算唔算係對付轉賣廚既手段...?
我諗係針對買download版嘅客人。
lunn 02:20 PM 11-07-17
岩岩響元朗喜利果面留左電話訂特別版
但都係未報到價比我
感覺上好似危危地……
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面