Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 07-25-17, 08:56 PM   #2701
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: fami~yan 查看文章
馬場最明顯果樣收埋左嘛...
馬場第二集開始有存在感
笑位依然都係四眼仔到,不過下集睇來笑唔出
新木優子尼期真係上哂位,不過一見佢就想起上季套CRISIS
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-17, 12:00 AM   #2702
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
上套CRISIS天才型今次廢柴型好大反差

今集4個喺LIFT度笑爆
尤其是山P最後一問

舊 07-26-17, 10:07 AM   #2703
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
今集成個感覺似番CODE BLUE,睇下集預告都應該KEEP到,加番分

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 01:02 AM   #2704
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
cb搞不倫....好怪...

非洲人...
舊 08-12-17, 10:34 AM   #2705
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
想問吓猪字頭嘅日影可以如何download看
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-17, 04:25 PM   #2706
okabe

引用:
作者: aquarius 查看文章
想問吓猪字頭嘅日影可以如何download看
....
百度網盤,之後改MP4檔
舊 08-29-17, 11:41 PM   #2707
不是藍星人
Neverland

第6集劇情好返D第7集又係無眼睇
下集又要虐戶田了

舊 08-29-17, 11:51 PM   #2708
okabe

引用:
作者: 不是藍星人 查看文章
第6集劇情好返D第7集又係無眼睇
下集又要虐戶田了
愈睇愈唔對路....
又唔算暴走,但D劇情無重心,每條線都唔拖唔水
無吸引力想追
舊 08-30-17, 11:36 AM   #2709
fami~yan
Game Master

引用:
作者: okabe 查看文章
愈睇愈唔對路....
又唔算暴走,但D劇情無重心,每條線都唔拖唔水
無吸引力想追
你不是還有格奇嗎?(誤

CB真係唔出3好過,好亂,又要格硬加堆新仔,睇佢地成長又要睇舊人出事,超悶......

非洲人...
舊 08-30-17, 11:38 AM   #2710
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
加太多愛情線喇, 編劇吾掂......

舊 09-01-17, 05:26 PM   #2711
不是藍星人
Neverland

takahiro同武井咲結婚!?

https://headlines.yahoo.co.jp/articl...507-jprime-ent

舊 09-01-17, 08:27 PM   #2712
okabe

引用:
作者: 不是藍星人 查看文章
本來今季套黑手帳佢算係做得唔錯
估唔到咁快就結婚產子...
舊 09-13-17, 01:49 PM   #2713
fami~yan
Game Master

CB3就算下集最後一集幾好睇我都已經判左佢死刑...

非洲人...
舊 09-13-17, 02:42 PM   #2714
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
本來今季套黑手帳佢算係做得唔錯
估唔到咁快就結婚產子...
當年佢套《零之真相》相當惡頂, 咩都得一個表情

舊 09-13-17, 04:44 PM   #2715
okabe

引用:
CB3就算下集最後一集幾好睇我都已經判左佢死刑...
+1
不過我唔會覺最後一集會好睇
快D完左算喇!希望唔會再有SP或者續集
舊 09-18-17, 09:29 PM   #2716
okabe

CB3
好心見好就收,仲要想出電影版....
唔換編劇真係得啖笑

此篇文章於 09-18-17 09:45 PM 被 okabe 編輯。
舊 09-18-17, 11:35 PM   #2717
fami~yan
Game Master

引用:
CB3
好心見好就收,仲要想出電影版....
唔換編劇真係得啖笑
繼續係安達既話只會多左一套KUSO電影。。。

講番最後一集,好無聊...
完全感覺唔到劇情緊張感...

非洲人...

此篇文章於 09-19-17 02:17 PM 被 fami~yan 編輯。
舊 10-26-17, 12:44 AM   #2718
不是藍星人
Neverland

瑪麗醫院正調查港大肝膽胰外科副教授吳國際,在手術進行期間離開,到私家醫院做手術的事。病人在開肚的情況下,等待了三小時。

港大外科學系肝臟移植科主任盧寵茂認為,吳國際是兼職醫生,本身有責任照顧私家醫院的病人。他指另一位醫生,決定等候吳國際回來才做手術的判斷不理想。

唔關日劇事係港聞
不過呢單新聞諗起CB3山P單手術
只係呢個係去咗另一間醫院..........

舊 10-26-17, 09:15 AM   #2719
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
Doctor-X 5 蛭間又復活

海老名走去東帝做副部長, 好老實不如留係金澤做土皇帝好過啦. 金澤分院規模唔細又可以擔正部長
今集竟然走來坐加地上季個位(雖然職稱微妙唔同)

加地第5季無份實在可惜.
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-17, 02:54 PM   #2720
fami~yan
Game Master

今季剩係睇左陸王同民眾之敵
陸王都係典型池井戶式,好睇但冇咩好提
民眾之敵雖然收視好差,但我又唔覺得太難睇,普通啦

非洲人...
舊 11-21-17, 11:08 PM   #2721
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
今季剩係睇左陸王同民眾之敵
陸王都係典型池井戶式,好睇但冇咩好提
民眾之敵雖然收視好差,但我又唔覺得太難睇,普通啦
陸王真係好好睇!起初因爲有橙神 vs Drive,所以開嚟睇;但第一集已經被劇情所吸引了!

另外開了太太請小心輕放,主要純粹睇三個人妻
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-17, 11:50 PM   #2722
okabe

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
陸王真係好好睇!起初因爲有橙神 vs Drive,所以開嚟睇;但第一集已經被劇情所吸引了!

另外開了太太請小心輕放,主要純粹睇三個人妻
仲有追既有陸王,太太同監獄
太太明明最後生既本田比下去.....
舊 01-12-18, 02:21 PM   #2723
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
西野七瀨暫時感覺唔錯

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-18, 03:52 PM   #2724
fami~yan
Game Master

引用:
仲有追既有陸王,太太同監獄
太太明明最後生既本田比下去.....
最近LUNCH TIME 睇完太太
本田真係成套劇最亮眼,好有驚喜
但個結局真係WT

非洲人...
舊 01-12-18, 05:05 PM   #2725
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
睇咗final cut,雖然收視低,但我覺得ok,會繼續追!

今季日菁的日劇竟然轉了殘體字

引用:
最近LUNCH TIME 睇完太太
本田真係成套劇最亮眼,好有驚喜
但個結局真係WT
結局擺明係局你去睇劇場版啦!
劇中翼B這麼好的一個老婆,係男人都想要一個吧?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
I ♥ 屯門 (我真係好撚鐘意屯門) Squall-Lucifer ~清談館~ 850 08-10-23 07:22 AM
[WiiU] ゼルダの伝説 トワイライトプリンセス HD | 日美版已售 enishi 電視遊戲討論版 65 03-19-16 02:22 AM
[業界] [E3 2015]訂定YouTube及Twitch的直播channel等睇E3 2015|#2各大Press Conference完整重溫 IDGAF 電視遊戲討論版 268 06-20-15 03:30 PM
NBA SEASON 2017/18 直播時間表 (updated: 11 Mar 22:45) 魚伕 體育版 10 12-25-11 06:41 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM

現在的時間是 08:06 PM

手機版 | APP版