Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 538 1038 1438 1488 1528 1532 1533 1534 1535 1536 1537 1538 1539 1540 1541 1542 1543 1544 1548 1588 1638  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
Hextor 06:58 PM 08-15-17
想求隻梅林打高難度
細路翔 06:59 PM 08-15-17
作者: gingq7:
一次兩次無果派我諗對呢度d人係完全無影響
唔派果幾粒道歉石亦完全無影響
送角寶具數要打高難度更加係無任歡迎

但我都上左去留左一句
咁樣縮埋呢d細數真係好難睇
鹽川:The customer is always our bitch

我剩係想講優化真係越黎越垃圾,用iphone 7都可以開三次寶具就crash一次,咩料
GN00508771 07:06 PM 08-15-17
一次兩次無果派我諗對呢度d人係完全無影響
唔派果幾粒道歉石亦完全無影響
送角寶具數要打高難度更加係無任歡迎

但我都上左去留左一句
咁樣縮埋呢d細數真係好難睇
冇果都算 大部份都係嘈點解今次升寶具要打高難度
gingq7 07:25 PM 08-15-17
剛剛用人地隻尼托才發現佢有兩套攻擊動作和兩套語音...
pet3 07:53 PM 08-15-17
支那服更新課金免費石up
6078 08:45 PM 08-15-17
今次自然體真係農唔切

PU2應該脫離開幕教,呢排都堅衰
~小鬼~ 09:32 PM 08-15-17
唔講幾時開究竟想點....
隻黑吾本來諗住all in,而家集郵算
GN00508771 10:29 PM 08-15-17
睇來真係太多人不滿咁
連信長都要出聲護一護航
T.K. 10:30 PM 08-15-17
蘋果呢??
天子 11:21 PM 08-15-17
今次會唔會有伏兵係part3出?
gingq7 12:09 AM 08-16-17
作者: GN00508771:
睇來真係太多人不滿咁
連信長都要出聲護一護航
望一望先發現信長有成69萬人follow, 就黎拍得住FGO 80萬人

另外,
明明雷太可以畫得很正常...

代官 12:19 AM 08-16-17
這叫作異常好嗎
Eclair 12:52 AM 08-16-17
望一望先發現信長有成69萬人follow, 就黎拍得住FGO 80萬人

另外,
明明雷太可以畫得很正常...

同魔神柱/所羅門仲差得遠
杉田130萬
鈴蘭 01:41 AM 08-16-17
打エレナ條線堆狂魔豬用兩隻C嫁王真係好爽
兩個技3加落鐵拳度 一個寶具隻魔豬就唔見左人
axe1292 02:16 AM 08-16-17
作者: 鈴蘭:
打エレナ條線堆狂魔豬用兩隻C嫁王真係好爽
兩個技3加落鐵拳度 一個寶具隻魔豬就唔見左人
基本上男特攻果D寶具+C尼技三都可以秒到豬
the fool 02:43 AM 08-16-17
經過今次高難度車輪戰, 白貞評價又上升
咁始終混職Ruler係比較著數,最緊要佢有全體無敵擋寶具
◆イベント開催期間◆
2017年8月16日(水) 夜~8月30日(水) 12:59まで

已經連時間都唔敢寫
應該一陣會公佈幾點停機掛?
アプリアップデートのお知らせ
■対応日時
 2017年8月15日(火) 18:00

■対応内容
▼アプリケーションの更新
我估應該都係香港5點開,連維護都無,石都唔派想點
作者: 天子:
今次會唔會有伏兵係part3出?
說好的男人呢
gingq7 07:20 AM 08-16-17
作者: the fool:
我估應該都係香港5點開,連維護都無,石都唔派想點
印象中水著2016 part2都無需停機/維護
GN00508771 08:10 AM 08-16-17
上年既唔講
近d既、上次CCC COMBO都係冇停機既情況下突然彈個PICK UP2出來
c12 09:58 AM 08-16-17
隻game真係會耐唔耐就試一下玩家底線
一兩次都仲可以
最怕以後都係咁整
6078 11:33 AM 08-16-17
完全唔派果今次好似係第一次?

另今次ev狂彈驚
睇返先知原來係IP6問題meet唔到FGO RAM最低要求
Sar8 11:40 AM 08-16-17
FGO提你地夠鐘換機
gingq7 11:56 AM 08-16-17
作者: 6078:
完全唔派果今次好似係第一次?

另今次ev狂彈驚
睇返先知原來係IP6問題meet唔到FGO RAM最低要求
[傳聞] ip6好似話upgrade去IOS11就ok
Eclair 11:58 AM 08-16-17
睇到塩川而家咁
大家有無掛住庄司?
T.K. 12:40 PM 08-16-17
庄司有心做架喎
由kuso手遊慢慢行到大家滿意
細路翔 01:20 PM 08-16-17
聽講當初由垃圾變正常實際背後都係鹽川執出黎

只係佢擔正之後成日有條癮係d無謂地方挑戰玩家忍耐極限,其他野都還可以接受,
不過隻game優化真係垃圾到不能忍

你要做石頭精算師唔派石食到我盡其實無乜所謂,但既然係咁就唔該佢地真係搵個神人返黎執執d程式佢啦

我用部換一星期都無既i7都係crash到high high,好明顯唔關部機事,玩其他全3d既game都唔知幾流暢a
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 538 1038 1438 1488 1528 1532 1533 1534 1535 1536 1537 1538 1539 1540 1541 1542 1543 1544 1548 1588 1638  ... 最後

返回主題版面