Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48  ... 最後
電視遊戲討論版>「GUNDAM VERSUS」 | 発売中
holsety 04:30 PM 07-12-17
gbo, 我最鍾意開新psn id, 勁玩新兵。。。無恥無感
Rance 04:37 PM 07-12-17
why not both?一定只可以整對戰CONTENT唔整對電腦?
睇下以前鐵拳SOUL CALIBUR私立學院D單人CONTENT?
只係而家D廠整D GAME懶又趕住出,整得一邊又顧唔到另一邊,一係就要收埋幾忽等之後收你錢
Eclair 04:41 PM 07-12-17
作者: holsety:
gbo, 我最鍾意開新psn id, 勁玩新兵。。。無恥無感
GBO都接埋(時代既眼涙)

即係好似以前頭文
有人玩對戦有人玩TA

如果一隻賽車無左可以一個人玩既TA
係唔係有D奇怪?

家用既MissionMode仲有好多縛プレイ架
連邦用晒GM玩ジオン用晒旧ザク玩

呢D都係楽趣之一
忍者 04:41 PM 07-12-17
街機最大問題係收割還收割
冇人打就4部吉機
有人坐低就會變左對人

十幾年前DX到宜家都係咁
小昭Teddy 04:45 PM 07-12-17
其實單機mode我冇意見....不過可唔可以俾人2人開房打而唔係4人以上先開到波....
Eclair 04:46 PM 07-12-17
作者: 忍者:
冇人打就4部吉機
有人坐低就會變左對人

十幾年前還好架
最少MK同湾仔都仲多機舗
有D都可以4LINE4機
而家真係無…
Kello820 04:47 PM 07-12-17
前日已經白金,除左50WAVES同FRD玩得幾開心之外完全唔知隻GAME玩緊乜XD
我屬於想要家用要素大於純對戰果種人
你最少街機模式加返個CO-OP PLAY都會比而家好好多LOR

Eclair 04:48 PM 07-12-17
作者: 小昭Teddy:
其實單機mode我冇意見....不過可唔可以俾人2人開房打而唔係4人以上先開到波....
Bandai:為左減低Server負荷唔可以 一定要齊人先入席
風間鈴木仁 04:50 PM 07-12-17
作者: Kello820:
前日已經白金,除左50WAVES同FRD玩得幾開心之外完全唔知隻GAME玩緊乜XD
你最少街機模式加返個CO-OP PLAY都會比而家好好多LOR

十分十分認同 !
小昭Teddy 04:51 PM 07-12-17
作者: Eclair:
Bandai:為左減低Server負荷唔可以 一定要齊人先入席
反正好快就唔會有幾多人架啦, 開放有乜所謂
holsety 04:54 PM 07-12-17
作者: Rance:
why not both?一定只可以整對戰CONTENT唔整對電腦?
睇下以前鐵拳SOUL CALIBUR私立學院D單人CONTENT?
只係而家D廠整D GAME懶又趕住出,整得一邊又顧唔到另一邊,一係就要收埋幾忽等之後收你錢
ot
劍魂,那個冒險模式(我唔記得名),又係正w
Eclair 04:57 PM 07-12-17
今日先諗起GVG Next Plus 開始集集都有歌有OP/Theme Song(你睇唔睇下一回事)

今集真係慳到
小昭Teddy 04:59 PM 07-12-17
今日先諗起GVG Next Plus 開始集集都有歌有OP/Theme Song(你睇唔睇下一回事)

今集真係慳到
成個UI都好頹
真!DC 05:07 PM 07-12-17
自己輸無所謂
係怕成日雷死隊友比人_
(so far遇到的人都好好EQ)
成個UI都好頹
似未完成品
由手機版發出
charcsc2000 05:24 PM 07-12-17
作者: ouki:
禁街機冇咩人打都因為好多豺狼......
其實唔關事...香港已經越黎越少人打街機...
留得係度自然係精英啦...
charcsc2000 05:25 PM 07-12-17
要数既話
而家好多Game都無Story Mode
SFV、Star Wars Battlefront、OverWatch…Etc
Star Wars Battlefront、OverWatch<---呢種唔計下嘛...分明係fps game...點玩story mode...
charcsc2000 05:28 PM 07-12-17
作者: 忍者:
冇人打就4部吉機
有人坐低就會變左對人

唔同...以前我玩dx會睇左對面識唔識玩先一齊打...
有d分明新手就沒必要入場殺佢啦...

而且以前dx咁多機, 每間機鋪都有...
你自然識得去搵邊間係對人, 邊間係cpu...

唔通你去龍威打cpu咩...

而加搵人打對戰都有難度, 仲要勁貴...
charcsc2000 05:30 PM 07-12-17
十幾年前還好架
最少MK同湾仔都仲多機舗
有D都可以4LINE4機
而家真係無…
最重要係價錢....
鑽石山荷里活個邊, 有cpu專用機, 好似$4/局...
但對人就$6/局
Eclair 05:30 PM 07-12-17
作者: charcsc2000:
Star Wars Battlefront、OverWatch<---呢種唔計下嘛...分明係fps game...點玩story mode...
邊個話FPS無Story?
10幾年前隻BattleFront II個Story就係用Clone由EP2後半玩到Empire成立
Call of Duty 一様有Story
係差在開發既有無心機整
charcsc2000 05:32 PM 07-12-17
作者: Kello820:

咁又未去到垃圾, 只係隻game著重對戰多...
即係好似fps game咁...沒對手你都唔會玩啦...
好似有ching咁話...真係買錯game...
charcsc2000 05:33 PM 07-12-17
反正好快就唔會有幾多人架啦, 開放有乜所謂
呢隻game比佢半年好快就會勁少人玩...
我唔信日日都有人入去玩對戰...
charcsc2000 05:37 PM 07-12-17
邊個話FPS無Story?
10幾年前隻BattleFront II個Story就係用Clone由EP2後半玩到Empire成立
Call of Duty 一様有Story
係差在開發既有無心機整
呢個真....而加日廠真係自己攪死自己...
明明有咁好題才都攪到咁...

之前psv隻高達ext.已經好爛...

好心佢學下人地sega...一隻初音ft可以係1年後成個轉mode做dx....
仲要同步街機一齊改...呢d真係有心啦...
風間鈴木仁 05:38 PM 07-12-17
呢隻game比佢半年好快就會勁少人玩...
我唔信日日都有人入去玩對戰...
真的不明白廠商 大拿拿 $ 500 , 到時沒有人玩 又沒有故事模式
咁點樣拎人留住隻 GAME ar

大家看看 買賣專區 日版 !
Eclair 05:41 PM 07-12-17
呢個真....而加日廠真係自己攪死自己...
明明有咁好題才都攪到咁...

之前psv隻高達ext.已經好爛...

好心佢學下人地sega...一隻初音ft可以係1年後成個轉mode做dx....
仲要同步街機一齊改...呢d真係有心啦...
而家硬係要比人挿先改

Vita隻EXVS Force後尾先出Patch加返個Free Battle Mode同擬似街機Mode
EA隻Battlefront比人挿無Story Mode 11月出隻Battlefront II就有返由EP6到EP7中間

都係個句出隻試作品要你地比左$先
下隻/後尾先出Patch改
charcsc2000 05:42 PM 07-12-17
作者: 風間鈴木仁:
真的不明白廠商 大拿拿 $ 500 , 到時沒有人玩 又沒有故事模式
咁點樣拎人留住隻 GAME ar

大家看看 買賣專區 日版 !
日版應該係大家想轉去買中文版下嘛...買dlc方便d嘛

不過講真..而加我都仲有拎返dx, z高vs高, 連同seed ii plus出黎玩下故事mode..真係好鬼正...
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48  ... 最後

返回主題版面