Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 449 949 1349 1399 1439 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1459 1499 1549  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鐵之侍 12:28 PM 05-25-17
作者: axe1292:
骨掉落好似唔高, 打左2次40AP都係得1同2骨+劍火或劍石
叫做好過打種火
希望之後幾日好D
我覺得之後的掉落率會更差,因為很多素材都是金箱。。。。。。
gingq7 12:37 PM 05-25-17
作者: FURIMUKI:
問題係今次強化果堆本身唔係寶具弱,係基本數值同skill弱
我比你阿福個寶具強化到倍率3000都好
佢個一世都儲唔滿既NP效率又如何解決
係得女王比較受惠,佢本身skill強
咁唔係一步到位係可以理解既, 因為營運只能強化, 不能削弱, 加強少少看效果如何再決定下一步係好合理
金閃都係由無力水鎗, 慢慢強化到9.5分
大破人間 12:44 PM 05-25-17
作者: gingq7:
咁唔係一步到位係可以理解既, 因為營運只能強化, 不能削弱, 加強少少看效果如何再決定下一步係好合理
金閃都係由無力水鎗, 慢慢強化到9.5分
不過閃閃同紅A不斷強化是營運明顯有意為之...
每次強化都強而有力而不是好似其他角色咁強化得咁微妙.

閃閃有先天優惠係素質好(高ATK), 所以好多強化都可以直接放大左個效果.

飛哥就調返轉, 先天ATK殘障, 就算營運上次俾魔放佢都救唔返
hell & heaven 12:44 PM 05-25-17
作者: 鐵之侍:
我覺得之後的掉落率會更差,因為很多素材都是金箱。。。。。。
但總好過打FQ吧...
fufufu123456 01:32 PM 05-25-17
感謝蛋撻兄隻凛先3turns到
小弟果隻得寶1,扣得6、7萬,完全唔掂,搞到好想追凛寶具

不過蛋撻兄隻凛有時會打剩幾百、千零血,反而另一位fd寶3凛技6/4/7就未試過打漏血
呢個hunting quest真系有d似宣傳凛寶具咁
gingq7 02:05 PM 05-25-17
作者: fufufu123456:
感謝蛋撻兄隻凛先3turns到
小弟果隻得寶1,扣得6、7萬,完全唔掂,搞到好想追凛寶具

不過蛋撻兄隻凛有時會打剩幾百、千零血,反而另一位fd寶3凛技6/4/7就未試過打漏血
呢個hunting quest真系有d似宣傳凛寶具咁
唔係喎, 我用人地隻技30寶1, 群體寶具打兩隻total 14萬喎? (只有自buff+金閃+弓王領導力x2)
fufufu123456 02:11 PM 05-25-17
唔係喎, 我用人地隻技30寶1, 群體寶具打兩隻total 14萬喎? (只有自buff+金閃+弓王領導力x2)
小弟意思系打落一隻扣6、7萬
反而小弟果隻得6/9/6,但系裝魔性菩薩都同技30差唔多damage有d意外,小弟仲要得1隻弓王buff

小弟依家系弓王+金閃+自爆弓+FD凛咁打,隻凛一系就蛋撻兄一系就寶3 FD(要系咁refresh好麻煩
基本上算穩定3turns,系好間唔中會打漏血加多1turn,寶3凛都試過會打漏,果然技練度都緊要
蛋撻王子 02:35 PM 05-25-17
如果呢個素材任唔係得一DAY
其實我可以追寶3幫幫你架

但依家得番唔夠11個鐘
我都係留d石去1.5-2啦

師兄或者用禮裝既buff幫下個輸出~?
fufufu123456 03:28 PM 05-25-17
作者: 蛋撻王子:
如果呢個素材任唔係得一DAY
其實我可以追寶3幫幫你架
但依家得番唔夠11個鐘
我都係留d石去1.5-2啦
師兄或者用禮裝既buff幫下個輸出~?
3-4turns完到已經非常非常滿足了,而且打漏情況其實唔常有
十分感謝

有一段時間冇抱腿,先發現refresh fd真系好煩好煩
下次再有enquete一定會嘗試提議佢地加個お気に入りフレンド功能
一個都好,指定一個FD永遠系support list出現
用既方便,被用既FDPT income都多d丫
由手機版發出
digiharuka 03:43 PM 05-25-17
下次再有enquete一定會嘗試提議佢地加個お気に入りフレンド功能
一個都好,指定一個FD永遠系support list出現
用既方便,被用既FDPT income都多d丫
索性刪剩一至二個大腿就不行麼, 反正都不會用其他人囉
gingq7 03:47 PM 05-25-17
張禮裝上的ATK都影響好大

如果你張魔性菩薩得lv20, 和大腿們的lv100寶石翁係完全兩回事
pet3 04:19 PM 05-25-17
ネプテューヌVR 都就出了

瑪修VR幾時先出
Kaori Yae 04:30 PM 05-25-17
想徵有突滿LUNCH+梅林組合既大腿/
ID:159363985
fufufu123456 04:47 PM 05-25-17
張禮裝上的ATK都影響好大
如果你張魔性菩薩得lv20, 和大腿們的lv100寶石翁係完全兩回事
雖然小弟隻凛技太低,冇乜比較價值,不過頭先都去打左6場測試下
3場俾凛裝100lv寶石,3場裝22lv菩薩,諗住應該唔會3場個輸出亂數都一樣咁好彩掛
100lv寶石,OC200%

22lv菩薩,OC400%

反而22lv菩薩仲高輸出過100lv寶石
蛋撻王子 04:50 PM 05-25-17
師兄 我依家用緊100級新春呆毛禮
駛唔駛轉魔性菩薩15級你試埋
fufufu123456 05:09 PM 05-25-17
作者: 蛋撻王子:
師兄 我依家用緊100級新春呆毛禮
駛唔駛轉魔性菩薩15級你試埋
感謝蛋撻兄先
不過小弟已經refresh到冇哂耐性,依家寧願用自己果隻打多2、3turns算數
stcdavidhk 05:18 PM 05-25-17
作者: pet3:
ネプテューヌVR 都就出了

瑪修VR幾時先出
就出?有冇link?(抱歉離題一下)
pet3 05:20 PM 05-25-17
作者: stcdavidhk:
就出?有冇link?(抱歉離題一下)

GAF電視遊戲區主題說8月24出
fufufu123456 05:21 PM 05-25-17
好似話8月24?
stcdavidhk 05:23 PM 05-25-17
作者: pet3:
GAF電視遊戲區主題說8月24出
好似話8月24?
ic thx
psidef 06:11 PM 05-25-17

http://www.fate-go.jp/manga_fgo2/comic75.html
細路翔 06:27 PM 05-25-17
文明寶寶=玩家代言人

黎緊依個月真係集氣留返夏天比鹽川割喉算
freemanl 06:58 PM 05-25-17
台版儲到30抽, 今天是吾王up最後一天, 而下次是金閃閃,

問兩者誰比較勁?
1) 未滿技下
2) 滿技下
細路翔 07:06 PM 05-25-17
金閃>(不可越之壁)>棉被王
樹靈DRYAD 07:08 PM 05-25-17
作者: freemanl:
台版儲到30抽, 今天是吾王up最後一天, 而下次是金閃閃,

問兩者誰比較勁?
1) 未滿技下
2) 滿技下
抽金閃.....單係英靈身特攻已經唔係技能上可以比較~
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 449 949 1349 1399 1439 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1459 1499 1549  ... 最後

返回主題版面