Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 440 940 1340 1390 1430 1434 1435 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1450 1490 1540  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
細路翔 10:53 AM 05-19-17
作者: 雷帝.嘉芙:
講到咁輕鬆
我打到死下死下呀 睇下我幾廢
我只能講四個字

收皮啦你

求其一隻lv60 bb都毆得死隻黑貞你又金閃又船長會苦戰?
Hextor 10:55 AM 05-19-17
繼續打心
冇混屬幾好,雖然唔知蛇眼要黎做乜
雷帝.嘉芙 11:08 AM 05-19-17
作者: 細路翔:
我只能講四個字

收皮啦你

求其一隻lv60 bb都毆得死隻黑貞你又金閃又船長會苦戰?
真係唔夠打
野豬3下crit收晒我前排
咁慘仲要俾人鬧收皮
細路翔 11:10 AM 05-19-17
真係唔夠打
咁慘仲要俾人鬧收皮
隻豬你求其裝4060然後船長撈金閃車一波都收左皮啦

比隻豬有還手機會明顯係你問題

我當你兩隻廚角金閃+船長都唔夠星用你都仲有隻莉莉絲可以裝5星櫻產星加攻(你睇你幾歐)
每turn都有40-50粒星走唔甩啦

基本今次堆加乘角最好打個幾隻你都有仲要練滿左仲係度話自己唔夠打a
雷帝.嘉芙 11:22 AM 05-19-17
隻豬你求其裝4060然後船長撈金閃車一波都收左皮啦

比隻豬有還手機會明顯係你問題

我當你兩隻廚角金閃+船長都唔夠星用你都仲有隻莉莉絲可以裝5星櫻產星加攻(你睇你幾歐)
每turn都有40-50粒星走唔甩啦

基本今次堆加乘角最好打個幾隻你都有仲要練滿左仲係度話自己唔夠打a
我想裝晒農具黎打丫嘛
明明船長同莉莉絲你都有
細路翔 11:24 AM 05-19-17
我想裝晒農具黎打丫嘛
明明船長同莉莉絲你都有
你後排裝晒農具係加乘角就夠啦

黑狗個關可以一場刷3-400粒比你換野

船長我未練過無得同你相題並論
雷帝.嘉芙 11:35 AM 05-19-17
你後排裝晒農具係加乘角就夠啦

黑狗個關可以一場刷3-400粒比你換野
其實我都唔知自己想刷咩
心臟難跌, 見你地刷黑貞刷得咁爽點原來咁難
刷黑狗拎幾百粒拎晒去換錢, 效率好過QP關少少咁
細路翔 11:36 AM 05-19-17
其實我都唔知自己想刷咩
我依家係咁刷雞毛
Hextor 11:37 AM 05-19-17
其實我都唔知自己想刷咩
難跌都係要打
冇5星騎
我都係閃閃, support船長打
全加成禮+12drop 7-8round
唔爆石慢慢打
digiharuka 12:06 PM 05-19-17
真係唔夠打
咁慘仲要俾人鬧收皮
打法有問題吧
通常大型敵角 在wave 2, 即在wave 1時已可足夠時間儲NP (有加成也表示多過3隻)
然後開2個寶具都ko 啦, 再怕用戰鬥服 stun 1回, 去到wave 3 也不是一定即收boss
(我禮裝全是用event 的, 不論什麼角最重要是wave 1 不開寶具儲來後段用)
雷帝.嘉芙 01:34 PM 05-19-17
作者: digiharuka:
打法有問題吧
通常大型敵角 在wave 2, 即在wave 1時已可足夠時間儲NP (有加成也表示多過3隻)
然後開2個寶具都ko 啦, 再怕用戰鬥服 stun 1回, 去到wave 3 也不是一定即收boss
(我禮裝全是用event 的, 不論什麼角最重要是wave 1 不開寶具儲來後段用)
似乎係 太大安旨意b卡清晒wave 1
估唔到隻豬連爆3hit
刷火升滿埋隻lilith先再去過
gingq7 04:53 PM 05-19-17
作者: digiharuka:
打毒草小征服的掉率很差, 莫非要打回神槍? (術閃太吃毒草了)
感覺昨日起特別差,之前場場都坐底1條,而家打5場都無1條
gingq7 04:58 PM 05-19-17
似乎係 太大安旨意b卡清晒wave 1
估唔到隻豬連爆3hit
刷火升滿埋隻lilith先再去過
大腿lithth一發實具就將隻豬收工,
反之只能比隻豬收工

自已船長+BB+大腿lithth打場廿場以上都穩如泰山,昨晚手痕用左妖尼姑大腿即時要交三劃令咒
細路翔 06:44 PM 05-19-17
我隻莉莉絲得84級寶1開晒技之後都可以1 set踢死黑狗

個d課到寶3,4,5又餵埋芙芙同聖杯的大腿要兩野收隻豬皮就不在話下啦
T.K. 09:36 PM 05-19-17

pet3 09:44 PM 05-19-17
FZ活動 全用加成人物 苦戰中的路過 (都只能用海克學妹二人硬打落去
細路翔 06:42 AM 05-20-17
作者: pet3:
FZ活動 全用加成人物 苦戰中的路過 (都只能用海克學妹二人硬打落去
你需要一隻孔明
細路翔 08:01 AM 05-20-17
又有石派
鐵之侍 08:18 AM 05-20-17
頂。。。。。。想打種火搞這些東西,還以為是台版。。。。。。
血之淚 11:21 AM 05-20-17
台版解包
6月3尼祿祭
6月12團子
6月30萬聖節
7月28本能寺

點解冇送1星角果個ev
雷帝.嘉芙 02:22 PM 05-20-17
又有石派
作者: 鐵之侍:
頂。。。。。。想打種火搞這些東西,還以為是台版。。。。。。
我錯過了甚麼?
夜貓 02:43 PM 05-20-17
我錯過了甚麼?
今朝緊急維護
大破人間 02:57 PM 05-20-17
我錯過了甚麼?
花式派3果3石
雷帝.嘉芙 02:58 PM 05-20-17
作者: 夜貓:
今朝緊急維護
作者: 大破人間:
花式派3果3石
訓醒一覺就有石派
細路翔 06:16 PM 05-20-17
發財致富全靠維修

對我依d社畜最好個ser每日炒一次b
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 440 940 1340 1390 1430 1434 1435 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1450 1490 1540  ... 最後

返回主題版面