Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 49 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 69 109 159  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
鳳熾魂 07:46 PM 04-29-17
有健威又有小志強 我係唔係要玩藍色
由手機版發出
kev00269270 12:12 AM 05-02-17
依然是被讀心...話說吳STARTER開局
打左250+30仲未出過一張吳卡
新手6.5C打義勇軍就快打唔贏

話說上揭示版換卡
有人肯同你換之後係點交易的?
又唔係面對面換卡
b_boy 12:50 AM 05-02-17
作者: kev00269270:

話說上揭示版換卡
又唔係面對面換卡
打電腦混色都得啦
同人面對面換好D
網上換, 要比錢再印出黎
金卡要$50
ikari28 08:33 AM 05-02-17
作者: 番薯勤:
想問下手機APP有冇話一定要課金石先有抽街機咭個啲分送?

用送個啲石抽會唔會有分?
送既石一樣得
不過一定要街機連動完先好抽
另外暫時香港未有得換街機咭

話說上揭示版換卡
又唔係面對面換卡
作者: b_boy:
打電腦混色都得啦
同人面對面換好D
網上換, 要比錢再印出黎
金卡要$50
terminal揭示版換完卡
你要選武将印刷
好似黑白卡就唔洗錢
銀就20蚊

簡單D出声問有無人想化縁
相信大把人會換卡比你

另外可以用縁換張1.5吳國黑卡打住先
4抽1的話都唔會用太多縁
kennyka 09:20 AM 05-02-17
作者: ikari28:
送既石一樣得
不過一定要街機連動完先好抽
另外暫時香港未有得換街機咭

terminal揭示版換完卡
你要選武将印刷
好似黑白卡就唔洗錢
銀就20蚊

簡單D出声問有無人想化縁
相信大把人會換卡比你

另外可以用縁換張1.5吳國黑卡打住先
4抽1的話都唔會用太多縁

黑白好似要一個credit 即係10蚊 好似係
6eo 01:04 PM 05-02-17
年紀大左真係無心機等兩粒鐘黎打舖機
鳳熾魂 01:47 PM 05-02-17
作者: iamleoluk:
拍完卡行個街食個飯就差唔多
由手機版發出
b_boy 02:15 PM 05-02-17
拍完卡吹水食飯之麻, 你強項啦
LR猫 02:51 PM 05-02-17
你溫女把啦
BeanZzZz 05:22 PM 05-02-17
作者: 鳳熾魂:
由手機版發出
星期六日預二百,除非你晨早戰法

拍卡>食早餐>打&拍卡>行街/打高達>打&拍卡>食晏>行街/打高達>打&拍卡>食下午茶>行街/打高達>打>食完晚飯走人
LR猫 06:44 PM 05-02-17
作者: BeanZzZz:
星期六日預二百,除非你晨早戰法

拍卡>食早餐>打&拍卡>行街/打高達>打&拍卡>食晏>行街/打高達>打&拍卡>食下午茶>行街/打高達>打>食完晚飯走人
仲慘_過返工嘅打機生活
gafstar 10:04 PM 05-02-17
作者: kennyka:

zeroorz 09:55 AM 05-03-17
作者: LR猫:
仲慘_過返工嘅打機生活
尋日旺角排到8x個人,六點幾拍完卡先食飯,九點幾先有得打一場,已經唔知自己去黎做乜
團子~o~ 01:07 PM 05-03-17
作者: kennyka:
黑白應該唔駛喎
gafstar 09:55 PM 05-03-17
作者: zeroorz:
尋日旺角排到8x個人,六點幾拍完卡先食飯,九點幾先有得打一場,已經唔知自己去黎做乜

唯有等加場
zeroorz 11:56 PM 05-03-17
作者: gafstar:
唯有等加場
係呀...今日又係番咗8個鐘頭工,打得$150,得2場對到人
kev00269270 01:01 PM 05-04-17
你班人返工又唔見咁勤力...
我依家都係一場起兩場止

三代玩魏武
四代扣征依個問題其實幾嚴重...
而且魏國好多勁卡都係1征....爆完魏武真係要打到城先得

話說中第三張金就已經重覆左霸求...依家係機鋪換卡易唔易
話說第二張老曹....主戰器+3個副戰器都會復活減少....
但係另一張係攻擊力上升更好用...要放都唔知放走邊張
kanone 03:54 PM 05-04-17
你班人返工又唔見咁勤力...
我依家都係一場起兩場止

三代玩魏武
四代扣征依個問題其實幾嚴重...
而且魏國好多勁卡都係1征....爆完魏武真係要打到城先得

話說中第三張金就已經重覆左霸求...依家係機鋪換卡易唔易
話說第二張老曹....主戰器+3個副戰器都會復活減少....
但係另一張係攻擊力上升更好用...要放都唔知放走邊張
3個相同副將器好難得
有興趣但無野換
6eo 04:49 PM 05-04-17
拍完卡吹水食飯之麻, 你強項啦
作者: 鳳熾魂:
由手機版發出
下面幾位師兄已經解釋左點解我唔想打

係呀...今日又係番咗8個鐘頭工,打得$150,得2場對到人
作者: LR猫:
仲慘_過返工嘅打機生活

kanone 04:54 PM 05-04-17
尋日紅日12:30到8:30走都係打左3鋪
中間就係去左lunch,tea,dinner
b_boy 11:37 PM 05-04-17
下面幾位師兄已經解釋左點解我唔想打
無D大志, 學抽水G去日本打啦
過多陣人地返黎就變香港全一
無題 01:17 AM 05-05-17
有冇呂姬(兵)換?
可用小喬(士)/周瑜(士)換
張飛後代 01:25 AM 05-05-17
學抽水G去日本打啦
搭飛機唔駛錢呀?而且唔係人人都可以同日本人溝通得到...
b_boy 11:09 AM 05-05-17
作者: 張飛後代:
搭飛機唔駛錢呀?而且唔係人人都可以同日本人溝通得到...
同紅勇巨巨講錢
& 0溝通有乜問題? 打機only
由手機版發出
kev00269270 12:17 AM 05-07-17
總算齊DECK可以打全港對戰...
不過...
陸遜真係冇乜用...
依家叉半日加6武11C...
同普通英傑號令打都冇乜著數
而且依家係槍兵,叉電又唔識射箭...

中金多過中銀應該係好事吧...

話說荃灣係咪好多人兩邊走....今日試過連續10個人唔到,然後係對戰見到其中兩個..
第一 ... 9 49 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 69 109 159  ... 最後

返回主題版面