Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 343 843 1243 1293 1333 1337 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 1349 1353 1393 1443  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
細路翔 11:07 AM 03-29-17
作者: Sar8:
呢D引戰文睇完就算啦
FGO vs GBF呢個月簡直係日經文
我無留意上半部份

剩係覺得佢話鹽川根本係擺爛仲懶有原則話自己忠於原作/劇情關你鹽川依個負責遊戲系統既Q事依兩點完全中晒
Sar8 11:08 AM 03-29-17
老實講咁又點,除左唔爽唔玩之外做到乜野
細路翔 11:11 AM 03-29-17
老實講咁又點,除左唔爽唔玩之外做到乜野
照玩唔課?
Sar8 11:12 AM 03-29-17
冇錯,如果你係5億課長級既實力

只係課一兩pack既你所謂既唔課乜野都做唔到
細路翔 11:19 AM 03-29-17
冇錯,如果你係5億課長級既實力

只係課一兩pack既你所謂既唔課乜野都做唔到
有道理

咁好明顯要鐵O侍同撻神個類中級課長一齊全體戒毒先得

仲有個break系統就真係好低能,單純要玩家削對面兩條血就覺得自己好有創意
哪來的自信?不如索性整到對面紫色個條血要特定條件先削到,或者限定回合內削唔晒對面就放全體職死技清場(ry
Sar8 11:25 AM 03-29-17
你以後都會面對佢(最多會調整)
細路翔 12:01 PM 03-29-17
你以後都會面對佢(最多會調整)
唔只要面對,我覺得後面d章數仲會越黎越多條紫色棒棒
Hextor 12:06 PM 03-29-17
除左”等待””希望”仲可以點
只要有人比錢佢理得你死
細路翔 12:09 PM 03-29-17
話時話我打算餵到隻沖田上100lv會唔會好傻

因為見佢就算剩係寶1但技10插o岩禮裝都係好q大力+卡面好j
fami~yan 12:11 PM 03-29-17
作者: 蛋撻王子:
最好換晒d素材
分數反而次要
沒農具難度很高...
~小鬼~ 12:11 PM 03-29-17
Gbf 個出角量係半個月3隻(ssr sr r) ,每隻有故事有cv
做的野唔會比fgo少

Fgo 最少都要出到一個月1ev, 1新角la
Sar8 12:11 PM 03-29-17
作者: Hextor:
除左”等待””希望”仲可以點
只要有人比錢佢理得你死
離開.呢個唔係好難jer

多好玩的東西,早晚會放低
Hextor 12:12 PM 03-29-17
作者: 細路翔:
話時話我打算餵到隻沖田上100lv會唔會好傻

因為見佢就算剩係寶1但技10插o岩禮裝都係好q大力+卡面好j
不嬲都係卡面行先架啦
有愛就得
細路翔 12:13 PM 03-29-17
作者: ~小鬼~:
Gbf 個出角量係半個月3隻(ssr sr r) ,每隻有故事有cv
做的野唔會比fgo少

Fgo 最少都要出到一個月1ev, 1新角la
仲要人地係由0設計角色,fgo有一大堆原案可以就咁拎起手用

不過會慢最大原因應該係因為fgo好多時都要請外面d大手等人地得閒交到貨都唔定,gbf本身有御用角色設計部門

即係以畫奶光同個位為例好可能要等果邊畫完魔法少女趕完cm場先會得閒理你份freelance

你官方個邊就算係本黑歷史筆記寫左幾多人設都係要等
Hextor 12:19 PM 03-29-17
作者: fami~yan:
沒農具難度很高...
真係難無間兩張看板娘都係平均5x個
fufufu123456 12:45 PM 03-29-17
作者: 眼鏡娘:
新手一問,已經打夠150萬分,但仲未換曬材料,是不是要吃蘋果去刷換曬佢地
素材真系一定要換
ev爆10果換素材 同 freequest爆10果搏素材 效率同動力都差好遠
當然換素材之前最緊要確保換哂黃金髑髏先

btw師兄需要add fd嗎?
由手機版發出
psidef 12:57 PM 03-29-17
好在冇咩要打遮......
https://twitter.com/uedakana/status/846761643660881920
蛋撻王子 01:06 PM 03-29-17
作者: psidef:
好在冇咩要打遮......
https://twitter.com/uedakana/status/846761643660881920

咁慘
佢有課金紀錄
應該好快搞得掂既

下面有留言話呢d係遠坂特有既大懵特徵
Sar8 01:12 PM 03-29-17
好快就拿得返
鐵之侍 01:17 PM 03-29-17
官方代言人之一不這麼快拿回還成世界?
樹靈DRYAD 01:40 PM 03-29-17
作者: 鐵之侍:
官方代言人之一不這麼快拿回還成世界?
我想見到官方出包.....要植田等1星期之類WWW
gingq7 01:42 PM 03-29-17
連綠方都換埋,只剩幾張禮裝和骷髏,
....但還是沒趺禮裝
樹靈DRYAD 01:45 PM 03-29-17
作者: gingq7:
....但還是沒趺禮裝
我打緊無間農蜘蛛+練絆(加10%一場1000)
鐵之侍 01:53 PM 03-29-17
作者: gingq7:
....但還是沒趺禮裝
漫畫禮裝會掉的嗎?
fufufu123456 01:58 PM 03-29-17
作者: 鐵之侍:
漫畫禮裝會掉的嗎?
會,小弟農術關跌左3張
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 343 843 1243 1293 1333 1337 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 1349 1353 1393 1443  ... 最後

返回主題版面