Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 326 826 1226 1276 1316 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1336 1376 1426  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
細路翔 01:37 PM 03-17-17
作者: 雷帝.嘉芙:
手痕lor
手痕就抽好抽滿上寶5啦#

話說隻沖田我居然一開始就夠晒料上靈4但唔夠棋

睇款要過左event先再算
雷帝.嘉芙 01:39 PM 03-17-17
作者: 細路翔:
手痕就抽好抽滿上寶5啦#
我冇錢
出孔明果刻灰晒
pet3 01:40 PM 03-17-17
羅賓
這張我有寶1

但未用過
Hextor 01:42 PM 03-17-17
最大問題低星角同高星角爭料
未升爆d高星幾時輪到佢哋
睇你講打大佬用牛牛,
想升佢架點知無晒八連雙晶
雖然最後黑貞監粗黎
細路翔 01:42 PM 03-17-17
作者: 雷帝.嘉芙:
出孔明果刻灰晒
灰晒就拎去換金方啦升乜q寶3
細路翔 01:43 PM 03-17-17
作者: Hextor:
雖然最後黑貞監粗黎
黑貞+梅明黃金廚team還需要玩牛牛這種頹貨嘛
Hextor 01:48 PM 03-17-17
黑貞+梅明黃金廚team還需要玩牛牛這種頹貨嘛
冇梅呀
孔明抱大腿黑貞啫
雷帝.嘉芙 01:58 PM 03-17-17
灰晒就拎去換金方啦升乜q寶3
你咁講又好似係
而家更灰了
gingq7 02:07 PM 03-17-17
作者: pet3:
這張我有寶1

但未用過
你陸服的話, 綠荼閒閒地打過百萬...
仲有隻二姐, 打男人閒閒地二百萬
人中呂布, 在單體寶具榜keep住第一好耐 (唔知而家仲係唔係第一 不過新果堆全部無寶解, 我估好難過呂布頭)
站場站到天荒地老都死唔去的大狗
安徒生, 強如孔明都壓佢唔住 (雖然而家出左梅林都少提安徒生, 不過陸服有排等)
莫扎特, 全體藍魔放44% + 一鍵產50星 (無錯, 直感產15星, 佢產50星)
仲有 神坦聖喬冶, 一發男自爆弓 等不能盡錄
細路翔 02:11 PM 03-17-17
一發男就算唔為招寶具性能,剩係為個絕叫都應該練返隻
gingq7 02:11 PM 03-17-17
作者: FURIMUKI:
4星術我都覺得最勁係術閃,但素材好嘔血

エレナ有樣好係佢有攻擊寶具,如果淨係要3turn周回,佢隨時好用過孔明同餐肉,但前提係10技

不過如果講洗素材,最好用都係ニトクリス
其實海倫娜有全隊+20NP真係好好用, 係梅林出來之前...
FURIMUKI 02:16 PM 03-17-17
餐肉呢d坐住個腦黎set既角色就算啦,擺明冇考慮過平衡

佢自己勁都算喇
依家個環境係,你唔夠多B或者唔係B寶具,隻角色就間接扣分
變左猩猩園咁
細路翔 02:17 PM 03-17-17
作者: FURIMUKI:
餐肉呢d坐住個腦黎set既角色就算啦,擺明冇考慮過平衡
出女版餐肉我先再考慮下抽唔抽
fufufu123456 02:21 PM 03-17-17
大英雄系唯一一隻去到絆10仍然常用既角色
3cost+虛數先得12cost,真系慳到成個位出黎練多隻絆
寶具又快周回都快d

小弟隻孔明絆10左之後除左高難度關用黑明林之外都唔會用
由手機版發出
digiharuka 02:24 PM 03-17-17
作者: gingq7:
今次個卡池抽出海倫娜寶2,
考慮緊升技應該升邊一隻, 海倫娜(寶2)/術閃(寶1)/水著瑪麗(寶5)/一隻都唔升等女梅林 (手上素材最缺係書頁, 得50幾)
水著瑪麗首先out, 隻野真係太廢
術閃睇落幾勁, 但其實睇真d的話, 唔係真係勁過莫札特好多(甚至其實差唔多,除左二圍白值)
海倫娜就俾孔明/梅林完全上位替代

所以可能都係等下一隻5星術算..?

有孔明就不用想海倫娜, 技1 3 不升到10就不太有用
術閃最麻煩是毒草 8→9 48條, 配A爆隊會是永動機, 3個技去到6基本上可應付(其實技1 值得10)
女法老未升不詳
gingq7 02:43 PM 03-17-17
作者: digiharuka:
有孔明就不用想海倫娜, 技1 3 不升到10就不太有用
術閃最麻煩是毒草 8→9 48條, 配A爆隊會是永動機, 3個技去到6基本上可應付(其實技1 值得10)
女法老未升不詳
尼托應該係勁在一鍵NP充能充到100和有寶解, 打種火/周回一流, 連禮裝都唔洗
fufufu123456 03:10 PM 03-17-17
不過技2要升到lv8又要書頁又要心臟,真系唔捨得
有書頁寧願升梅林法老金,有心臟寧願升梅林黑貞金閃師匠船長(點解隻隻lv8-9升技都要系心臟
由手機版發出
天子 03:35 PM 03-17-17
梅林技2大家會唔會升上10?
Sar8 03:39 PM 03-17-17
作者: fufufu123456:
大英雄系唯一一隻去到絆10仍然常用既角色
3cost+虛數先得12cost,真系慳到成個位出黎練多隻絆
寶具又快周回都快d

小弟隻孔明絆10左之後除左高難度關用黑明林之外都唔會用
由手機版發出
大英雄可唔可以唔好改寶具動畫

阿拉什,你NP滿了
pet3 03:41 PM 03-17-17
作者: gingq7:
你陸服的話, 綠荼閒閒地打過百萬...
仲有隻二姐, 打男人閒閒地二百萬
人中呂布, 在單體寶具榜keep住第一好耐 (唔知而家仲係唔係第一 不過新果堆全部無寶解, 我估好難過呂布頭)
站場站到天荒地老都死唔去的大狗
安徒生, 強如孔明都壓佢唔住 (雖然而家出左梅林都少提安徒生, 不過陸服有排等)
莫扎特, 全體藍魔放44% + 一鍵產50星 (無錯, 直感產15星, 佢產50星)
仲有 神坦聖喬冶, 一發男自爆弓 等不能盡錄
你是在說3星之中強
還是說這3星比5星還強?
綠色點扣到一百萬

https://www.dropbox.com/s/c6j7lblg7b...%2054.png?dl=0
有咩特別
蛋撻王子 03:46 PM 03-17-17
你是在說3星之中強
綠色點扣到一百萬

https://www.dropbox.com/s/c6j7lblg7b...%2054.png?dl=0
有咩特別
師兄 拎去實戰會清楚D

寶1應該都睇到少少..
記得用寶具前先開技能
細路翔 03:51 PM 03-17-17
sorry,問個白癡問題,如果隻game個date炒左係咪重新裝game用返個引繼code就搞得返

仲有個code係咪出左一次就無需要再拎第二次黎更新個save ?
digiharuka 03:52 PM 03-17-17
你是在說3星之中強
綠色點扣到一百萬

有咩特別
過百萬傷是要疊buff, 不過只是放寶也有十幾萬+ 傷

原因是3星要寶5 不難. 綠茶除了寶5 倍率外還有毒特攻加成,單是這樣就比 5星寶1 傷害很多
雷帝.嘉芙 03:53 PM 03-17-17
sorry,問個白癡問題,如果隻game個date炒左係咪重新裝game用返個引繼code就搞得返

仲有個code係咪出左一次就無需要再拎第二次黎更新個save ?
唔明第2個問題
你出左1次引繼code就可以重裝
個引繼code好似只可以用1次, 想再引繼就要再出過
digiharuka 03:53 PM 03-17-17

1) 是

2) 引繼過後請重新更新引繼code
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 326 826 1226 1276 1316 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1336 1376 1426  ... 最後

返回主題版面