Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 
攻略及心得交流區>SD GUNDAM G GENERATION GENESIS[攻略情報更新中]
ゆり 12:57 PM 01-19-17
作者: bread_:
全關clear先會有TA 同 Hell, 我岩岩打完Hell UC 都無水晶係唔係要打埋TA先?
因為係打完ta一次後先會出個quest
Squall-Lucifer 09:15 PM 01-19-17
終於拿到結晶TurnA,全任務完成,目前只差這4個獎盃
大圖

不是部GP02A被打爆的話我差少少就有一部LV75的機啦:-)
PTX-003C 09:51 PM 01-22-17
1 月都就來完但都未見dlc...
flpchoho 09:53 PM 01-22-17
作者: PTX-003C:
1 月都就來完但都未見dlc...
我估好似上次12月更新咁,要去到月尾最後一個星期一或二才放新DLC。來緊2月個DLC都應該係咁
ゆり 10:42 PM 01-22-17
DLC傳係23
flpchoho 03:07 PM 01-23-17
作者: ゆり:
DLC傳係23
今日中午上過PSN,未見有更新
反而見官網話CDA個先行下載CODE 今個月26號開始有得用,睇來26號先更新的機會最大
Squall-Lucifer 10:34 AM 01-24-17
官網更新了,ver.1.03將會在1月26推出
pet3 11:00 AM 01-24-17
作者: Squall-Lucifer:
官網更新了,ver.1.03將會在1月26推出
但我朋友現在已經有系統更新
Squall-Lucifer 11:13 AM 01-24-17
作者: pet3:
但我朋友現在已經有系統更新
即使提早給你更新都只是預先給你,不到26號都不會unlock啦:-)
Irwin 03:14 PM 01-24-17
PS4 純日版表示在直到目前為止沒看到有1.03更新。 :-)
應該是要等26號了

有更新的應該不是純日版?
Squall-Lucifer 03:15 PM 01-24-17
作者: Irwin:
PS4 純日版表示在直到目前為止沒看到有1.03更新。 :-)
同じです(`・ω・´)ノ
Irwin 05:10 PM 01-25-17
日版 1.03 終於出了
次次都比其他版本慢… :-)
月之民 ̄▽ ̄ 11:19 AM 01-26-17
V仔DL版更新同DLC一齊安裝後死檔:-)
高級嘍囉 11:52 AM 01-26-17
MS有シュネー・ヴァイス,咁係咪應該都有蘿莉哈曼呢。

Gundam MK-2 11:53 AM 01-26-17
作者: 高級嘍囉:
我都想有
可惜係無:-)
Squall-Lucifer 12:30 PM 01-26-17
作者: 月之民 ̄▽ ̄:
V仔DL版更新同DLC一齊安裝後死檔:-)
你之前有沒Upload過Save?那應該有救:-)

作者: 高級嘍囉:

作者: Gundam MK-2:
我都想有
可惜係無:-)
好像機體和人物兩個的版權不同所以CDA和MSV-R都只有機而沒有角色?:-)
真!DC 12:39 PM 01-26-17
我都想要14歲版:-)
如果有應該會搵新CV
由手機版發出
PTX-003C 12:59 PM 01-26-17
港版未見

Sent from my iPhone using Gaforum
月之民 ̄▽ ̄ 02:35 PM 01-26-17
你之前有沒Upload過Save?那應該有救:-)

閃蛤第二關:-)算再打過:-)
真!DC 03:01 PM 01-26-17
見update有3gb
Dlc得機??
由手機版發出
Squall-Lucifer 05:37 PM 01-26-17
作者: 真!DC:
見update有3gb
Dlc得機??
由手機版發出
AOZ系7部,MonoEye一部,外加Halo敵中突破這DLC關卡:-)
pet3 08:26 PM 01-26-17
dlc出左未

唔見既
Squall-Lucifer 08:35 PM 01-26-17
作者: pet3:
dlc出左未

唔見既
日版已出,你是港版?:-)
Tdot 09:45 PM 01-26-17
日版已出,你是港版?:-)
:-)港版真係未有, 怪
月之民 ̄▽ ̄ 09:38 AM 01-27-17
TR-6堆黑科技:-):-):-)
標籤:G-Gen, Gundam, 攻略
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 

返回主題版面