Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 61 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 81  ... 最後
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
大破人間 10:35 AM 11-25-16
作者: david:
搵到個餐牌,係咪呢個價?

係O既話可以一試。

竟然有米粉食?
[/IMG]

應該唔係
呢張圖大概N年前的價錢了
雖然我無去過中環個間, 但而家中環食野邊有咁平

旺角個間我上次食C2 , 記得好似係$43
david 10:59 AM 11-25-16
G神俾呢幅圖我...

如果C2 $34->$43,咁N3都應該係$45左右,都可以一試,因為我對個米粉有興趣
大破人間 11:06 AM 11-25-16
G神俾呢幅圖我...

如果C2 $34->$43,咁N3都應該係$45左右,都可以一試,因為我對個米粉有興趣
http://www.openrice.com/zh/hongkong/...r511968/photos

直接openrice睇人影既餐牌相, 旺角似乎無米粉, 中環就唔知
david 02:18 PM 11-25-16
作者: 大破人間:
http://www.openrice.com/zh/hongkong/...r511968/photos

直接openrice睇人影既餐牌相, 旺角似乎無米粉, 中環就唔知
好少過中環...

旺角無O既話就真係唔知點,因為我對佢O的薯條/薯蓉/意粉/粟米/飯都無興趣...
大覺屋師真 12:57 PM 11-28-16
作者: 大破人間:

旺角無米粉
個白飯就咁用漢堡紙包住, 搞到水氣喺晒入面好濕, 適合食軟飯人仕
薯條見咁幼我都無興趣, 食過triple-O果D返唔到轉頭
david 01:10 PM 11-28-16
作者: 大覺屋師真:
旺角無米粉
個白飯就咁用漢堡紙包住, 搞到水氣喺晒入面好濕, 適合食軟飯人仕
薯條見咁幼我都無興趣, 食過triple-O果D返唔到轉頭
無米粉...

有無得就咁單買一件雞?
大覺屋師真 03:29 PM 11-28-16
無米粉...

有無得就咁單買一件雞?
$17一件

下次或者試下佢D包先
david 05:32 PM 11-28-16
作者: 大覺屋師真:
$17一件

下次或者試下佢D包先
謝解答

咁我返到香港就咁買件雞試O下就算,反正旺角要買O野飲容乜易。
KUTAR# 09:15 PM 11-28-16
呢個餐牌好唔update
好似改了名叫快樂蜂

而且冇賣熱狗
david 05:41 PM 01-11-17
掃佐甜蜜雞,個皮好脆,唔太甜,肉嫩,但好油好漏...

(卒之做到掃雷組)

單叫一件$17.5,唔想食佢個頹薯蓉同頹飯所以齋叫一件上髀同S3,但咁樣唔可以+$3要燒雞,可惡...

想問個雙色雞翼,$11兩隻可唔可以一隻味一隻?
朔望~ 07:24 PM 01-11-17
依家買外買真係要CHECK下先好走
買個M2 返到屋企打開原來比個A2我
張單都係打M2
(=v=)b 09:00 PM 01-11-17
掃佐甜蜜雞,個皮好脆,唔太甜,肉嫩,但好油好漏...

(卒之做到掃雷組)
都唔係雷~依次我好鐘意~已經食左5次~

作者: 朔望~:
依家買外買真係要CHECK下先好走
買個M2 返到屋企打開原來比個A2我
張單都係打M2
A2咪貴D囉~重抵啦~
martinnitram 11:41 PM 01-11-17
作者: (=v=)b:
都唔係雷~依次我好鐘意~已經食左5次~

都唔係雷+1, 同埋同意版友話好油 (最慘係好易入口, 但食食下就成手同口都係油, 食個 set 就漏到最後有o的想放棄唔好食哂)
fami~yan 11:46 AM 01-12-17
基本上蜜糖雞係出親都會幫襯...
(=v=)b 08:18 PM 01-12-17
頭先廣告~栗米黃金雞~好似正野喎~
ゆり 10:14 PM 01-12-17
頭先廣告~栗米黃金雞~好似正野喎~
今日食過

得個皮上面D黃色粉(粟米粉?)有少少甜味

其餘都係一舊無味雞
(=v=)b 10:17 PM 01-12-17
作者: ゆり:
今日食過

其餘都係一舊無味雞
只係粟米粉咁頹~堅係掃雷~
martinnitram 09:52 AM 01-13-17
作者: ゆり:
今日食過

其餘都係一舊無味雞
感謝你, 掃雷兵 (致敬!!)
(今日報紙有 -$2 coupon 仲諗住去試)
hitachi 12:00 PM 01-13-17
尋日食左, 真係好伏
(=v=)b 12:00 PM 01-14-17
剛食左~唔算雷~堅係頹~好普通~
david 02:03 AM 01-15-17
剛食左~唔算雷~堅係頹~好普通~
頹過甜蜜雞?

同之前福袋雞比呢咁?
(=v=)b 07:57 AM 01-15-17
頹過甜蜜雞?

同之前福袋雞比呢咁?
甜蜜雞是好味的~
福袋雞唔記得乜黎~
感覺係普通炸雞~自己落芝士粉咁樣~
martinnitram 11:23 AM 01-15-17
頹過甜蜜雞?

同之前福袋雞比呢咁?
OT: 其實甜蜜雞真係唔算頹 (可能自己比較少幫襯 KFC, 食過甜蜜雞如果唔係咁漏都會再幫襯...)
未食過福袋雞, 頹係邊?
fami~yan 10:36 AM 01-17-17
頹過甜蜜雞?

同之前福袋雞比呢咁?
甜蜜雞要睇邊間鋪整,之前都講過

淘大果間唔好食,但APM果間我食左5,6次
陸奧 貴志 07:01 PM 01-17-17
早兩日食左,好重粟米味既皮....不過食左塊皮後就冇乜味

反而加錢配既同味辣雞翼有驚喜
第一 ... 21 61 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 81  ... 最後

返回主題版面