Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-12-16, 11:22 AM   #19726
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: T.K. 查看文章
改左??
之前有括號描述(實質效果c)
好似只得黑狗一隻會在game內寫明"狂化EX(C相当)"
其他人只有寫"狂化EX", 就應該係+12%
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 11:23 AM   #19727
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 11:26 AM   #19728
gingq7

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
現有一個fd位,有冇人有興趣add(先聲明唔係大腿)
已add
舊 08-12-16, 11:28 AM   #19729
gingq7

金槍底 中芬恩先最慘
舊 08-12-16, 11:44 AM   #19730
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
寶3揮手
次次都想掟機

舊 08-12-16, 11:49 AM   #19731
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
好神奇
FD LIST既位永遠都唔夠用

而且呢到好似都熱鬧過以前好多咁

舊 08-12-16, 11:50 AM   #19732
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: gingq7 查看文章
金槍底 中芬恩先最慘
龍女比較弱吧
我寶3依然打唔痛人…
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 11:52 AM   #19733
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: gingq7 查看文章
已add
已加
另外重有2位:
ひろ
ノア
想問係咪呢度板友

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 11:54 AM   #19734
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
好神奇
FD LIST既位永遠都唔夠用

而且呢到好似都熱鬧過以前好多咁
你大腿緊係多人抱啦(意味深)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 11:55 AM   #19735
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
非洲人無朋友無大腿
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 12:02 PM   #19736
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
我又徵fd
個個都唔掛活動禮裝點玩

Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 12:03 PM   #19737
蛋撻王子
功德完滿

引用:
你大腿緊係多人抱啦(意味深)

其實我只係一個普通玩家
係多d出聲咁解

引用:
作者: 小嘉 查看文章
非洲人無朋友無大腿
師兄你第一次講我都已經搵緊位比你
但未搵到人刪
下次如果升級有位第一個找你

舊 08-12-16, 12:03 PM   #19738
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 大破人間 查看文章
龍女比較弱吧
我寶3依然打唔痛人…
龍娘能全體加攻兼減敵人防,比團長有用多吧

引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
我又徵fd
個個都唔掛活動禮裝點玩

已add

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 08-12-16 12:06 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 12:08 PM   #19739
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
岩岩打左場塔姐駁船長寶具,94星
打左成年第一次見咁多星sosad

蛋撻大腿以我理解應該指緊某英靈(咳咳)

引用:
我又徵fd
個個都唔掛活動禮裝點玩

已ADD

此篇文章於 08-12-16 12:11 PM 被 6078 編輯。
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 12:11 PM   #19740
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
轉貼,速刷攻略,大家可參考一下

http://fgowiki.com/archives/3564

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 12:17 PM   #19741
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 6078 查看文章
岩岩打左場塔姐駁船長寶具,94星
打左成年第一次見咁多星sosad

蛋撻大腿以我理解應該指緊某英靈(咳咳)

已ADD
謝解答
明左

我其實有一刻feel到佢可能講緊個樣野
但我諗 唔會掛

原來真係

舊 08-12-16, 12:55 PM   #19742
蛋撻王子
功德完滿

咁岩同朋友傾起
先知原來有D人唔知道

其實今次打EVENT可以做少少野
令自己個腦活動量減少
從而可以捱夜D訓

首先係今次活動最令人煩惱既5種資材

依家既然有10個team位
其實可以用盡佢
set好五種資材既專屬隊伍

然後就係幫個team改名(好多人唔知 )
咁以後唔駛再左check右check先入場

一勞永逸
淨係辛苦第一下

舊 08-12-16, 01:19 PM   #19743
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: T.K. 查看文章
奶光已經覺得演出唔係紙版式,戰鬥表達有以立體空間意識黎表達,今次吾弓同不孝騎都

故:征服王、紅a寶具可renew嗎?
紅a要成隻改啦。。。。可能要等alter 紅a或隻魔伊士郎上場
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 01:30 PM   #19744
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
80抽main 30抽sub 全炒
慢慢fram算wwww

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 01:31 PM   #19745
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
咁岩同朋友傾起
先知原來有D人唔知道

其實今次打EVENT可以做少少野
令自己個腦活動量減少
從而可以捱夜D訓

首先係今次活動最令人煩惱既5種資材

依家既然有10個team位
其實可以用盡佢
set好五種資材既專屬隊伍

然後就係幫個team改名(好多人唔知 )
咁以後唔駛再左check右check先入場

一勞永逸
淨係辛苦第一下
已經係咁做
然後發現自己冇人劈木 勁大鑊wwwwwwww

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 01:37 PM   #19746
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: MoegenNagi 查看文章
已經係咁做
然後發現自己冇人劈木 勁大鑊wwwwwwww
証明你平時太歐......

舊 08-12-16, 01:45 PM   #19747
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
好耐無徵亦懶徵fd,積積埋埋有廿個空位...
有興趣可add
ps 我唔算係大腿,課金活動禮裝視乎活動不定期掛
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 02:53 PM   #19748
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
尋晚150抽結果……
小玉 x 1
小莫 x 2
雙子 x 1
清姬 x 3

限定禮裝3星 x 7
限定禮裝4星 x 13
限定禮裝5星 x 0 <- 1張都中唔到,非常離奇

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 02:58 PM   #19749
zero0417hk
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
求大大們的大腳
得槍師匠同孔明叫見得下人
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 02:59 PM   #19750
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: Bahamut 查看文章
好耐無徵亦懶徵fd,積積埋埋有廿個空位...940218436 有興趣可add ps 我唔算係大腿,課金活動禮裝視乎活動不定期掛
引用:
作者: Cowlex 查看文章
70抽中清姬決定返坑045.846.913 求各位大大加好友carry
引用:
作者: zero0417hk 查看文章
求大大們的大腳344357364得槍師匠同孔明叫見得下人
已add三位
小弟都徵fd:919534116,鵺葭
3、4星禮裝突滿,5星有3張

引用:
我又徵fd個個都唔掛活動禮裝點玩159363985
引用:
現有一個fd位,有冇人有興趣add(先聲明唔係大腿)
可惜2位師兄都滿左

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:33 PM

手機版 | APP版