Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 170 570 620 660 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 680 720 770 1170 1670  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
fufufu123456 07:24 PM 06-22-16
作者: 大破人間:
明王級, 菩薩級跌玉和蓮
如來級剩係跌玉
你地會去明王同菩薩級刷蓮華去交換所換禮裝先
定去如來級刷玉開關拎另一張禮裝先?
因為小弟冇小莫,所以有小莫fds就打如來,冇就打菩薩
睇網上資料明王系效率上好似冇菩薩咁高所以應該不打了

作者: gingq7:
牛魔王26萬血, 唔係問題,
後面隻蛇女王全體補血, 加7萬9 ?! 嗯???!!!
小弟wave3一開就征服王+小莫兩下寶具剷埋去,未見過隻蛇女王補血
蛋撻王子 07:43 PM 06-22-16
伸手文:有冇必要升/掛特效角出黎
會唔會好似大衛呂布咁擺後排其實用唔到
gingq7 08:08 PM 06-22-16
掛就一定要掛出黎, 蓮花需求量唔細, 而且就算換晒都可以換QP

升唔升...5星果幾隻和乳上係唔係都必升架啦, 銅角你應該已升, 而金銀角...升唔升都係產廢 (十分忠於原著 )
蛋撻王子 08:14 PM 06-22-16
掛就一定要掛出黎, 蓮花需求量唔細, 而且就算換晒都可以換QP

升唔升...5星果幾隻和乳上係唔係都必升架啦, 銅角你應該已升, 而金銀角...升唔升都係產廢 (十分忠於原著 )
謝師兄解答

咁我先掛出黎
未有時間搞牛魔王禮裝比佢地
不過隻隻都係半桶水w

(會留三藏同酒吞~)
鈴蘭 09:45 PM 06-22-16
好農 呢個Event唔太得:o)
鈴蘭 09:48 PM 06-22-16
無理過
船長直接車落去就唔見左人
T.K. 11:05 PM 06-22-16
今次有無鳳毛拎??
axe1292 11:08 PM 06-22-16
作者: T.K.:
今次有無鳳毛拎??
有得換, 有女戰士都應該會有得打
T.K. 12:05 AM 06-23-16
有得換?唔見
axe1292 12:10 AM 06-23-16
作者: T.K.:
有得換?唔見
50大蓮華, 總數20,八晶都有
T.K. 12:11 AM 06-23-16
未打故事,可能未開
GN00508771 12:12 AM 06-23-16
冇咩人掛羅剎南丁禮裝 佛珠打得好慢...
Dor 12:14 AM 06-23-16
今次活動真充實
要不斷刷佛珠換禮裝
heyman774 12:39 AM 06-23-16
今次有D混亂, 都唔知掛咩裝好
gingq7 12:45 AM 06-23-16
諗緊南丁好唔好換一張就算, 唔覺得張卡有任何實戰價值
鐵之侍 12:52 AM 06-23-16
諗緊南丁好唔好換一張就算, 唔覺得張卡有任何實戰價值
最好有4 張(為了快些夠玉打特別關)

吹脹的換了4張,關卡跌2 張出來

全特別關過了(最後那關打了兩次才過到), 感覺最好是打130 玉的狂戰那關,比較易打收益也不錯(有機會拿到黑爪)
GN00508771 01:00 AM 06-23-16
鐵大戈兩張南丁係打邊關跌?
gingq7 01:17 AM 06-23-16
鐵大打得咁快

----

今個活動繼續一張禮裝都未趺過
gingq7 01:23 AM 06-23-16
作者: heyman774:
今次有D混亂, 都唔知掛咩裝好
唔混亂
舊既:
5星殺職+三英傑 可以留低
唐僧+go west 可以留低
其他可以清空

新既:
加成角配牛魔王
其他塞晒風雲仙姫
蛋撻王子 07:21 AM 06-23-16
日本有心既網友整既五星np效率圖~
Dor 07:55 AM 06-23-16
終於換完4隻南丁4張黑毛禮裝

不過我上半活動仲有500方塊10粒金弓技能石未換
大破人間 08:18 AM 06-23-16
請問有沒有人試過風雲仙姬落超過五張, 即超過100%有無效果?
蛋撻王子 08:29 AM 06-23-16
遇到蛇女王幫牛魔王補7萬8了
差d係到炒車w
小莫用埋南丁加持既寶具轟落去都覺得唔太夠痛
黑槍王無食到亞瑟加成既咩?w
定佢既寶具未解放?w
鐵之侍 08:32 AM 06-23-16
作者: GN00508771:
鐵大戈兩張南丁係打邊關跌?
牛魔王關

打狂戰關配友人偉伯打得很輕鬆,靠小莫和阿周那的地圖炮比牛魔王更快過關

不過cost 問題不能全隊用牛魔王(全用其實更浪費時間), 所以前鋒我是配了突滿的龍脈和榴洞寺
蛋撻王子 08:37 AM 06-23-16
作者: 鐵之侍:
牛魔王關

打狂戰關配友人偉伯打得很輕鬆,靠小莫和阿周那的地圖炮比牛魔王更快過關

不過cost 問題不能全隊用牛魔王(全用其實更浪費時間), 所以前鋒我是配了突滿的龍脈和榴洞寺
鐵大
牛魔王個如來級係咪好似火焰山咁齋跌功德玉?
係咁既話我帶番full team入場算
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 170 570 620 660 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 680 720 770 1170 1670  ... 最後

返回主題版面