Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
日本動漫畫討論版>吹水情報處(漫畫向)
T.K. 12:50 AM 04-15-16
唔想開新主題既都可以講,新舊不拘

魔王勇者作者畫fate ap漫
T.K. 01:11 AM 04-15-16

終於有350w

最強的萬解出來了wwwwww

呢邊劇情越黎越暴走,朋友遊戲反而好睇d
第一部女主角已死?
JMi 03:37 AM 04-15-16
REAL ACC第二部完得太突兀咁去收尾
要睇呢個最終章解唔解釋到馬魯普個動機了
朋友遊戲一向好睇D 就算玩到幾大都返到主線

JUMP果邊我只係擔心火之丸會變入樽結局...
T.K. 03:54 AM 04-15-16
兩邊畫功都好,不過一睇編劇往績,就唔敢買勒
對面
四部hp已0,不要鞭屍了!

另[磐秋ハル] 屍町アンデッド幾好睇
http://comic.mag-garden.co.jp/shikabane/

偽戀好耐無有印象既顏藝了

超機人要出場了
JMi 04:37 AM 04-15-16
呢個處理衰在原本想睇靠天智點逆轉 點知咁樣拜託完隊友結果都係要靠主角威能...

偽戀去到完左萬里花果段就棄左 估唔到可以挨到咁耐
不過現存JUMP漫我最理解唔到係點解排球會跑得出 睇唔到佢魅力係邊
T.K. 04:42 AM 04-15-16
當死神係三本柱時,跳仲有咩可以期待
JMi 04:54 AM 04-15-16
火之丸真心OK喎 雖然題材太偏門唔會跑得出
暗殺教室一直係我心目中係三巨頭以上啦
其他的確係算吧啦咁
最近因為動畫化有點話題的英雄學園未睇過唔知
真!DC 07:54 AM 04-15-16
排球係腐女在追吧
由手機版發出
尼路 07:59 AM 04-15-16
作者: JMi:
火之丸真心OK喎 雖然題材太偏門唔會跑得出
暗殺教室一直係我心目中係三巨頭以上啦
其他的確係算吧啦咁
最近因為動畫化有點話題的英雄學園未睇過唔知
英雄學園都ok的,火之丸都覺真心ok,但最近劇場好似想埋尾咁……
D.K. 08:34 AM 04-15-16
漂白水早早就唔係三本柱,排第七咋。

大破人間 12:22 PM 04-15-16
作者: D.K.:
美食俘虜原來排名咁差, 怪唔得趕劇情趕著完咁款
捲毛老爺 12:27 PM 04-15-16
百足

有冇人睇過

極速斬腳(1人)
大破人間 12:29 PM 04-15-16
作者: 捲毛老爺:
百足

有冇人睇過

極速斬腳(1人)
打得好爽快好正

D敵人個個奇形兵器超有特色, 個個都BOSS咁款
不過完全中看不中用被秒
T.K. 01:00 PM 04-15-16
係早幾年前仲係三本柱時已無期待
應該話而家對週刊都無咩期待
Rance 01:05 PM 04-15-16
反而你地有無睇D網上連載漫畫?
裏Sunday 算係比較多好睇O既連載,Helck,拳願同靈能百分百
其他D網站都係定一兩套係好睇...
捲毛老爺 01:54 PM 04-15-16
作者: 大破人間:
打得好爽快好正

D敵人個個奇形兵器超有特色, 個個都BOSS咁款
不過完全中看不中用被秒
當初介紹話百足路過之地寸草不生....

但一個人就殺左9成a

到底係咪主角先係百足咁呢 ? 一人= 百人
yeah yeah 02:47 PM 04-15-16
作者: 捲毛老爺:
當初介紹話百足路過之地寸草不生....

但一個人就殺左9成a

到底係咪主角先係百足咁呢 ? 一人= 百人
我集集都等女主角比人
但次次都失望...
佢d分隊一集死一隊
JMi 02:51 PM 04-15-16
作者: Rance:
裏Sunday 算係比較多好睇O既連載,Helck,拳願同靈能百分百
拳願有開過THREAD 算係有D料 係畫風唔係人人食到
HELCK有睇 反傳統題材 但每話進度偏慢 儲埋好多話一次追返先理解到故仔
作者: D.K.:
漏左食戟
JUMP美食漫跑得出的咁多年來第一次見 XD
yeah yeah 03:15 PM 04-15-16
作者: JMi:
拳願有開過THREAD 算係有D料 係畫風唔係人人食到
HELCK有睇 反傳統題材 但每話進度偏慢 儲埋好多話一次追返先理解到故仔
漏左食戟
JUMP美食漫跑得出的咁多年來第一次見 XD
美食好似入左美食世界後就跌哂排名..
以前以為佢會代替死神做3巨頭...

食戟如果無女女....CUT左10世..
尼路 06:09 PM 04-15-16
作者: Rance:
我有睇RELIFE,估唔到呢種直頁漫都可以動畫化……
T.K. 12:05 AM 04-16-16
我非常喜歡睇Record of atx www
少女野崎、戰國妖狐等都好出色
鈴蘭 12:10 AM 04-16-16
HELCK我唯一怨言係最開頭扮搞笑漫畫 結果畫套咁好睇既王道勇者劇出黎實在係好衰
HELCK而家個樣同第一期個樣真係爭左十萬九千丈里

而家Jump唔計銀他媽我覺得係睇英雄學園
T.K. 02:17 AM 04-16-16

大家期待的畫面
T.K. 06:19 PM 04-16-16

遣童使新田

最終幕都成年有多

無敵怪醫都死左十幾年,複製k都讀大學了
supermanlady 06:40 PM 04-18-16
ファイアパンチ

<毎週月曜更新>『氷の魔女』によって世界は雪と飢餓と狂気に覆われた。
凍えた民は炎を求めた。主人公アグニに与えられた祝福は、希望か呪いか…。
http://plus.shonenjump.com/rensai_de...LUS00003830_57
作者: :

1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面