Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 46 446 496 536 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 556 596 646 1046 1546  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
Kaori Yae 07:46 PM 04-12-16
偽手稿第一輪過120抽都仲未中到張禮裝
大破人間 07:53 PM 04-12-16
作者: rfdingo:
騎40?打左場全部卷就無打
刷緊狂40 出幾多下喎...
因為騎40係專打卷的
小嘉 07:55 PM 04-12-16
作者: stcdavidhk:
話說我好似好耐冇中過5星禮
棄機前10 PACK 有中5星禮呀
我好開心呀
GN00508771 07:56 PM 04-12-16
作者: 鐵之侍:
還是等之後的追加的關卡吧(以過往活動來看應會追加掉落機會的,應該),暫時來看專心打狂戰關儲蒙羅麗莎最好
都係唔好咁老定
盡能力打到幾多得幾多先
NeGi 08:06 PM 04-12-16
之前個ac都重課左幾次 都係一堆糞禮裝
同自己講左十幾次一蚊都唔比佢
最鐘意個隻偽娘拉打一出就連同兩隻五星淘左個帳號番黎 一百有找
然後我都仲係有課既 我諗一係堅定D一係删Game, 唔係都幾難戒課sad
蛋撻王子 08:14 PM 04-12-16
作者: rfdingo:
騎40?打左場全部卷就無打
刷緊狂40 出幾多下喎...
我諗應該我係打錯左
無為意仲有個狂40係到

依家放工清番10體人體圖先
T.K. 08:42 PM 04-12-16

無無聊聊開下舊賬黎抽,三十抽兩五星....
仲要兩張都係呼符出

rfdingo 09:00 PM 04-12-16
為日元服務!
gingq7 09:10 PM 04-12-16
我最誇張的一個無進度賬,仲有94石剩..

T.K. 09:11 PM 04-12-16
但呢個頭先開,LOGIN第十日有石
仲要三個齋藤千和W
axe1292 10:05 PM 04-12-16
作者: gingq7:
我最誇張的一個無進度賬,仲有94石剩..

我個無進度帳仲可怕過你,
7隻5星(運昨晚抽的黑J德), 多我主帳2倍有突
小嘉 10:18 PM 04-12-16
成班歐洲刺客
gingq7 10:37 PM 04-12-16
作者: axe1292:
我個無進度帳仲可怕過你,
7隻5星(運昨晚抽的黑J德), 多我主帳2倍有突
真.VIP account
psidef 11:00 PM 04-12-16
作者: 小嘉:
成班歐洲刺客
Class: Terrorist
小嘉 11:09 PM 04-12-16
信佢地班友咁好抽真係死得人多
axe1292 11:22 PM 04-12-16
作者: gingq7:
真.VIP account
問題我唔係玩果個ACC.....
正AC就非到核爆,
剛才2單一隻4星角都無,
首抽同必中外只中過一隻青吾
T.K. 11:42 PM 04-12-16
海邊的齊格飛超迫力!
T.K. 11:50 PM 04-12-16

【イベント出展情報】
5/1のCharacter1、5/3-5/5のマチアソビで展開するアイテムのご案内です。
第一弾はufotableさん描き下ろし、セイバー & セイバーオルタ B0サイズバスタオル!
TOAKO X 12:16 AM 04-13-16
又謝罪了
蒼穹的天空 01:19 AM 04-13-16

(以下係廢話一篇, 如以下 當中有任何失當, 請見諒)

真係打算All-in去抽ge時候先諗諗, 1%係點被設計..

個池一直都唔好抽, Day 1已經係垃圾場 一堆黑鍵
垃圾多, 活動池又唔係純粹得活動角,
中得彩珠又要擔心 唔係Pickup果隻

講機率 好似平時打機咁, 當機戰
對方隻卒打你得10%命中, 會唔會凝住
已經有九隻卒打我都迴避成功, 到第十隻會一定中?

又或者學生時期做MC, 每題有4個選擇
100題亂做, 又會唔會有自信當中有25題會撞中?

現在FGO抽率得個1%, 而且個1%究竟係個池 派俾全世界1%,
定自己每次抽都有1%機率, 性質好唔同,
再者唔知仲有冇其他因素影響個1%點出,
被設計出來ge 1%, 係唔係咁易中, 真係停一停 諗一諗先.
T.K. 01:23 AM 04-13-16
唔駛咁講

課金就輸了,想贏不課金
一蚊你課都輸,所以
唔好想點贏,知自己輸得幾多先重要
蒼穹的天空 01:43 AM 04-13-16
當然啦, 都係純粹比多個諗法去勸世.
輸就輸緊, 當個營運停止,一切就回歸虛無.
無論之前幾歐洲都會成為過去.

真係 知自己輸得幾多先重要+1
蒼穹的天空 01:55 AM 04-13-16
D 聖杯咁耐都沒咩野新消息
有時會幻想庄司會唔會, 真係打算夠一年就停止營運.
之後整一隻新野, 以FGO入面隻聖杯,
就係俾你選擇自己Acc入面D英靈帶過去隻新Game到
LordofNightmare 01:58 AM 04-13-16
大時代不愧係經典, 連玩手遊都中:
手遊必勝法:及早離場!
鈴蘭 02:16 AM 04-13-16
作者: 蒼穹的天空:
D 聖杯咁耐都沒咩野新消息
有時會幻想庄司會唔會, 真係打算夠一年就停止營運.
之後整一隻新野, 以FGO入面隻聖杯,
就係俾你選擇自己Acc入面D英靈帶過去隻新Game到
一年完呢個香菇講左唔會啦
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 46 446 496 536 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 556 596 646 1046 1546  ... 最後

返回主題版面