Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-17-15, 06:58 PM   #6076
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
我猜係為日後購買優惠時準備,例如20%UP之類......而到時追加唔計?

還是準備日後Cut追加....

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-15, 11:02 PM   #6077
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
今天爬日站有兩個比較有趣既話題

第一個固然會係討論明天既Pickup會係D咩啦
雖然大家普遍都好想有新角色出
但根據以往加新角色比你抽佢都會預早通知

所以可能性睇落唔大
如果照順序
明天係魔術師Pick up既機率都頗高下
例如
5星孔明
4星美迪亞.Lily
3星元帥 咁樣~

然後第二個係傾到未來如果加多D功能去用到Master D令咒既話
加「自害せよ」
強制令出場既特定英靈自殺
然後做到退場換人既方法www
呢個方法好搞笑
仲可以聽到好多唔同既自害新語音添www

(當然你可能會諗
點解咁麻煩既話唔直接用令咒去換入面既人出黎呀~~
用一條令咒召喚出黎都好乎合型月設定姐XD)

舊 11-18-15, 02:55 PM   #6078
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
最新限定抽卡:2015秋達文西精選師哥組合

……謝謝40人,我可把石和符留到聖誔節了(其實今次只有7天而己,不過不見得在聖誔前會出好東西)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 11-18-15 03:00 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 03:03 PM   #6079
蛋撻王子
功德完滿

Pickup:

五星有: 孔明
四星有: 齊格飛, 蘭斯洛特
三星有: 若槍哥, 若征服

綠盒更新

10張呼符 各20綠盒 總共200綠盒換10張

舊 11-18-15, 03:05 PM   #6080
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

最令我注意的是....點解有句野有心形圖案GE...而UP的都是男WO

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
舊 11-18-15, 03:05 PM   #6081
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
真係refill左呼符
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 03:06 PM   #6082
gingq7

註冊日期: May 2008
舊的10張呼符我仲未換, 但都變埋得43日
睇黎都要盡快打銀肥換晒佢
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 03:07 PM   #6083
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
最令我注意的是....點解有句野有心形圖案GE...而UP的都是男WO
因為係達文西ちゃんpick up イケメン(帥哥)

舊 11-18-15, 03:07 PM   #6084
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: gingq7 查看文章
舊的10張呼符我仲未換, 但都變埋得43日
睇黎都要盡快打銀肥換晒佢
佢七日都有新曜日任
個個曜日任完左都派綠盒~~
幫左一把~~

舊 11-18-15, 03:11 PM   #6085
gingq7

超級肥關難左, 一隻金手4萬-5萬血,
帶錯class好易玩完...

不過金手出現率亦好似上升左

此篇文章於 11-18-15 03:18 PM 被 gingq7 編輯。
舊 11-18-15, 03:14 PM   #6086
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
打料超級有無好跌左?

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 03:18 PM   #6087
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

另外現在大成功同極大成功UP中~

火紋
舊 11-18-15, 03:24 PM   #6088
蛋撻王子
功德完滿

狂之修練場一周內容:

四場

初級 10AP 尾關
初次獎勵: 1綠盒

中級 20AP 尾關
初次獎勵: 2綠盒
今次掉落: 1八連双晶

上級 30AP 尾關
初次獎勵: 3綠盒
今次掉落: 1混沌之爪(第二場 未確認係咪每次都有奇美拉出現) 1狂金棋

超級 40AP 尾關
初次獎勵: 4綠盒

補充: 四個難度都有一堆既石頭人
依家打狂輝石個類總算有門路
銀金棋都會相應掉落 唔駛好似以前咁碰運氣

超級中層仲有隻頗高級既白色石頭人 相信跌八連双晶既機會好高

而要各位師兄測多幾次既地方係
係咪只有狂上級會有奇美拉出現跌混沌之爪

此篇文章於 11-18-15 03:30 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 03:30 PM   #6089
gingq7

28萬血蘭斯....
睇黎而家超級素材和超級肥關都幾考口袋深度, 無相應的職業都好難打
舊 11-18-15, 03:36 PM   #6090
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: gingq7 查看文章
28萬血蘭斯....
睇黎而家超級素材和超級肥關都幾考口袋深度, 無相應的職業都好難打
超級素材和仲要唔一定有金棋(我打左2場都係銀~~臉太黑了吧).....計埋時間好似唔太抵打...

火紋

此篇文章於 11-18-15 03:40 PM 被 樹靈DRYAD 編輯。
舊 11-18-15, 03:43 PM   #6091
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
超級素材和仲要唔一定有金棋(我打左2場都係銀~~臉太黑了吧).....計埋時間好似唔太抵打...
剛打了一場

紅技能石X2
塵X1
銀棋X1

麻麻
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 03:47 PM   #6092
蛋撻王子
功德完滿

上級30AP中層既12萬血奇美拉好似係隨機出現
唔係每次出現

咁就惡搞了....

舊 11-18-15, 03:50 PM   #6093
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

今次改動原意應該係唔想玩家用死一隊打,要玩兙職階(練下D 3星)......現在全B隊真係會有機會吃曬土

另外...大家請勤力地每日換隊長給好友~

火紋
舊 11-18-15, 03:50 PM   #6094
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我爭好多爪

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 04:05 PM   #6095
鐵之侍

引用:
我打30ap反而黑影出金棋ap20是出晶石,可惜奇米拉沒有給我爪

40ap我到第二關已過不了,之前又用了令咒又不想浪費石沒續關打下去

計起來要收素材似乎還是打ap30的最實際

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 11-18-15, 04:06 PM   #6096
gingq7

引用:
今次改動原意應該係唔想玩家用死一隊打,要玩兙職階(練下D 3星)......現在全B隊真係會有機會吃曬土

另外...大家請勤力地每日換隊長給好友~
其實好事黎既....唔係練埋咁多角色都唔知做乜

今日之星應該係船長了
舊 11-18-15, 04:07 PM   #6097
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
唔知超級會唔會出奇美拉.....
如果無就主打上級
廿幾萬蘭斯有d噁心
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 04:09 PM   #6098
鐵之侍

引用:
作者: 6078 查看文章
唔知超級會唔會出奇美拉.....
如果無就主打上級
廿幾萬蘭斯有d噁心
有(但不是必然有的),但很難打又不一定出爪,所以可以ap20也可見這傢伙(不過掉率恐怕更低就是了)

舊 11-18-15, 04:12 PM   #6099
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
Thx
第一次打超級上級勁荀,一爪3晶1金....
第二次打就無哂
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 04:22 PM   #6100
蛋撻王子
功德完滿

6分鐘後緊急維護!!

全文連結: http://typemoon.com/news/2015/i7dzi9

■対応内容
▼不具合の修正
・一部曜日クエストのエネミーから得られる戦利品が意図した設定なっていない不具合の修正
 ※対象のクエストは下記になります。
 ・水曜 狂の修練場 上級
 ・水曜 狂の修練場 超級
 ※クリスタルゴーレムから得られる戦利品が「狂の秘石」ではなく「狂の魔石」になっている不具合を修正いたします。
・その他の不具合がないか、現在調査を行っております。
 調査完了後にあらためて報告させていただきます。

上記、不具合修正のお詫び調査完了後にあらためて報告させていただきます。

應該係白色石頭人跌金箱

應該係出狂之秘石 但出左狂之魔石(紅色個個)

話仲有其他野 調查埋有既話會一次更新

此篇文章於 11-18-15 04:24 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:18 AM

手機版 | APP版