Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84 134 534  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
J+1 11:17 AM 10-20-15
作者: T.K.:
應該25ap EV 序吧
6*7000=42000
仲要唔駛錢
之前隊野唔夠力過,而且要短時間谷肥ev關唔夠打曜日快.......而家谷左exia上5x解埋專用任就可以試試....
由手機版發出
T.K. 12:55 PM 10-20-15
作者: Asurada:
到底食佐幾多r咭呀?
我食必殺任務送既咭,一次升一次咋喎
仲有一張得25%成功,唔敢食
sears 02:46 PM 10-20-15
作者: sdexam:
無~~~~~
thx a lot
T.K. 03:04 PM 10-20-15
KFC 仲未畢業??
元首KFC 03:20 PM 10-20-15
KFC 仲未畢業??
都未吊糊

斬了二百一十只鶸

2009 03:30 PM 10-20-15
有冇人可以畀我加好友

好多活死人
元首KFC 03:35 PM 10-20-15
作者: 2009:
有冇人可以畀我加好友

好多活死人
萌新求大佬加友

id KFC
掛六十等特效射擊紅月卡蓮
GP03D 04:07 PM 10-20-15
隻game再唔update下個touchscreen sensor就迫我棄game....
用美少年出完超必一定禁唔番佢番嚟(個大佬傘住)跟住就夾死.....係下面cursor揾得嚟都蚊訓...
其他人成日都要禁2下先禁到...到底想點呀....
T.K. 04:11 PM 10-20-15
幾場30ap肥一uc,想點?
yeah yeah 04:14 PM 10-20-15
作者: GP03D:
隻game再唔update下個touchscreen sensor就迫我棄game....
用美少年出完超必一定禁唔番佢番嚟(個大佬傘住)跟住就夾死.....係下面cursor揾得嚟都蚊訓...
一堆機...一定搵唔返要個隻....我成日都係咁輸..
okabe 04:24 PM 10-20-15
作者: yeah yeah:
一堆機...一定搵唔返要個隻....我成日都係咁輸..
一開隻CC玩就感覺差距有幾大
好彩係有AUTO低難度果D禁哂佢就輕鬆
一打高難度真係...
成個介面設計都好差,要執真係有排攪
T.K. 04:47 PM 10-20-15
我覺得有自動,a空氣盾打開即轉第二隻b拉,a 自動返去易打左
不過我用大機玩
J+1 04:51 PM 10-20-15
只要畫面最右同我出晒5隻車頭icon做切換已經好好多....右下個車頭icon横掃都同我70%以上冇反應....
由手機版發出
choy9353 05:18 PM 10-20-15
幾場30ap肥一uc,想點?
玩左一陣,我都想問D趺箱率係唔係奇低...
有冇強運既機?
T.K. 05:20 PM 10-20-15
我打返7000算數
psidef 06:23 PM 10-20-15
Lv 115畢業.
T.K. 07:52 PM 10-20-15

育成目標
如月釋臣 09:07 PM 10-20-15
終於入手蘭斯洛特
不過開放Geass之咒縛要求幾麻煩
要突破一次才昇到75LV才開放到

各位巴打可以加我好友嗎?
heyman774 10:01 PM 10-20-15
作者: GP03D:
美少年出完超必番唔到屋企好正常
除非你開多次技斬番轉頭, 關touch咩事
開完必殺你都仲係target野果部機, 唔洗再揀過
psidef 11:08 PM 10-20-15
作者: 如月釋臣:
終於入手蘭斯洛特

唔係70咩?
T.K. 11:08 PM 10-20-15
係70
蘭斯抽,r好似易出左
T.K. 11:12 PM 10-20-15
見到79級剎那www
元首KFC 11:38 PM 10-20-15
作者: 如月釋臣:
終於入手蘭斯洛特

別嚇我 , 我忡未有上限75等級的蘭斯
天子 11:53 PM 10-20-15
133360172~仲有2個位

今次EVENT 去打幾多號完?岩岩先用10石買左水同BP藥
LordofNightmare 01:01 AM 10-21-15
作者: 天子:
133360172~仲有2個位

今次EVENT 去打幾多號完?岩岩先用10石買左水同BP藥
23日維護前
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84 134 534  ... 最後

返回主題版面