Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 36 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 56 96 146 546 1046  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
大破人間 09:57 AM 08-10-15
作者: 蛋撻王子:

HI 大破兄 好耐無見
一年吧. 淡出灰姑娘
蛋撻王子 09:59 AM 08-10-15
作者: 大破人間:
一年吧. 淡出灰姑娘
由一個火坑
跳去另一個火炕
再跳黎呢個火坑...
大破人間 10:00 AM 08-10-15
由一個火坑
跳去另一個火炕
再跳黎呢個火坑...
另外我想問你昨天打的那條龍是故事邊關?
想留定D令咒
蛋撻王子 10:06 AM 08-10-15
另外我想問你昨天打的那條龍是故事邊關?
想留定D令咒
第一章第十三節
貞德 與 貞德

打完鐵處女之後個關
應該係第3格~?

感想
第一隻普攻全體攻擊既敵人...
夾硬上或搵即死技插爆佢好過慢慢拖黎打..

T.K. 10:07 AM 08-10-15
我得串刺三世add左你嘛
srwtk
小嘉 10:08 AM 08-10-15
再一次抽10連禮裝
好脫力
玩咁耐未中過4星英靈
ouki 10:11 AM 08-10-15
一早用完體力可以HEA
鐵之侍 10:11 AM 08-10-15

勁鬼咩
升到咁仍然覺得好難打= =
如果係貞德可能慢D..但輕鬆好多

升心酸的

但我好似係FD LIST唔見你既~?

唔想番工呀...............
你其他人沒升的只集中在SABER的吧,見到你42級還真嚇我跳

不過貞德的屬性是任何職階也可應對,吾王是SABER當然差遠了,除了對LANCER會吃甜頭其他也普通,對上ARCHER更是不利呢

作者: 小嘉:
再一次抽10連禮裝
好脫力
玩咁耐未中過4星英靈
昨天到現在我也是一張英靈(重複也計)都抽不到……

作者: ouki:
一早用完體力可以HEA
我現在基本是上班時間和LUNCH專心打任務,放工回家大慨回了很多體力就玩故事
T.K. 10:12 AM 08-10-15
派石!又到allin時間
gingq7 10:13 AM 08-10-15
但幫貞德升lv升到嘔血, 要多d經驗卡之餘, 變相又要多d錢....
rfdingo 10:15 AM 08-10-15
-_- 得十幾粒,算
stcdavidhk 10:16 AM 08-10-15
剛8散抽,全3星

想問3星的rider姐同呂布有冇用??
ouki 10:19 AM 08-10-15
作者: stcdavidhk:
剛8散抽,全3星

呂布有....R姐未用過....不過個個職留1個人物總會有用
蛋撻王子 10:24 AM 08-10-15
作者: T.K.:
我得串刺三世add左你嘛
srwtk
我FD LIST得個dfx既人
估係咪你?
見唔到srwtk
明明記得一開波有add過你..

作者: 鐵之侍:
你其他人沒升的只集中在SABER的吧,見到你42級還真嚇我跳

不過貞德的屬性是任何職階也可應對,吾王是SABER當然差遠了,除了對LANCER會吃甜頭其他也普通,對上ARCHER更是不利呢
其他職階有得升都會比番其他職階食架我~
我都有努力升四星龍女槍兵
呢D早期型四星真係好有用.....

作者: gingq7:
但幫貞德升lv升到嘔血, 要多d經驗卡之餘, 變相又要多d錢....
我40級左右食5張卡一野要3萬蚊囉....痴左線....
點計都係SET得太高.....
rfdingo 10:24 AM 08-10-15
禮裝,禮裝,禮裝,禮裝,禮裝, 禮成
大破人間 10:25 AM 08-10-15
十抽得一張四星禮裝....
rfdingo 10:28 AM 08-10-15
十抽得一張四星禮裝....
我出左幾張5星....加星星個張
T.K. 10:30 AM 08-10-15
我FD LIST得個dfx既人
估係咪你?
見唔到srwtk
明明記得一開波有add過你..

其他職階有得升都會比番其他職階食架我~
我都有努力升四星龍女槍兵
呢D早期型四星真係好有用.....

我40級左右食5張卡一野要3萬蚊囉....痴左線....
點計都係SET得太高.....
我抽野時個名會改做6
我覺得會好d
今次五抽兩張5星寶石公、櫻
鐵之侍 10:32 AM 08-10-15
作者: stcdavidhk:
剛8散抽,全3星

我覺得R姐還不錯用,COST值低攻擊力還不錯,連擊儲氣快又有石化可停敵人一回(但應是對人系限定),體力低是弱點
蛋撻王子 10:34 AM 08-10-15
我抽野時個名會改做6
我覺得會好d
今次五抽兩張5星寶石公、櫻
原來係咁

我抽咁多次都係得兩件五星禮裝
仲要無寶石公..~~~
我真係完全無抽獎運既人黎....
T.K. 10:36 AM 08-10-15
刺b叔,有無人知道荊軻、四星rider姐(暗殺職男性即死限定)得唔得?
rfdingo 10:40 AM 08-10-15
刺b叔,有無人知道荊軻、四星rider姐(暗殺職男性即死限定)得唔得?
巴哈個邊話兩隻都可以

不過我最後都係夾硬黎
因為我失敗左日半
鐵之侍 10:41 AM 08-10-15
荊軻的寶具可一擊死成功率也很高(我成試過數次一擊殺了2萬以上HP的龍),成功率似乎較高?
ko121314 10:41 AM 08-10-15
85石係手, 好想10連, 不過咁多版友都禮成

想問下有無人知大約要幾多lvl先有呢個cost放哂呢堆人
唔夠cost

鐵之侍 10:43 AM 08-10-15
剛剛入去收到20多粒石了
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 36 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 56 96 146 546 1046  ... 最後

返回主題版面