Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>「艦隊これくしょん -艦これ-」2015年賀阿武隈改二 VOL.6
anyone 02:01 AM 08-01-15
鋼又到頂

今次決定唔理佢由佢繼續
Cowlex 10:11 PM 08-01-15
打完1-5 2-5, 3-5決定r底唔打
leotam3 11:37 PM 08-01-15
作者: ~Alex~:
3-5派小學生, LOOP7~8次就過啦
4-5/5-5就真係PASS
Squall-Lucifer 11:43 PM 08-01-15
同樣在第一天便完成了1-5和2-5,兩者都是打6次便過關,3-5?再等一等好了
Cowlex 11:45 PM 08-01-15
作者: leotam3:
3-5派小學生, LOOP7~8次就過啦
4-5/5-5就真係PASS
人懶冇計
碧克 11:48 PM 08-01-15
3-5而家有阿布熊易好多啦.
4-5有得比較低消咁打過應該都唔會再miss.
Squall-Lucifer 12:10 AM 08-02-15
作者: 碧克:
3-5而家有阿布熊易好多啦.
4-5有得比較低消咁打過應該都唔會再miss.
求4-5低消耗指南
另外我3-5是前期下路,斬殺上路,我想不計入渠的話開支應該在油彈各4000,鋁500~800左右
chitkan 12:37 AM 08-02-15
你地潛水艇相同既會唔會留多過一隻?
leotam3 01:12 AM 08-02-15
作者: chitkan:
你地潛水艇相同既會唔會留多過一隻?
有位既話最少2SET
高LV打任用, 低消(唔改)2-3用
碧克 01:44 AM 08-02-15
作者: Squall-Lucifer:
求4-5低消耗指南
另外我3-5是前期下路,斬殺上路,我想不計入渠的話開支應該在油彈各4000,鋁500~800左右
中路,基本係3隻重/航巡,削血期用瑞/翔鶴,蒼/飛龍,金剛旗艦,
斬殺改用長門旗艦落三式彈,金剛加賀。
小昭Teddy 04:28 AM 08-02-15
作者: anyone:
鋼又到頂

今次決定唔理佢由佢繼續
大建
rfdingo 11:07 AM 08-02-15
又係時候 低消耗 滾過 map2,3 既extra
Cowlex 06:17 PM 08-02-15
作者: 小昭Teddy:
大建
活動前夕就是要大建呀 不然要幹嘛
Squall-Lucifer 10:30 PM 08-02-15
3-5比預期的花多了不少資源,大約是10個桶+油彈6000,鋼2500、鋁1000才完成,但仍刷不出天津風和谷風。
Cowlex 10:53 PM 08-02-15
第一次用1輕5驅行3-5, 20個桶差一次先打完
碧克 10:56 PM 08-02-15
第一次用1輕5驅行3-5, 20個桶差一次先打完
運game.入到boss先制雷擊直接打爆boss就可以無視戰果......
Cowlex 11:02 PM 08-02-15
我反而係門神果個F點成日比人勸退
碧克 12:02 AM 08-03-15
我反而係門神果個F點成日比人勸退
31號晚埋單前15分鐘的尾刀戰就出現左前兩場T不利,boss戰T有利開幕終了的最理想情況
Squall-Lucifer 12:05 AM 08-03-15
3-5斬殺的阻礙在於不斷在北方醬和南路G點兩個位出現大破.......
Cowlex 12:31 AM 08-03-15
斬完3-5
差唔多要封港了
東條希 01:59 AM 08-03-15
天城新中破繪太讚了..搞到唔多想修添(2-5中)
不知不覺d桶就爆
anyone 06:24 PM 08-03-15
多一倍桶先會爆
Cowlex 06:27 PM 08-03-15
桶有300個左右就夠用啦(慢心
anyone 06:30 PM 08-03-15
桶真係用量唔高丫
碧克 06:42 PM 08-03-15
千三桶隨便洗
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面