Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 01-17-15, 11:00 PM   #751
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: david 查看文章
http://hk.apple.nextmedia.com/realti...50117/53342526

應該係要O黎填福喜筆數吧。
派完coupon加價是常識吧
Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 12:34 AM   #752
YALIU
God of Gamer
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Nelly 查看文章
派完coupon加價是常識吧
預左佢加
加到22蚊都算平啦…
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 03:39 AM   #753
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
唔加價,點追舊件條數

真空左成半個月無客!

舊 01-18-15, 10:55 PM   #754
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
唔加價,點追舊件條數

真空左成半個月無客!
應該係裝修完, 梗係要加價啦!

而家新地$6—>$7
但Double新地無加價(最平店為$13.20)
用為食卡叫Double+蘋果/紅豆批會抵食又夠飽
不過裝得俾以前hea左好多, 而家裝完哂雪糕先將兩種味裝哂响面就算數!

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 11:05 PM   #755
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: W!LL 查看文章

而家新地$6—>$7
不過裝得俾以前hea左好多, 而家裝完哂雪糕先將兩種味裝哂响面就算數!
我屋企樓下嗰間唔係咁

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-15, 07:03 AM   #756
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: W!LL 查看文章

而家新地$6—>$7
我會選擇食二杯新地不食double

舊 02-22-15, 03:51 AM   #757
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
星期一開始22蚊將軍漢堡餐

舊 02-22-15, 12:08 PM   #758
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
我會選擇食二杯新地不食double
新地加價了
吃double跟雙批先夠飽

大乱闘X
舊 02-22-15, 02:25 PM   #759
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
睇黎加完價之後就開始市道低未

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 07:27 PM   #760
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 朔望~ 查看文章
睇黎加完價之後就開始市道低未
無左$21巨無之後只係叫過兩次其他餐, 同埋朝早食醒晨早餐
加價後淨係去食double新地+雙批或兒童早餐
早餐諗連鎖店去吉吉咬下飯仲好

大部份已轉等飛攞餐嘅分店, 等攞食物真係等勁耐!

大乱闘X
舊 02-22-15, 09:38 PM   #761
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
早餐KFC好呀 不過有無舖就腳係問題
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 10:41 PM   #762
ALEX CHOW
AUDI SPORT

招財福堡幾時停??

少女時代,
F1 2024討論區
舊 02-23-15, 10:00 AM   #763
s3b21
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
前兩日又叫左麥麥送七魚包,9x7=63,因60蚊先有送貨,呀唔係,係六魚包,而家要10蚊個,又加1蚊
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 11:12 AM   #764
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
22蚊將軍餐

有無死士試下同舊時有無分別

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 02:32 PM   #765
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
22蚊將軍餐

有無死士試下同舊時有無分別
岩岩食左 味道冇咩分別
肉好似薄左

此篇文章於 02-23-15 02:34 PM 被 tung999 編輯。
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 08:53 PM   #766
Nelly

註冊日期: Oct 2008
加價生意 淡出將軍
Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 10:35 PM   #767
Iro
魔法學園學生

無咩分別 不過我食果個好似少落醬汁?
舊 02-23-15, 11:10 PM   #768
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: HONDA 查看文章
招財福堡幾時停??
今日仲有, 我估做埋今個星期

大乱闘X
舊 02-24-15, 09:30 PM   #769
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: Iro 查看文章
無咩分別 不過我食果個好似少落醬汁?
多少汁呢d看整果個手勢 我見佢係成塊肉片放入個長方盒度轉個身來上汁
我食果個汁ok夠

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-15, 10:50 PM   #770
ALEX CHOW
AUDI SPORT

http://hk.apple.nextmedia.com/realti...50224/53468062
麥當勞3月起逢周日全日供應薯餅早餐

少女時代,
F1 2024討論區
舊 02-25-15, 12:09 AM   #771
Iro
魔法學園學生

(預想) 咁咪即係伏? 整定擺係度凍同淋晒
舊 02-25-15, 10:14 AM   #772
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: Iro 查看文章
(預想) 咁咪即係伏? 整定擺係度凍同淋晒
佢應該唔會一朝早炸晒成日份量掛

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-15, 01:29 PM   #773
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
無玉子

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-15, 04:10 AM   #774
hlcw99
Senior Gamer
LAZY KING

註冊日期: Dec 2013
PSN  IDhlcw99
將軍漢堡唔係今個星期啱啱出??

頭先宵夜去買話賣哂
hlcw99 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-15, 02:45 PM   #775
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: hlcw99 查看文章
將軍漢堡唔係今個星期啱啱出??

頭先宵夜去買話賣哂
當日賣晒

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 05:27 AM

手機版 | APP版