Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
日本動漫畫討論版>「ガンダムビルドファイターズトライ」 第2話「結成!トライ・ファイターズ」 Vol.3
美堂蠻 10:24 AM 10-10-14
作者: 風音:
手黎架
第二張圖WO.....

我想像力缺乏/心邪...........
風音 10:26 AM 10-10-14
作者: 美堂蠻:
第二張圖WO.....

我想像力缺乏/心邪...........
咪手臂囉
你喬埋雙手咪明囉
怪盜小G 10:36 AM 10-10-14
會唔會係真奧黎

不過佢好似係心形流
魔璃 10:39 AM 10-10-14
你地做咩對一套子供番心邪 a
風音 10:42 AM 10-10-14
作者: 魔璃:
你地做咩對一套子供番心邪 a
點睇我都係子宮方
kimtch 11:05 AM 10-10-14
其實黑影會唔會係零次...
大覺屋師真 11:24 AM 10-10-14
真係好正,越睇越熱血!!
相比起隔離果套gundam.....惟有講我比依家d動畫寵壞左啦. 舊時代感覺又吾係話吾好睇既,但越睇越脫力咁
Sar8 11:52 AM 10-10-14
經過作畫之後部普通主角機都變得好睇
鈴蘭 11:57 AM 10-10-14
其實無可能師傅係真央或者零次
呢幾條友一早Gunpla上腦既又點會唔教徒弟咩係Gunpla
風音 11:59 AM 10-10-14
作者: 大覺屋師真:
真係好正,越睇越熱血!!
相比起隔離果套gundam.....惟有講我比依家d動畫寵壞左啦. 舊時代感覺又吾係話吾好睇既,但越睇越脫力咁
你應該調轉諗

呢套都唔係gundam
DMRevolution 12:03 PM 10-10-14
琴日走左去睇回顧....

班長去左法國, 唔會世界賽...誠先出場掛= =....

題外話.....另一套高達, 對於那個作畫的言行....就算好睇....我決定罷睇個套高達= =
而且....主角機...不多評了....=口=
058719057 12:21 PM 10-10-14
點解高達可以着大魔衫既
pet3 01:02 PM 10-10-14
作者: DMRevolution:

題外話.....另一套高達, 對於那個作畫的言行....就算好睇....我決定罷睇個套高達= =
另一個問題
你又沒比錢睇
睇不睇 對他沒損失
反正新遊戲 一定2套一起出的
點都夾住賣
Rance 01:07 PM 10-10-14
可能唔係著左大魔衫,而係大魔分子重組成Build Burning,所以爆左心口都可以走一部完整O既機出黎
零式 01:14 PM 10-10-14
作者: pet3:
姐姐

比機會你講多次
姐姐太高嶺了,單車褲正好多
DMRevolution 02:06 PM 10-10-14
作者: pet3:
另一個問題
你又沒比錢睇
睇不睇 對他沒損失
反正新遊戲 一定2套一起出的
點都夾住賣
係喎, 說出重點...完全冇左呢回事
不過都有另一個可觀的結果的....收視點
如果富野賤淫個套收視真係低過BF, 我會真心笑出黎
Sar8 02:10 PM 10-10-14
作者: Rance:
可能唔係著左大魔衫,而係大魔分子重組成Build Burning,所以爆左心口都可以走一部完整O既機出黎
誠仔既黑科技
全裝甲傻鴨 03:06 PM 10-10-14

作者: 風音:
你應該調轉諗

呢套都唔係gundam
作畫果個講過咩?講真睇左一陣G RECO已經決定唔追
DMRevolution 03:53 PM 10-10-14
作者: 全裝甲傻鴨:
作畫果個講過咩?講真睇左一陣G RECO已經決定唔追
其之一
http://www.j-cast.com/2014/08/23213864.html

其之二
https://akiba-souken.com/article/21122/

其之N
仲有好多....淨在新個套高達的INTERVIEW....已經多次被評= =
全裝甲傻鴨 04:09 PM 10-10-14
其之一
http://www.j-cast.com/2014/08/23213864.html

其之二
https://akiba-souken.com/article/21122/

其之N
仲有好多....淨在新個套高達的INTERVIEW....已經多次被評= =
機設垃圾,祝成為age接班人
fami~yan 04:20 PM 10-10-14
你又畫試下?又睇下你畫到咩垃圾!
J+1 04:22 PM 10-10-14
垃圾咩,即使你話唔順眼,但都唔叫得上差囉....
由手機版發出
(=v=)b 04:30 PM 10-10-14
作者: 零式:
姐姐太高嶺了,單車褲正好多
單車褲~萌-50~
GN00508771 04:47 PM 10-10-14
作者: fami~yan:
作者: J+1:
垃圾咩,即使你話唔順眼,但都唔叫得上差囉....
由手機版發出
文章數:2

唔使為呢D人勞氣啦
全裝甲傻鴨 04:52 PM 10-10-14
作者: fami~yan:
港豬理論:咁叻你自己整機設
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面