Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 38 88 128 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 148 188 238  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
mrk 03:22 PM 10-02-14
排首賣個位只係早5個鐘排,重未去到台灣個位咁早!

重點:請問同港版機、美版有冇分別??(除左個Day One版手掣多左China呢行字外
ahleung 03:26 PM 10-02-14
作者: mrk:
重點:請問同港版機、美版有冇分別??(除左個Day One版手掣多左China呢行字外
我都唔係好留意.

好似話鎖區, 但相對地有D 內地行機先玩到既game (大陸公司出既XBONE game).

又好似話無得玩二手.
Hello MiMi 09:33 PM 10-02-14
有人down 左 ryse 未?
我仲係download 唔到
tinemail 09:37 PM 10-02-14
作者: Hello MiMi:
我都未得
究竟點先可以DOWNLOAD到?
佢會俾CODE我地定自己上STORE DOWNLOAD就得?

另外有冇人開賣前登記寄XBOX ONE的NEWS有收到$100 MICROSOFT STORE現金卷?
係咪同XBOX的STORE係另外一樣野?
可以買D乜?
ahleung 09:43 PM 10-02-14
作者: tinemail:
另外有冇人開賣前登記寄XBOX ONE的NEWS有收到$100 MICROSOFT STORE現金卷?
係咪同XBOX的STORE係另外一樣野?
可以買D乜?
我估係呢個, 網購實體貨品
www.microsoftstore.com
ahleung 09:52 PM 10-02-14
作者: Hello MiMi:
作者: tinemail:
我都未得
究竟點先可以DOWNLOAD到?
佢會俾CODE我地定自己上STORE DOWNLOAD就得?
HK xbox攪既優惠, 我未見過係一login xbox自動俾野你. 感覺HK xbox無能力嚮xbox系統入面set D咁既安排. 佢地最多嚮dashboard post下廣告.

我相信都係等佢email code俾你.

再唔係就聽日辦工時間打去hotline問吧.
bearkat 11:16 PM 10-02-14
粵語可聲控嗎
由手機版發出
mrk 11:15 AM 10-03-14
作者: bearkat:
粵語可聲控嗎
由手機版發出
不可,
平時o既介面唔得都算啦!
連隻Game本身有o既聲控都熄埋,有d白癡囉!
bearkat 12:27 AM 10-04-14
不可,
平時o既介面唔得都算啦!
連隻Game本身有o既聲控都熄埋,有d白癡囉!
點解連賣點都無埋架
由手機版發出
mrk 05:18 PM 10-04-14
作者: bearkat:
點解連賣點都無埋架
由手機版發出
X360時代K1已經係咁做啦!(指介面)
mrk 05:26 PM 10-04-14
我想用XBOX ONE手掣連PC玩Game,
但去左官網DL+安裝左後,部PC都冇反應,(我選左X86個條Link DL)
請問各位點解決呀??

PS:同埋官網個2條Link有咩分別??(我指唔係好識分X86同X64)
D-Joe 05:27 PM 10-04-14
我想用XBOX ONE手掣連PC玩Game,
但去左官網DL+安裝左後,部PC都冇反應,(我選左X86個條Link DL)
請問各位點解決呀??

PS:同埋官網個2條Link有咩分別
X86係32bit用,X64係64bit用
你check下自己個windows係32定64
仁魂 06:05 PM 10-04-14

好似話當Xbox one係2015年Update到Win 10之後, 可以用到Win 10的App.

http://www.vg247.com/2014/10/03/xbox...-apps-in-2015/
mrk 07:58 PM 10-04-14
作者: 仁魂:

好似話當Xbox one係2015年Update到Win 10之後, 可以用到Win 10的App.

http://www.vg247.com/2014/10/03/xbox...-apps-in-2015/
期待XBOX ONE的未來有更多進步比到我地CorePlayer用,
同埋唔該出多d獨占Game啦!

作者: D-Joe:
原來如此,我部PC係行Win7 64Bit,唔怪得冇反應啦!
mrk 09:19 PM 10-04-14
作者: D-Joe:
唔該晒!
已用到,加上又認到PC版Watch Dogs,玩得好爽中!
mrk 09:49 PM 10-04-14
平時一開機,X1就會連AMP及TV自動開埋,
請問係K2的IR訊號做,掟係系統經HDMI線做??

PS:我係行HDMI連AMP,然後經HDMI再連去TVo架!!!
rokuna 09:51 PM 10-04-14
平時一開機,X1就會連AMP及TV自動開埋,
請問係K2的IR訊號做,掟係系統經HDMI線做??

PS:我係行HDMI連AMP,然後經HDMI再連去TVo架!!!
Hdmi
mrk 09:56 PM 10-04-14
琴日見到188大舖Killer Instinct (Combo Breaker Pack)出左(HKD$198)
mrk 10:18 PM 10-04-14
請問XBOX ONE D Game係咪冇得完全退出o架??
ChrisN 10:36 PM 10-04-14

老實講XB1現在的介面已經接近win8/win10的GUI, 屈時更新win10相信都係為DirectX 12鋪路吧。
仁魂 10:38 AM 10-05-14
請問XBOX ONE D Game係咪冇得完全退出o架??
退回主畫面, 按Menu BUtton, 再選退出
ahleung 11:25 AM 10-05-14
琴日見到188大舖Killer Instinct (Combo Breaker Pack)出左(HKD$198)
順便講下, 新機主如果唔知既話, Killer Instinct本身係free-2-play game, 免費下載, 所有模式都玩到, 但就限死左一個角色. 其他角色要俾錢unlock.

鐘意格鬥game既可以試下.
mrk 08:31 PM 10-05-14
退回主畫面, 按Menu BUtton, 再選退出
Thx!!
mrk 08:38 PM 10-05-14
作者: ahleung:
順便講下, 新機主如果唔知既話, Killer Instinct本身係free-2-play game, 免費下載, 所有模式都玩到, 但就限死左一個角色. 其他角色要俾錢unlock.

鐘意格鬥game既可以試下.
我知隻Game係F2P,但原來限死左一個角色. 其他角色要俾錢unlock就冇留意啦!
同埋請問個Combo Breaker Pack可以Unlock晒全部角色使用嗎??

PS:暫時最不滿係X360大掣用唔到落X1到,
廠商又唔出雙對應格掣(指X1+X360),
依家香港地又唔見有X1格掣買!
PS2:呢緊12月GGXX新作冇X1及X360份又係對X系主機不利!
ahleung 08:56 PM 10-05-14
我知隻Game係F2P,但原來限死左一個角色. 其他角色要俾錢unlock就冇留意啦!
同埋請問個Combo Breaker Pack可以Unlock晒全部角色使用嗎??
隻game暫時分season 1 and season 2.
每個season有 8個角色.

http://news.xbox.com/2014/07/games-k...nstinct-retail
Combo Breaker Pack係包晒season 1所有角色, 再加season 2入面個拳手.
第一 ... 38 88 128 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 148 188 238  ... 最後

返回主題版面