Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39  ... 最後
Neo Entertainment TREND>美劇綜合討論區
\ot_to/ 08:01 AM 07-01-14
POI有自定版, 唔洗播原版丫嘛
不死game神 10:11 AM 07-01-14
想問vampire dairies tvb pearl等左幾年都唔播,明明好收得,有冇搞錯?
Sito 01:39 AM 07-02-14
作者: \ot_to/:
POI有自定版, 唔洗播原版丫嘛
無記不嬲唔care,林峰伽利略咪又係照播
BRA武藏 01:55 AM 07-03-14
POI自定版,即係TVB邊套 XD ?
www43w2002 01:26 AM 07-05-14
walking dead個貼係咪del左?

轉自the walking dead facebook
作者: :
We’re flipping through our first photo album and getting a bit teary-eyed. http://bit.ly/1lx5U31

Season 1 of The Walking Dead is now playing during the ‪#‎DeadWhiteandBlue‬ marathon weekend.
咩黎嫁
Sito 02:43 AM 07-05-14
作者: BRA武藏:
POI自定版,即係TVB邊套 XD ?
今年無記台慶空頭支票巡禮宣佈會拍一套叫做天網,由橋段到分鏡到監視畫面都抄到影印一樣
traveller 09:13 PM 07-12-14
下星期明珠除左星期一有agent of shield外,原來星期三有under the dome ^^
\ot_to/ 09:17 PM 07-12-14
作者: traveller:
下星期明珠除左星期一有agent of shield外,原來星期三有under the dome ^^
under the dome唔錯, 同原著好大分別, 不過改得幾好
Dangerous-boy 10:11 PM 07-12-14
估唔到Arrow會一星期做四晚,但放到十二點咁夜播
肉羊哩咖 05:18 PM 07-13-14
作者: Dangerous-boy:
估唔到Arrow會一星期做四晚,但放到十二點咁夜播
個劇情唔係咁M級啫 -- 在下以為應該同AOS調換~
traveller 04:58 PM 07-14-14
under the dome唔錯, 同原著好大分別, 不過改得幾好
啱啱睇到第2季第2集, 估唔倒咁快又2件拎便當... 仲要係...
不過一路睇一路諗究竟個結局收唔收倒科...
\ot_to/ 05:44 PM 07-14-14
啱啱睇到第2季第2集, 估唔倒咁快又2件拎便當... 仲要係...
不過一路睇一路諗究竟個結局收唔收倒科...
原著太多線, 乜都無解釋過, 所以唔洗太擔心
traveller 09:06 AM 07-15-14
原著太多線, 乜都無解釋過, 所以唔洗太擔心
頂...笑左..
BRA武藏 03:04 AM 07-19-14
有冇人睇
昭雪.Rectify ?
已經S2
非常鬱悶的文戲
有時都唔知自己睇來做乜 XD
肉羊哩咖 09:46 PM 08-01-14
POI第4季預告片(有啲第3季片斷):

新女殺手~~~

各人潛水後有正職:
哈囉去教書(有尐經驗)
John去當差(今次真嘅)
Root姐同Sam姐拍檔去賣化裝品(Sam姐個殺人樣好趕客噃)
Elias條線仲未斷?!

咁The Blacklist明得罪大陸都敢播,PoI唔播好明係CCTVB想抄佢橋。
Sito 10:37 PM 08-01-14
Root姐個look好得,和Sam的百合度繼續上升
肉羊哩咖 02:18 PM 08-04-14
作者: Sito:
之前監制尾訪問都呢pair受歡迎, 詢眾要求來季應該加碼
f2light 12:22 PM 08-08-14
10月7
Believe in the impossible.

https://www.youtube.com/watch?v=egptEhSWF-U
2dn 02:23 AM 08-18-14
明珠台原來無忘記 Bones
21/8 開始播 S7
不過 S7 得 13 集,唔該連續播埋 S8 啦。
肉羊哩咖 12:19 AM 08-21-14
原本做完Arrow,明珠半夜時段初初話做The Following,點知無耐前話改做The Mentalist 第五季~
布甸 11:53 AM 08-21-14
作者: 肉羊哩咖:
POI第4季預告片(有啲第3季片斷):
新女殺手~~~
各人潛水後有正職:
哈囉去教書(有尐經驗)
John去當差(今次真嘅)
Root姐同Sam姐拍檔去賣化裝品(Sam姐個殺人樣好趕客噃)
Elias條線仲未斷?!

咁The Blacklist明得罪大陸都敢播,PoI唔播好明係CCTVB想抄佢橋。
作者: Sito:
作者: 肉羊哩咖:
之前監制尾訪問都呢pair受歡迎, 詢眾要求來季應該加碼
剛剛睇完 S3,三季入面故事最精彩既一季(可惜某人拎便當...)
Root 姐同 Shaw 出黎好有愛
仲有 Bear

最尾 Root 姐話唔係為左 win 係為左 survival... 有o的唏噓...
Sar8 10:31 AM 09-12-14
而家D美劇網係咪摺哂
traveller 01:33 PM 09-12-14
作者: Sar8:
而家D美劇網係咪摺哂
我用電話睇, 暫時仲正常啊
Sar8 08:36 PM 09-12-14
我見google搵出來果D
人人就剩係出字幕
其他搵到果D有影片都dl唔到
boss 07:41 AM 09-15-14
作者: Sar8:
我見google搵出來果D
人人就剩係出字幕
其他搵到果D有影片都dl唔到
可以試下
1000fr.net

第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39  ... 最後

返回主題版面