Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43 83 133  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
b_boy 04:41 PM 05-20-14
作者: abingo:
即死同一線差好遠
起碼可以白馬返城回血
雷神個雷雷2知1條雷一直係85~95%, 我諗佢都係SET 死90%唔再浮動
最大得益者係放火狂, 之前有場頂上燒唔死STO隻8成血0距
abingo 04:44 PM 05-20-14
作者: b_boy:
雷神個雷雷2知1條雷一直係85~95%, 我諗佢都係SET 死90%唔再浮動
最大得益者係放火狂, 之前有場頂上燒唔死STO隻8成血0距
我試過於夫羅滿血燒剩一成
b_boy 10:29 PM 05-21-14
自記TEST
8卦1卦補90%, 影響不大
4卦比人超武力溶咗試唔到
飛將斬人應該係總武力x0.8
無雙28武
無題 11:14 PM 05-21-14
赤火 知力4確殺係咪堅= =?
係既群可以唔洗打...
b_boy 11:19 PM 05-21-14
作者: 無題:
赤火 知力4確殺係咪堅= =?
係既群可以唔洗打...
其實以前都係差不多必死, but 相對變成3知大軍滿血1定唔死
abingo 10:19 AM 05-22-14
最期の業炎   :知5確殺、知5軍に軍分が残るくらい、知6に8割
戒め        :知3確殺、知4に8割
大水計      :知3確殺
水禍(鍾会)   :知3確殺、知4に9割
水計(曹皇后) :知2確殺、知3に8割
水計(賈南風) :知4確殺、知5に8割
落雷(月姫)   :ピンで知3確殺、知4に9割
落雷(張姫)   :知1軍確殺、知2に9割
落雷(諸葛セン):知1確殺、知1軍に9割、知2に5割

落雷5智得返一線

速軍侵攻明顯短左,得13,4c
開左至高孫尚香一下邊,孫策一下門得返2成
Chitose1987 10:38 AM 05-22-14
-del-
由手機版發出
b_boy 10:41 AM 05-22-14
最期の業炎   :知5確殺、知5軍に軍分が残るくらい、知6に8割

落雷5智得返一線

5知向來都唔係確殺
我覺得群LEE個VER主力係無雙
abingo 10:56 AM 05-22-14
5知向來都唔係確殺
我覺得群LEE個VER主力係無雙
琴晚打左12場,8場有水火雷

大喝範圍
b_boy 11:36 AM 05-22-14
琴晚打左12場,8場有水火雷

大喝範圍
D 人試DECK 姐
風音 11:51 AM 05-22-14
無雙又回歸28武XD
6eo 12:07 PM 05-22-14

落雷5智得返一線

速軍短左

得番2成係指加埋打左80%, 定加埋打得20%?

自記TEST
8卦1卦補90%, 影響不大
4卦比人超武力溶咗試唔到
飛將斬人應該係總武力x0.8
無雙28武
飛將已完
我可以收埋副飛將BARA
abingo 12:32 PM 05-22-14
作者: iamleoluk:
速軍短左

得番2成係指加埋打左80%, 定加埋打得20%?

飛將已完
我可以收埋副飛將BARA
打左80%
唔加攻城力都唔只20%啦
b_boy 01:00 PM 05-22-14
打左80%
唔加攻城力都唔只20%啦
之前淨係孫策打9成左右?
6eo 02:09 PM 05-22-14
之前無咁痛喎
印象中之前一下門, 之後4隻1人1下邊係岩岩好未落城
改大力左?
b_boy 02:21 PM 05-22-14
之前無咁痛喎
改大力左?
你記錯咋, 我記至高1下邊, 雄極1下門就落城
風音 02:44 PM 05-22-14
成副暴虐下修哂sosad
反而3騎可以出返黎
abingo 03:00 PM 05-22-14
之前無咁痛喎
改大力左?
你記錯咋, 我記至高1下邊, 雄極1下門就落城
感覺上係2.2倍>2.0倍咁上下
輸多下孫堅城邊都玩完

from頂上:
蠻勇7.5c,地勢8.5c
風音 04:01 PM 05-22-14
蠻勇7.5c咁多
b_boy 04:14 PM 05-22-14
長1C又唔係100%好事, 至少皇帝以下果D用= 多1C比人殺隻張悌
LR猫 04:31 PM 05-22-14
長1C又唔係100%好事, 至少皇帝以下果D用= 多1C比人殺隻張悌
打shu deck囉
無題 04:57 PM 05-22-14
五知確殺打返最期算0w0

By the way 魂火長左?
城門位可以燒到城最邊邊=.=
abingo 05:01 PM 05-22-14
作者: 無題:
五知確殺打返最期算0w0

By the way 魂火長左?
城門位可以燒到城最邊邊=.=
本身都燒到城邊
不過SEGA話下修左範圍
6eo 05:02 PM 05-22-14
攻勢回士氣上限改左...
唔係變回3掛?

係就我打番求心/地勢算
風音 05:32 PM 05-22-14
疾風文鴦又上修返

ver up即刻有蠻勇頂上
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43 83 133  ... 最後

返回主題版面