Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.013
【麥斯】 02:19 PM 05-14-14
我一直以黎玩哩隻GAME既方式就係得閒上線求其打一場TA拿廿萬, 緊急只打防衛同新DF,
有票就打下EX, AD完全掂到都掂過, 平均每日上線時間不足一小時,
用太多時間對住哩隻GAME一定悶死
Squall-Lucifer 02:27 PM 05-14-14
這遊戲的重點不是打錢養女兒拍照拍拍拍嗎
興奮噴泉 02:28 PM 05-14-14
作者: Squall-Lucifer:
這遊戲的重點不是打錢養女兒拍照拍拍拍嗎
拍パンチラ吧
【麥斯】 02:37 PM 05-14-14
想要刺激的話就SOLO EX, 打遺跡海王,
起碼要帶三種武器, BR得把刀都幾難過, 達成唔到任務要求就春極都春唔死D怪,
中得太多招的話オトメ會用晒全身水, 唔用オトメ冇得夾硬黎的話, 打三隻BOSS隨時走佬同擋多過打
飛燕 03:07 PM 05-14-14
作者: 【麥斯】:
想要刺激的話就SOLO EX, 打遺跡海王,
起碼要帶三種武器, BR得把刀都幾難過, 達成唔到任務要求就春極都春唔死D怪,
中得太多招的話オトメ會用晒全身水, 唔用オトメ冇得夾硬黎的話, 打三隻BOSS隨時走佬同擋多過打
<- 之前為了賺入場費打海邊海龍把大劍,去拉3npc solo海底玩順手賺入場費
真係可以成場2X幾隻怪圍住

如果懶無關水制有機會被連打至死

這個場HU OE反而ok快

但到去返4個人
4隻HU/FI狂打運拳已經好殺

都係個句,如果隻game D怪血量x300%以上等隻野有機會攻擊
場地總怪量減少少來balance難度,隻game會好玩

出2X隻蟻級血量怪,4個人亂放飛道具死晒

中大體型怪更加應該整多幾隻成日跳出來
D.SANJI 05:04 PM 05-14-14
ios es出左 用一個星期試server loading都應該
Squall-Lucifer 05:45 PM 05-14-14
作者: D.SANJI:
ios es出左 用一個星期試server loading都應該
今天ES版仍在maintain
D.SANJI 06:10 PM 05-14-14
今天ES版仍在maintain
完全唔明點解仲main緊
加個ios版多d野姐
Squall-Lucifer 09:11 PM 05-14-14
7船的各位,等下敗者DF啦
Thaws 09:15 PM 05-14-14
http://www.g-heaven.net/topics/2014/05/140514a.html

台版....(笑)
興奮噴泉 10:37 PM 05-14-14
1隻Loser用4角色出2把★11大剣・・・
凍檸茶>﹏< 10:42 PM 05-14-14
隻敗者boss,打打下由12個人慢慢變成3個人
退出算
HAKAIDER 11:01 PM 05-14-14
作者: 凍檸茶>﹏<:
隻敗者boss,打打下由12個人慢慢變成3個人
退出算
630 定棄團先?

不過仲可以駁第二round
凍檸茶>﹏< 11:11 PM 05-14-14
作者: HAKAIDER:
630 定棄團先?

不過仲可以駁第二round
應該是棄團,打無耐就唔見4個人,之後慢慢唔見
唔知係唔係有bug,打左10分鍾都係第一階段
而家想返起,火力點都唔會差成咁呀
所以D人一早發覺即時走哂
【麥斯】 11:19 PM 05-14-14
係咪冇RA? 所以D人走晒

之前試過一次成場冇一個人係RA,
結果打足25分鐘先完場, 好彩中途冇人走
凍檸茶>﹏< 11:23 PM 05-14-14
作者: 【麥斯】:
係咪冇RA? 所以D人走晒

之前試過一次成場冇一個人係RA,
結果打足25分鐘先完場, 好彩中途冇人走
你咁講,好似係喎,成場都無人用過退化彈
HAKAIDER 11:44 AM 05-15-14
清story mode 中

テオドール由沼男變鬥男, 即係PSO2 故事設定係接返PSP2i ?!
興奮噴泉 11:51 AM 05-15-14

即係PSO2 故事設定係接返PSP2i ?!
打落去咪知Lor(但你好ネタバレw
Thaws 12:42 PM 05-15-14

テオドール由沼男變鬥男, 即係PSO2 故事設定係接返PSP2i ?!
有少少微妙唔同
ヒューカ係天然
デオ係人工
由手機版發出
Kaori Yae 12:48 PM 05-15-14
但問題係冇lala彈個デューマン種族出黎個故事又唔解釋...
Squall-Lucifer 12:51 PM 05-15-14
作者: Kaori Yae:
但問題係冇lala彈個デューマン種族出黎個故事又唔解釋...
不是就是某BOSS用上ダーガー因子植入體內改造出來的嗎
Kaori Yae 01:25 PM 05-15-14
不是就是某BOSS用上ダーガー因子植入體內改造出來的嗎
我知其他系列有lee個設定但我指PSO2本身
Squall-Lucifer 01:56 PM 05-15-14
我知其他系列有lee個設定但我指PSO2本身
你看看DIO君,原本是NEWMAN,通過改造手術之後變成鬥人,那隻角和寫輪眼,應該就是ダーガー因子的證明了。
Thaws 02:35 PM 05-15-14
行アークスクエストD藍色matterイオ有提過下デューマン身體構成同點樣黎ga
由手機版發出
Squall-Lucifer 02:46 PM 05-15-14
作者: Thaws:
行アークスクエストD藍色matterイオ有提過下デューマン身體構成同點樣黎ga
由手機版發出
很多故事、設定相關的資料都要行和主板無關的藍色matter板子才能得知
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面