Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... 最後
日本動漫畫討論版>橙乃ままれ「ログ・ホライズン 円卓崩壊」10月放送決定!
細路翔 08:46 AM 12-02-13
因為三個戰鬥系既剩係想出去打副本,三個生產系剩想玩巨商,依個時間帶得眼鏡無聊到走去玩政治(?
尼路 08:24 PM 12-02-13
眼鏡腹黑之處,佢真係一分錢都無出過……
亍 ◣ 09:26 PM 12-02-13
作者: 尼路:
漢堡包製法一式三份就攪掂
★星人44★ 09:33 PM 12-02-13
智惠即係財富
何況後來海洋機構同ロデリック商会都因今次得益晤少
第八商店街就慘D...
gingq7 01:48 AM 12-03-13
公會大樓都可以買, 遲d會唔會話復活神殿都買得
★星人44★ 03:00 AM 12-03-13
作者: gingq7:
全個日本買起都可以
80兆G(不包建築物)
Lamsze 08:19 AM 12-03-13
作者: gingq7:
復活神殿可以設定邊個可以用?即係死左無得復活!?

甘應該買呢個先喎,得人活在於死亡恐懼之中,仲大過不能使用公會
★星人44★ 10:24 AM 12-03-13
作者: Lamsze:

甘應該買呢個先喎,得人活在於死亡恐懼之中,仲大過不能使用公會
事実上已經有公會做佐…
中国個邊直頭係鬥買公會同神殿等主要設施建築物
CMS 08:46 PM 12-03-13
作者: Lamsze:

控制不包括 - 死左無得復活

覺得復活左即時踢出復活神殿 (沒用)

公會大樓都係限制進入,踢出

作者: ★星人40★:
全個日本買起都可以
80兆G(不包建築物)
睇左6卷,Web板7卷
睇到打劫80兆G,真係笑左出來
★星人44★ 05:04 PM 12-07-13
wwwwwwwwwwwwwwwww

人格不問wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

★星人44★ 06:38 PM 12-07-13
PK組(ドレッド・パック)算好彩
如果再遲D肯定好似ハーメルン成班放逐出アキバ

黑劍班臭男人
連召喚獸都宅過人wwwwwwwwww
亍 ◣ 06:44 AM 12-08-13
今集重點?

下回水著回?不過冇邊個可以期待,,,,,

又逃脫不能wwww

尼路 10:58 AM 12-08-13
其實裝備唔係要自己裝的嗎?點解次次都可以俾人裝上去
KTN 04:27 PM 12-08-13
其實akatsuki好想著架
★星人44★ 07:49 PM 12-14-13
今集各位都好萌
最萌係28歳
亍 ◣ 11:01 PM 12-14-13
水著part...果然冇期望冇失望

一定加了:)

尼路 05:46 PM 12-15-13
其實如果發生戰爭冒險者無得輸吧……不過成日話大地人能力比較低其實低到幾多lv到……
細路翔 06:27 PM 12-15-13
其實如果發生戰爭冒險者無得輸吧……不過成日話大地人能力比較低其實低到幾多lv到……
原作講有d大地人係gm等級既強,即係玩家依家得100lv上限佢地有120

仲有真係打起上黎玩家果邊大部本身都係網遊廢人,無晒班npc做野佢地衣食住行都成問題
J+1 06:32 PM 12-15-13
網遊廢人...唔怪得所有90lvl人都性格怪異
由手機版發出
a147852987 02:22 AM 12-16-13
作者: 亍 ◣:
水著part...果然冇期望冇失望

一定加了:)
曉:我平時纏住左啫
亍 ◣ 11:15 PM 12-21-13
兩個眼鏡舞廳中係咁放閃光咩事
★星人44★ 12:58 AM 12-22-13
二指真空把
★星人44★ 11:46 PM 12-22-13
作画監督的草刈大介
18号腦中風過佐身......

ご冥福をお祈りします
朔望~ 02:05 AM 12-23-13
R.I.P.
小特特 08:37 PM 12-26-13
一口氣睇番,商戰好睇
1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... 最後

返回主題版面