Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
~清談館~>其實D支那種既身體構造係唔係特別D架呢
陸奧 貴志 02:10 PM 08-27-13
作者: 怪盜小G:
行入監獄既一步
冇捨身既覺悟學乜人兇狠je
怪盜小G 02:12 PM 08-27-13
作者: 陸奧 貴志:
睇時候啦
Dyhalt Rushifar 02:13 PM 08-27-13
作者: 陸奧 貴志:
咁其實憎恨係唔需要覺悟既…
sugihara 03:25 PM 08-27-13
作者: Dyhalt Rushifar:
咁其實憎恨係唔需要覺悟既…
憎就唔緊要,係公海講呢d野出黎就要覺悟下囉
即係討厭蝗d行為係你0既事,我自己都受唔少氣,都好討厭
之但係例如有大陸人好有禮貌咁問路你都用呢種語氣呢種咀臉,就完全係影衰香港人,自己把口就要將香港人同支那人分開,做緊0既野就越黎越蝗,其實係好樣衰
歌絲˙暮斯 03:30 PM 08-27-13
作者: sugihara:
之但係例如有大陸人好有禮貌咁問路你都用呢種語氣呢種咀臉,就完全係影衰香港人,自己把口就要將香港人同支那人分開,做緊0既野就越黎越蝗,其實係好樣衰
救命.

講緊普遍支那人係點, 你係都要講個別情況.
sugihara 03:40 PM 08-27-13
作者: 歌絲˙暮斯:
救命.

講緊普遍支那人係點, 你係都要講個別情況.
普遍?唔係全部一個不漏咩
歌絲˙暮斯 03:45 PM 08-27-13
普遍?唔係全部一個不漏咩
普遍覺得日本人好有禮貌, 覺得德國有好紀律, 係咪個個都係咁丫 ?

無聊
sugihara 03:50 PM 08-27-13
作者: 歌絲˙暮斯:
普遍覺得日本人好有禮貌, 覺得德國有好紀律, 係咪個個都係咁丫 ?

無聊
你自己睇下某人講過乜先啦
深圳河以北一個不漏呀,普遍
怪盜小G 03:50 PM 08-27-13
講咁耐都唔明

我就係要D支那種討厭香港

以後唔再黎香港

要做到兩地互相厭惡,等準備黎香港既支那種黎之前就知道

香港人唔會歡迎佢地

就算佢地D雙非一樣會俾香港既同學恰同歧視

唔俾佢地發埋D乜野香港夢黎踩沉香港
sugihara 04:45 PM 08-27-13
講咁耐都唔明

以後唔再黎香港

香港人唔會歡迎佢地

趕?如果個個都係咁0既思維,未趕完香港已經同上面同化左啦
你夠力就可以好似印尼果d咁整個排華行動一野清晒佢地走,肯定大把人怕左唔敢再黎
而唔係咁樣拎香港人日常生活0既文明度黎較飛
仁飛 05:20 PM 08-27-13
講咁耐都唔明

以後唔再黎香港

香港人唔會歡迎佢地

我突然諗起拉登撞911之後阿富汗嘅下場,
同埋南北戰爭後,南方派人刺殺林肯後南方嘅下場

你到底同香港有咩仇要咁靠害香港?
我很好奇~
ZlWS 06:37 PM 08-27-13
講咁耐都唔明

以後唔再黎香港

香港人唔會歡迎佢地

班大帝討厭香港前更討厭中共

外國
討厭中共種,最後迫返去
Dyhalt Rushifar 05:02 PM 08-27-13
俾人插兩句既覺悟同插人兩刀既覺悟係天壤之別啦…

咁好多人唔識分國語同蝗語,如果對方有禮貌咁問,好難唔正正常常咁回答既
ZlWS 06:43 PM 08-27-13
作者: Dyhalt Rushifar:
俾人插兩句既覺悟同插人兩刀既覺悟係天壤之別啦…

咁好多人唔識分國語同蝗語,如果對方有禮貌咁問,好難唔正正常常咁回答既
蝗係可以有禮貌 咁問"哪裡有垃圾箱" 跟往除小朋友條褲屙大...(此真實例子已較好....)

毛教的影響就係令over50%人民腦賤

真的十分可憐
Dangerous-boy 08:16 PM 08-27-13
作者: ZlWS:
蝗係可以有禮貌 咁問"哪裡有垃圾箱" 跟往除小朋友條褲屙大...(此真實例子已較好....)

毛教的影響就係令over50%人民腦賤

真的十分可憐
尐支那賊和支那騙子們大多數都好有禮貌!好等尐獵物放下介心,然後....
ZlWS 10:15 AM 08-28-13
作者: Dangerous-boy:
尐支那賊和支那騙子們大多數都好有禮貌!好等尐獵物放下介心,然後....
毛教威力強勁,
毛民很聰明禮貌地不擇手段去達到目的

6歲童遭挖雙眼盜角膜
兇手「你不哭我就不摳你眼睛」
其父母說,對兇手「千刀萬剮都不解恨」,「只要抓到他,他就不得好死,他的眼珠我也要摳下來」。

KARO
你仔女遇上,打999好了
不要恨它們罵它們

返回主題版面