Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-29-13, 01:47 PM   #376
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
唔係個個識日文
另外咁易知.就唔會咁多人問..
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 01:50 PM   #377
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
作者: 雷火武 查看文章
其實齊9粒石之後要點我覺得可以放頭POST
因為我之前唔識,上日本WIKI都無講點做.

最後去巴哈搵左一大輪先叫到有圖文教學
引用:
引用:
齊9粒珠後去邊?
去到GATE, 行到中間咁上下, 牆上有 Z 字

打RMZ
其實11頁我有答你

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 01:53 PM   #378
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: mouseccy 查看文章
你係玩咩難度?
如果NORMAL, 可以預埋我今晚一齊打
我要開曬6隻人
我psv 嫁

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 01:55 PM   #379
AthrunZala
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
想問下忘却の秘薬係咪任攞的?
定係只能攞一次?
AthrunZala 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 01:57 PM   #380
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: NexTony 查看文章
其實11頁我有答你
我知..

但我見到唔止我一個人問
差唔多係日經...
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 01:59 PM   #381
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
根據經驗,頭post係廢的
無論頭post既資料有幾充足,相同既問題都係會一直出現
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 02:03 PM   #382
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:

岩岩打完果陣係巴哈仲老點左我向右行...(即係出左gate....)

舊 07-29-13, 02:03 PM   #383
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
引用:
作者: JO JO 查看文章
膚淺問題 集整哂d珠 跟住點做?
引用:
作者: cyberfox 查看文章
+1
我都想問,剛齊珠無耐
我今晚都想收埋隻古龍皮

但我要2300先玩得

LV33 戰士
由手機版發出
引用:

去傳送點個版
中間有D字
之後你知點做吧
其實我最初都係上網搵唔到
自己再慢慢摸索出黎

故事有提過下
不過打到o個時自己都冇留意了
mouseccy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 02:04 PM   #384
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
我psv 嫁
我雙版本架
舊 07-29-13, 02:09 PM   #385
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
你係玩咩難度?
如果NORMAL, 可以預埋我今晚一齊打
我要開曬6隻人
引用:
我雙版本架
今晚add 你
或者你add 我 psn: panda-hahaha

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 02:09 PM   #386
longsonufo
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
3DS Friend Code4983 4956 8613
引用:
作者: Sar8 查看文章
紅龍我都係係房打,不過班人就算唔識避都要搏血先打得過
反而八爪魚守船冇次得
明明4個人係得1個人入彈一個人點火...
剩低兩個唔知做乜春
八爪魚一拖3 NPC好易
D NPC 只會入彈
player 只要不停點火就得了

舊 07-29-13, 02:17 PM   #387
Jockey
Crazy Gamer
清淡素雅俏麗韻致

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1246 8878 9215
PSN  IDKingRance
XBox Live GamertagKing Rance
引用:
作者: AthrunZala 查看文章
定係只能攞一次?
巴哈睇到:
忘卻秘藥係混沌之迷宮打到第三層有一支...
...一個角色只能有三支...

戦場の絆 ジオン公国軍戦術情報局に所属する特殊部隊。ガンダム強奪遂行の為なら金も惜しまない!
BorderBreak EUST 25nd Airborne Brigade Combat Defence Enforcer

此篇文章於 07-29-13 02:42 PM 被 Jockey 編輯。
Jockey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 02:19 PM   #388
小雨

註冊日期: Jul 2002
引用:
定係只能攞一次?
混沌之迷宮 3,6,9 層第一次清關可以拎一支
之後再刷都唔會再有
即係同一個角色最多只可以拎3支

舊 07-29-13, 02:33 PM   #389
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
引用:
作者: 小雨 查看文章
混沌之迷宮 3,6,9 層第一次清關可以拎一支
之後再刷都唔會再有
即係同一個角色最多只可以拎3支
3支好夠啦

第一支比你改年輕時犯下既錯誤
第二支比你轉build玩
第三支比你點返轉頭

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 02:39 PM   #390
AthrunZala
Crazy Gamer

引用:
作者: reiyaw 查看文章
3支好夠啦

第三支比你點返轉頭
未用過,係咪一用就所有PT回復哂?
定係一個PT用一支水咁計?
舊 07-29-13, 02:41 PM   #391
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
引用:
未用過,係咪一用就所有PT回復哂?
定係一個PT用一支水咁計?
一用就會回返晒全部點左既SP比你
限一隻角色
(但係唔包括增加包包格數 )

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 03:07 PM   #392
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
一用就會回返晒全部點左既SP比你
限一隻角色
(但係唔包括增加包包格數 )
其實有冇人計過
去到99LV
有幾多技能點可以用
舊 07-29-13, 03:25 PM   #393
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
3支好夠啦

第三支比你點返轉頭
其實copy多個save出黎咪可以慢慢試囉? 反正有3個save格, 又可以upload上server backup
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 03:26 PM   #394
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007

咁多張CG都係這張最可愛

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗

此篇文章於 07-29-13 03:48 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 03:40 PM   #395
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: pet3 查看文章
小人面鳥, 但諗起成年人面鳥獵食果張就覺得恐怖
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 03:52 PM   #396
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
引用:
其實有冇人計過
去到99LV
有幾多技能點可以用
睇人講50個任務(56點) + lv.99
共 155 點喎

舊 07-29-13, 03:58 PM   #397
AthrunZala
Crazy Gamer

引用:
故事也很黑暗
其實好多CG背後GE故事係好有深意的

此篇文章於 07-29-13 04:00 PM 被 AthrunZala 編輯。
舊 07-29-13, 03:58 PM   #398
longsonufo
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
3DS Friend Code4983 4956 8613
引用:
我都係用緊呢張做lock paper

舊 07-29-13, 04:02 PM   #399
AthrunZala
Crazy Gamer

引用:
作者: longsonufo 查看文章
我都係用緊呢張做lock paper
用緊呢張
舊 07-29-13, 04:03 PM   #400
Jockey
Crazy Gamer
清淡素雅俏麗韻致

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1246 8878 9215
PSN  IDKingRance
XBox Live GamertagKing Rance
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
小人面鳥, 但諗起成年人面鳥獵食果張就覺得恐怖
性,色情,反社會~

戦場の絆 ジオン公国軍戦術情報局に所属する特殊部隊。ガンダム強奪遂行の為なら金も惜しまない!
BorderBreak EUST 25nd Airborne Brigade Combat Defence Enforcer
Jockey 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] ヴァニラウェア作品攻略區 武藤遊戲 攻略及心得交流區 1943 05-21-24 02:15 PM
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] SUPER Street Fighter IV 系列討論區 Vol.3 八仙果 攻略及心得交流區 257 06-07-14 08:21 AM
[多機種] SUPER Street Fighter IV 討論區 Vol.2 八仙果 攻略及心得交流區 1753 06-05-14 06:23 PM

現在的時間是 12:18 PM

手機版 | APP版