Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>SDガンダムオペレーションズ VOL.8
macgyver 09:18 PM 04-04-13
作者: hkkyo:
我終於成功了!
我都想中番部三星近機
ryvius123 10:44 PM 04-04-13

隨便抽抽就中佐XD
不過parts係加命中....
johnson0263 10:55 PM 04-04-13
作者: ryvius123:

隨便抽抽就中佐XD
不過parts係加命中....
幾時到我??點解得返21個舊隊友??引退曬??
ryvius123 11:06 PM 04-04-13
作者: johnson0263:
幾時到我??點解得返21個舊隊友??引退曬??
同你同期係隊既都死得7788了, 前排打算解散又叫佐D轉會, 我自己都打算唔玩, 點之臨尾中3C9 3C8
johnson0263 11:28 PM 04-04-13
同你同期係隊既都死得7788了, 前排打算解散又叫佐D轉會, 我自己都打算唔玩, 點之臨尾中3C9 3C8
i see,其實哩隻都幾花時間,但又難中好野,我都已經唔係太想玩了
ryvius123 11:56 PM 04-04-13
i see,其實哩隻都幾花時間,但又難中好野,我都已經唔係太想玩了
係阿....同埋佢已經沒咩新野好出, 再玩落去只係係度磨時間
zzzdx 01:55 PM 04-05-13
當你望完最強無課11連你會完全唔想玩
Gundam MK-2 02:06 PM 04-05-13
爭係見到小+一黎無耐就中3*9又輕易過晒我頭都夠唔想反啦

望下自己玩咁耐都未3*9過......
spikekit 03:53 PM 04-05-13
作者: Gundam MK-2:
爭係見到小+一黎無耐就中3*9又輕易過晒我頭都夠唔想反啦

望下自己玩咁耐都未3*9過......
小+都爬埋我頭
johnson0263 08:08 PM 04-05-13
作者: zzzdx:
當你望完最強無課11連你會完全唔想玩
無得比,可能人地係D重課隊,10幾部x6機待命,中獎機會當然高
spikekit 01:45 PM 04-06-13
大家用三倍加兩倍組合可唔可以lv3, lv4打到S蛋
god3169hk 03:42 PM 04-06-13
作者: spikekit:
我+蛇叔+魚大打到360萬
ryvius123 03:43 PM 04-06-13
差少少

作者: god3169hk:
我+蛇叔+魚大打到360萬
K大你係自己用BUFF定用252攻人...?
god3169hk 03:48 PM 04-06-13
差少少

K大你係自己用BUFF定用252攻人...?
我用buff 速
蛇叔buff 兩次魚大
我buff 一人一次
其他全用技
ryvius123 04:14 PM 04-06-13
我用buff 速
蛇叔buff 兩次魚大
我buff 一人一次
其他全用技
咁既話我都應該得wor, 等我試試先
ryvius123 09:50 PM 04-06-13

spikekit 10:29 PM 04-06-13

佢係所謂"寄生"玩家嘅代表, 應該大把人去挑佢
bbsnake 10:37 PM 04-06-13
我用buff 速
蛇叔buff 兩次魚大
我buff 一人一次
其他全用技

我都係一模一樣咁打
spikekit 10:56 PM 04-06-13
我用全buff

一開始我同蛇加魚攻

之後我加蛇速, 蛇turn2開始出技

turn 3開始我再加蛇攻

咁打得唔得?
johnson0263 11:07 PM 04-06-13
佢係所謂"寄生"玩家嘅代表, 應該大把人去挑佢
我都想搵隊重課"寄生"
ryvius123 11:56 PM 04-06-13
我都想搵隊重課"寄生"
u1都幾好阿, 點解唸住跳槽

btw, 如果真係要轉, 7日打到10萬VP先上的話我唸都有唔少重課日本隊肯收你既...
zzzdx 11:58 PM 04-06-13

btw, 如果真係要轉, 7日打到10萬VP先上的話我唸都有唔少重課日本隊肯收你既...
GAF得3個人做到
ryvius123 12:27 AM 04-07-13
作者: zzzdx:
GAF得3個人做到
無課就話要VP者, 如果有倍機就邊度都肯收啦
zzzdx 12:32 AM 04-07-13
無課就話要VP者, 如果有倍機就邊度都肯收啦
長期有倍機咪仲衰~咪得H大一個
johnson0263 12:41 AM 04-07-13

講下姐,u1係幾好,不過隊中主力都開始轉會/引退。vp10萬唔太難, 我平均vp都10萬,上次15萬。
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面