Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56  ... 最後
攻略及心得交流區>ヴァニラウェア作品攻略區
鈴蘭 11:57 PM 03-19-13
作者: 血之淚:
Atlus會公佈消息就等於有咁上下完成度
佢出既game真係唔多bug
隻P4G由首日玩到冇玩都冇遇到亦都唔知有咩bug
Atlus發行架咋......開發又唔關Atlus事
開發始終係VANILLAWARE
TSZ 02:03 AM 03-20-13
嘩, 呢隻點解甘貴既....
血之淚 08:51 AM 03-20-13
作者: 鈴蘭:
Atlus發行架咋......開發又唔關Atlus事
開發始終係VANILLAWARE
始終「大丈夫萌大奶」倒閉真係擔心隻game胎死腹中
離發售有一段日子,除bug時間都好足夠
真十人€ 02:12 PM 03-21-13
官網更新咗了

http://dragons-crown.com

今期ファミ通

jamsquare 02:20 PM 03-21-13
7 月廿幾同MON HUNT有D近
鈴蘭 02:43 PM 03-21-13
唯一擔心係關卡數夠唔夠多
村正雖然好多關但好多都係兼用卡........但呢隻唔可以架嘛
野良猫 03:52 PM 03-21-13
整隻demo嚟先啦~
Einhander 03:54 PM 03-21-13
終於可以係倉底拎返部PSV出黎
安安 05:34 PM 03-21-13
http://www.youtube.com/watch?v=bwMKiimtmaI
プロモーションムービー#1

holsety 05:42 PM 03-21-13
d人設..想點
fami~yan 07:13 PM 03-21-13
作者: holsety:
d人設..想點
有咩問題?
野良猫 07:17 PM 03-21-13
d人設..想點
有咩想點?隻GAME係咁架喎
lunn 07:20 PM 03-21-13
d人設..想點
幾正丫
無問題喎!!!
血之淚 07:58 PM 03-21-13
d人設..想點
由PS2奧丁過陣人設已經係咁
如果突然換人設我信相購買意慾會減少一半
小昭Teddy 09:01 PM 03-21-13
唔好講咁多, 快D出啦, 我當初買機有一部份係為左呢隻GAME架
Einhander 10:30 PM 03-21-13
聽日去熱線睇下有冇得訂先
assy 11:12 PM 03-21-13
d人設都唔知幾正
本來想買美版玩英文,而家怕會無左日配音
係羅,快d出隻demo先啦
月牙火介 11:55 PM 03-21-13
搵唔到唔買嘅理由bbb
simonc 11:38 AM 03-22-13
作者: 月牙火介:
搵唔到唔買嘅理由bbb
日版貴到high high
真十人€ 11:48 AM 03-22-13
Vita版8,190円, PS3版又係8,190円

Vit版一丁友玩, 當然可以online co-op玩,
PS3版估計可以單機4人玩,又可以online,似乎PS3版低玩啲。
Dyhalt Rushifar 11:58 AM 03-22-13
作者: 真十人€:
Vita版8,190円, PS3版又係8,190円

Vit版一丁友玩, 當然可以online co-op玩,
PS3版估計可以單機4人玩,又可以online,似乎PS3版低玩啲。
不過維他可以拎去街玩
如果可以直接LINK機,其實在下覺得幾吸引D。
雖然在下仍然接受唔到成班FRIEND食飯圍起黎坐,不過全部都淨係望住部手提機…
Rance 12:18 PM 03-22-13
但係美版平一半...會唔會日版其實係一PACK兩個版本架?....
nds新手 12:43 PM 03-22-13
可唔可以 online 4 打?
定係只可face to face link play???

thx
鈴蘭 03:10 PM 03-22-13
作者: Rance:
但係美版平一半...會唔會日版其實係一PACK兩個版本架?....
係就好丫
izumo 05:31 PM 03-22-13
作者: nds新手:
可唔可以 online 4 打?
定係只可face to face link play???

thx
出維他如果冇得3G 係街打有咩意義?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56  ... 最後

返回主題版面