Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 4 2013年年末商戦に発売
強化人間ですの~★ 04:21 PM 02-21-13
作者: 名無しさん:
如果計抽Card Game/Hea Game Android/iOS除時多過PC Gamer
全世界最多人食的食店係老麥
( ゚ω゚)? 04:21 PM 02-21-13
AMD以前就會,依家應該唔會,不過性能會差過Intel
作者: hinasaki:
AMD 8核CPU 可以期待佢過熱

HI_Ricky 04:23 PM 02-21-13
作者: 強化人間ですの~★:
橫掂都係,不如用windows做OS,再響Windows之上加自己個Game Engine layer,可以用現有PC game之餘又可以玩PS4Game,點都冇android game咁dry
dreamcast 就係死係呢part
hinasaki 04:24 PM 02-21-13
自del
強化人間ですの~★ 04:24 PM 02-21-13
作者: HI_Ricky:
dreamcast 就係死係呢part
DC死因太多啦點止呢part
gingq7 04:24 PM 02-21-13
作者: BistonC:
其實可唔可以多啲日系game?
可以學老任掟錢俾日三廠造game
日系大廠 gapcom, konami, SE, KOEI 呢d係唔係都會出game架啦 (而且一定雙平台);

反而d中廠如 白金, tri-ace 呢d就真係要掟下錢了 (不過sony都無乜錢啦)l

而出gal game果d細廠就psv都夠玩啦, 唔駛出係ps4
AshleyYan 04:26 PM 02-21-13
自del
暖爐唔係副功能嗎?
( ゚ω゚)? 04:30 PM 02-21-13
Sony要響日本本土啲發布會先會發布日系Game,傳統來的

作者: BistonC:
其實可唔可以多啲日系game?
可以學老任掟錢俾日三廠造game

N0T51B 04:33 PM 02-21-13
作者: gingq7:
日系大廠 gapcom, konami, SE, KOEI 呢d係唔係都會出game架啦 (而且一定雙平台);

反而d中廠如 白金, tri-ace 呢d就真係要掟下錢了 (不過sony都無乜錢啦)l

而出gal game果d細廠就psv都夠玩啦, 唔駛出係ps4
最重要係白金,真係死人都要科啲水
卡柏 04:35 PM 02-21-13
白金表示,做第四廠仲好揾...
龍寶寶 04:39 PM 02-21-13
作者: 卡柏:
白金表示,做第四廠仲好揾...
佢冇LEVEL5咁好彩,靠一隻DQ8就可以發圍
Metal Gear NT 04:42 PM 02-21-13
不如以後Blizzard所有game除o左PC/Mac版之外,仲會PS3/PS4版同步推出
其實有得諗
川上双葉 04:46 PM 02-21-13
作者: Metal Gear NT:
不如以後Blizzard所有game除o左PC/Mac版之外,仲會PS3/PS4版同步推出
其實有得諗
WOW2
由手機版發出
Sar8 04:50 PM 02-21-13
wow咁多技能。。。(未包食水,天賦,道具)
一個手掣邊舞得店。。。

而家睇下Jay wilson走左之後D3可唔可以重生....
westpat 04:54 PM 02-21-13
作者: Sar8:
一個手掣邊舞得店。。。

而家睇下Jay wilson走左之後D3可唔可以重生....
cut rmah
( ゚ω゚)? 05:28 PM 02-21-13
PS4啲Spec講得幾詳細:
PlayStation 4 Specifications Analysis – Are They Actually Better than a Similar Cost PC?

http://wccftech.com/playstation-4-sp...milar-cost-pc/
david 05:41 PM 02-21-13
作者: Sar8:
一個手掣邊舞得店。。。

好明顯JAY W去佐整RMAH 2:DIABLO 4啦。
now_loading 05:52 PM 02-21-13
小島隻MGS 0 唔知會唔會轉PS4... 話曬Snake 都算PS 吉祥物... 有新機冇蛇叔好像怪怪的。
安安 05:53 PM 02-21-13
http://asia.playstation.com/tw/cht/n...sDetail/304900

DUAL SHOCK 4 詳細規格(中文版)
IDGAF 05:55 PM 02-21-13
作者: Marco:
但求希望今次部PS4可以做得輕D同細D就好
我淨係希望佢唔會好似肥仔版PS3咁易壞就得。(鎖頭、死亡黃燈…)
RPG之鬼 05:56 PM 02-21-13
作者: 龍寶寶:
搵返個有料製作人先,空有靚畫面但唔好玩真係無用架
你還覺得佢靚?
日本還有幾多個有料製作人吖

作者: Marco:
但求希望今次部PS4可以做得輕D同細D就好
PS3 VER1實在太~~~~~~果陣時去SCEH講呢部嘢時,已經好客氣話,打直擺好尐

其實PS4應該用Android做OS,再響Android之上加自己個Game Engine layer,可以用現有Android Apps之餘又可以玩PS4Game,再固步自封唔係辦法

PS Vita又係,如果可以用理Android Apps起碼無依家咁Dry
係就係,但會缺少獨特性,再者又要同人瓜分,條數難計

如果計抽Card Game/Hea Game Android/iOS除時多過PC Gamer
唔好睇少抽Card Game/Hea Game,都唔知幾多人話TIME MANAGEMENT(你地講的Hea Game養幾多人)好玩

我諗Watch Dog都係PC出先啦
不過Ubisoft可能會有獨佔DLC俾PS4

同意唔向下相容扣勁多分

另外 根據過往經驗
至少等到佢出PS4v2先好買

AMD 8核CPU 可以期待佢過熱
等V2好

作者: gingq7:

前兩間還好,後者間實在
TRI-ACE就算,白金就同芒享一樣唔失得
基本上去到後期都係GAL GAME,其實都好既

作者: 龍寶寶:
佢冇LEVEL5咁好彩,靠一隻DQ8就可以發圍
LEVEL 5完全是中六合彩頭獎
westpat 05:58 PM 02-21-13
作者: 安安:
http://asia.playstation.com/tw/cht/n...sDetail/304900

可以幫smartphone/psv充電
IDGAF 06:04 PM 02-21-13
作者: pet3:
我記得係
360美國贏少少
ps3亞洲贏少少日本贏哂歐洲贏哂
英國打和

因為美國好大
最後總計ps3慢出一年都贏360少少

一邊是依靠ps2威光
一邊是依靠早出一年

另外不是全部雙平台360一定贏哂
是講開發平台用哪部就哪部靚

wii?
對大部分真正玩家是戰力外
但係PS2年代PS系係一哥,XBOX明顯係輸家,
到PS3宜家呢代比XBOX 360追返上嚟同PS系平分秋色,
我就唔覺得PS3有勝出了…

但我都希望日系GAME係PS4上面可以有D新搞作,好耐都無新作值得期待。
ai. 06:05 PM 02-21-13
個ps eye係唔係kinect咁?
安安 06:23 PM 02-21-13
作者: 安安:

http://asia.playstation.com/tw/cht/n...sDetail/304910

PlayStation 4 概要(中文版)
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38  ... 最後

返回主題版面