Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
攻略及心得交流區>Metal Gear Rising: Revengeance 攻略及心得交流區
ryuka 06:28 PM 02-20-13
作者: Metal Gear NT:
限定版有咩?
出面見都係這個版本,另外有個konami style特別版就多隻雷電フィギュア

Sito 06:43 PM 02-20-13
出面post封左,良品日版入手,518
野良猫 06:49 PM 02-20-13
作者: www43w2002:
咁大鑊深水埗入?
KTGH,不過係訂價

另,見佢有一盒(?)限定版
SNAKE 06:55 PM 02-20-13
作者: ryuka:
出面見都係這個版本,另外有個konami style特別版就多隻雷電フィギュア

konami style特別版 多小錢?
普通的限定好像1000內
ryuka 07:05 PM 02-20-13
作者: SNAKE:
konami style特別版 多小錢?
普通的限定好像1000內
問過因為cut得太厲害有都好貴,起碼2xxx
如果唔介意顏色不同,自己買過隻無咁嬲
kutsu 07:06 PM 02-20-13
938 日版限定入手
Viper II 07:13 PM 02-20-13
188 499
sky9662 07:21 PM 02-20-13
咁有冇CHing 係邊度見到隻konami style幾錢?
暗.黑.騎.士 07:31 PM 02-20-13
有冇版友係GH 退過訂?
GTO 07:44 PM 02-20-13
頭先係屯門見到一隻限定版 988 ...
行408
日538

武藤遊戲 08:03 PM 02-20-13

鈴蘭 08:17 PM 02-20-13
已囉到貨
打電話問有無就答無,親身去到就有
シェンムー 08:37 PM 02-20-13
作者: 鈴蘭:
已囉到貨
打電話問有無就答無,親身去到就有
Hotline 都甘做…真係唉
嘖HEIHEI 08:40 PM 02-20-13
唔係諗住炒呀,硬係覺得明天個價會比今日高(訂了,但未拎)
polyu7 08:51 PM 02-20-13
最易打既我覺得係sam
唯一唔扣血都打贏既大佬

最後boss屈機
金身爆炸除非一早走緊, 打緊途中出一定中...
有人話獎盃要hard mode無傷打贏......
睇黎我都係放棄白金

最後大佬

以為係而個

點知係用武裝色霸氣既赤犬

華倫君島陽平 09:05 PM 02-20-13
作者: mrk:
已爆機1次(7小時57分15秒, normal難度),現在2周見中

呢位都好靚女(第2幅海報)
第3幅海報
你搵呢d咁犀利既?
我搵唔到
www43w2002 09:08 PM 02-20-13
有幾多人幾銀入手係有卡跟嫁
joelai2005 09:09 PM 02-20-13
日版係咪得1個內封dlc咋?
1515 09:13 PM 02-20-13
如果斬唔到左手,使唔使reset 再來?
陸奧 貴志 09:27 PM 02-20-13
點樣救人?打完敵佢唔死就唔敷理佢?
1515 09:29 PM 02-20-13
作者: 陸奧 貴志:
點樣救人?打完敵佢唔死就唔敷理佢?
走埋去有action 提示,再接鍵,對方會致謝的
陸奧 貴志 09:31 PM 02-20-13
作者: 1515:
走埋去有action 提示,再接鍵,對方會致謝的
我開頭o個度,殺左兩隻野,條友跪左o係度雙手擺頭,但行埋去冇action button....

原來打漏一件已過
莎月美希 10:03 PM 02-20-13
D ID 要如何收集?
ryuka 10:07 PM 02-20-13
作者: 莎月美希:
D ID 要如何收集?
玩到咁上下有教
陸奧 貴志 10:11 PM 02-20-13
之後有幾隻飛人o個度未行到埋去就俾人見,之後殺左要救o個件sosad
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面