Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-29-12, 09:13 PM   #151
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: GN00508771 查看文章
唔知點解老瑞到今日都仲未寄呢盒野俾我...
日本已經21號出貨嫁啦wo

舊 12-29-12, 09:22 PM   #152
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: ゆり 查看文章
日本已經21號出貨嫁啦wo
所以頭先已經send左信問佢..

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-12, 09:31 PM   #153
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
比想像中細盒,都係大ONE PIECE D大隻佬figure少少O者...

舊 12-29-12, 09:34 PM   #154
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: Rance 查看文章
比想像中細盒,都係大ONE PIECE D大隻佬figure少少O者...
同P.O.P 白星 OR 骨頭戈個比 邊個大D?

舊 12-29-12, 09:40 PM   #155
terrycat
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: GN00508771 查看文章
同P.O.P 白星 OR 骨頭戈個比 邊個大D?
點睇都係圓神大D..
BTW 有冇人知道NATIVE CAT LAP MILK 邊度有得訂同咩價位..
TAOBAO 運埋過來都係900 HKD 內到
terrycat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-12, 11:34 PM   #156
ゆり

註冊日期: Nov 2004
樓下開始有人放圓神

等插水有機

舊 12-29-12, 11:58 PM   #157
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
作者: J+1 查看文章
咁大盒香港真係有咁多人食得落?
由手機版發出
今日係信和見到十幾人拿住
盒大姐
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-12, 12:07 AM   #158
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
終於執好個櫃放圓神
因為D頭髮,翼同支弓令到比想像中要更多地方安置

不過真係好靚
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-12, 12:10 AM   #159
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003

舊 12-30-12, 01:37 PM   #160
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
隻圓神我係AMAZON訂返黎~計埋運費+日元匯價應該同香港差不多
睇到個盒大我都大獲地諗屋企無位安置...
剛丟左PS3盒+其他盒清好左位,呢個格應該實到入去挂
睇怕至快要4號先到家
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-12, 02:23 PM   #161
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: grxgr 查看文章
隻圓神我係AMAZON訂返黎~計埋運費+日元匯價應該同香港差不多
睇怕至快要4號先到家
個位大約擺到兩盒HG FA-ZZ疊埋多少少位的話…就安置到圓神
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-12, 03:41 PM   #162
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
引用:
睇怕至快要4號先到家
隻火牛好野來的.真識貨

在AMAZON買野其實係唔係會平過在香港買????

舊 12-30-12, 03:51 PM   #163
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 莎月美希 查看文章
隻火牛好野來的.真識貨

在AMAZON買野其實係唔係會平過在香港買????
唔會...隻圓神意外地重...剛收到EMAIL...運費好金...sosad
隻火牛好勁
部腦插左sund card+ capture card +GTX680+4隻HDD+i7都夠力有餘@@
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-12, 03:52 PM   #164
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
唔會...隻圓神意外地重...剛收到EMAIL...運費好金...sosad
空氣好值錢架
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-12, 07:58 PM   #165
-水原-
Senior Gamer
CB

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDInnovade0988
引用:
作者: -水原- 查看文章
想問下ミコノ見街未?
http://www.1999.co.jp/10195647
出咗深水埗同旺角都見唔到,係咪咁搶手
圓神就有好多OTZ
-水原- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-12, 01:07 AM   #166
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: -水原- 查看文章
出咗深水埗同旺角都見唔到,係咪咁搶手
圓神就有好多OTZ
因為無人返

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-12, 01:25 AM   #167
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: mikemike 查看文章
因為無人返
無人返定代理唔派貨-.-我到星期5為止都未收到貨...

舊 12-31-12, 01:28 AM   #168
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

好可能是版權的問題而唔比派

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 12-31-12, 10:20 AM   #169
不死身的出木杉
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
昨天入手圓神
請問哪些地方有賣圓神尺寸的亞加力膠盒?

玩具街可指以下香港街道,均以銷售玩具而著名:
太原街 (香港),位於香港島灣仔
福榮街,位於九龍深水埗

(以上兩地應該可買? 請問價錢大概多少?)
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-12, 10:48 AM   #170
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
都係去淘寶搵奶貓

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-12, 10:52 AM   #171
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 不死身的出木杉 查看文章
昨天入手圓神
請問哪些地方有賣圓神尺寸的亞加力膠盒?

玩具街可指以下香港街道,均以銷售玩具而著名:
太原街 (香港),位於香港島灣仔
福榮街,位於九龍深水埗

(以上兩地應該可買? 請問價錢大概多少?)
其實自己量好長闊高
去搵膠片鋪整仲好啦

舊 12-31-12, 10:58 AM   #172
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
係~好難得有個岩size現成貨~買左返去先發覺唔岩位仲煩

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-12, 12:48 PM   #173
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: ゆり 查看文章
樓下開始有人放圓神

等插水有機
乜咁快插
衰乜嘢?貴?

追加:
1K已經有!?唔係化……

舊 12-31-12, 01:03 PM   #174
古手神主
Crazy Gamer
paper lion

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
乜咁快插
衰乜嘢?貴?

追加:
1K已經有!?唔係化……
有1k 咁正咩?

岩岩先收左隻. 賣家原因: 屋企冇位擺, 原價pre-order讓出. 不過要自己拎單去收

講真點會嫌貴呀, 一開始就知個價架啦.

舊 12-31-12, 01:07 PM   #175
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 古手神主 查看文章
有1k 咁正咩?

岩岩先收左隻. 賣家原因: 屋企冇位擺, 原價pre-order讓出. 不過要自己拎單去收

講真點會嫌貴呀, 一開始就知個價架啦.
二手已開包小圓 = 1.1K
未開包 = 1.3K
可惜近排真係買好多嘢同冇位……

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
型男索女Figure討論區 vol.42 Gallardo 收藏品討論版 1000 11-25-12 09:28 AM
GAF GFDM-CWM 團 Vol. 43 <<石·示申 登陸火星冇壓力>> POISON 街機心得交流討論區 1006 08-16-06 03:01 AM
1:43 Toyota Hiace 靈格斯 收藏品討論版 2 01-26-06 09:43 PM
Game vol.43 (請留意截止時間!!) 魚伕 體育版 22 02-18-05 08:23 PM
估波遊戲VOL.43 龍寶寶 體育版 21 03-23-04 05:55 PM

現在的時間是 09:08 PM

手機版 | APP版