Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 53 103  ... 最後
日本動漫畫討論版>TVアニメ「ドラゴンボール超」2015年7月放送開始!丨ストーリー原案:鳥山明
Sar8 07:52 PM 11-11-12
做乜悟飯又變返超西
又唔記得原作設定?:-)
dust11 08:05 PM 11-11-12
隻神個樣好弱
整隻布洛尼超三仲好啦:-)
金戰士 08:06 PM 11-11-12
作者: Sar8:
做乜悟飯又變返超西
佢吾洗再變身,以經係超西3戰力...
尼路 09:55 PM 11-11-12
死……我真係唔記得點解悟飯唔得變超西……:-)
Dom031059 09:58 PM 11-11-12
作者: 尼路:
無話唔變得超西
只係當年老界王神激發咗佢全部潛力之後話佢唔使變超西都發揮到全部力量
謎之天音 10:06 PM 11-11-12
個神個樣好埃及風
stevenfan 10:07 PM 11-11-12
作者: 怪盜小G:
神之後唔夠出界王之後唔夠出大界王之後唔夠出埋界王神+大界王神

神哩個名係DB世界越黎越唔值錢,今次個神又神拜幾品:-)
神之上係閻魔大王先再到界王XDDD
Kain 10:23 PM 11-11-12
作者: 尼路:
我既理解:
證據得幾句說話,悟飯問老界王神點變ULTIMATE
老界王神答同變超西同一要領,即係變超西個SKILL已經俾變ULTIMATE取代左
ai. 10:46 PM 11-11-12
見到個神咁樣.....不如出套貓魔人z亂入真正龍珠更吸引~
Kain 11:19 PM 11-11-12
作者: Sar8:
做乜悟飯又變返超西
之前D劇場版好似都有變,劇場版萌大奶
exiazero 11:32 PM 11-11-12
作者: Kain:
之前D劇場版好似都有變,劇場版萌大奶
但係龍拳,合體兩套SET係布歐後都無:-)
可能POSTER問題者
上次08 SPECIAL都出錯左光頭無限
應該無問題掛:-)
exiazero 02:53 PM 11-15-12

謎に包まれたタイトル「神と神」とは…!?
発表された映画のタイトルは「神と神」!!これまで「DB」には様々な神様が登場したが、もしかして彼らと関係が…!?続報に期待大だッ!!

What is this title surrounded by mystery, “Battle of Gods (Kami to Kami)”…?!
The film’s title has been announced as “Battle of Gods”!! Up to now, a variety of gods have appeared in Dragon Ball, but could it be that there’s a connection to them…?! Be on the lookout for further information!!
惡魔X魔鬼 03:32 PM 11-15-12
我從來都好佩服鳥山明:-)
一套動/漫畫可以出左十幾,二十年都仲可以有得出新野
有要係冇停過咁出其他周邊野(game,扭蛋,figure.......)
講真,真係冇乜人可以做到咁
真!DC 03:44 PM 11-15-12
eva:-)
由手機版發出
Rance 03:49 PM 11-15-12
但係d新野好多都唔係好關佢事架喎....
凍檸茶 04:03 PM 11-15-12
海報個敵人好似菜鳥:-)
惡魔X魔鬼 04:04 PM 11-15-12
作者: 真!DC:
eva:-)
由手機版發出
eva又係經典, 兩個女主角有無限咁多種周邊產品既可能性:-)
作者: Rance:
但係d新野好多都唔係好關佢事架喎....
但都係用佢套"龍珠"做招來嘛:-)
Rance 04:12 PM 11-15-12
車,咁手塚治虫o個d死左二十幾三十年都重有啦
money 10:42 AM 11-19-12
http://www.dragonball2013.com/

money 11:52 PM 11-29-12
破壊神ビルス:山寺宏一
ウイス:森田成一

DevilElvis 01:43 AM 11-30-12
古埃及?:-)
square-enix 02:25 AM 11-30-12
明明話故事接布歐編完結後, 點解設定又去翻布歐編初期, 悟飯超西, 比達穿戰鬥服....
戰鬥神都作到出來, 咁大把神都可以俾悟空收服.
加瑪 12:51 PM 11-30-12
無限變咗小松大廚?
十一月 01:25 PM 11-30-12
話時話,光頭仔的中文譯名唔係「無閑」咩?
點解咁多人講「無限」:-)
pet3 01:30 PM 11-30-12
作者: 加洛瑪.神:
無限變咗小松大廚?
GT時已經係咁(不過變左白髮)

這套是 z和GT中間
所以就有頭髮+黑色
標籤:ドラゴンボール, 鳥山明, 龍珠
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 53 103  ... 最後

返回主題版面