Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後
收藏品討論版>景品/一番籤討論區
亍 ◣ 10:33 PM 08-06-12
你有返就搵你算啦.....成万銀貨點分

話時話呢個點計?
http://page7.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/g115310635
★星人44★ 10:58 PM 08-06-12
作者: jaVaj ◣:
你有返就搵你算啦.....成万銀貨點分

話時話呢個點計?
http://page7.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/g115310635
我都係同其他人夾份
―人箱半(150)
darknessmana 11:29 PM 08-06-12
我諗大家(包括自己)都只係想要特定某(幾)樣野

有部份獎可能都唔係大家既目標,要一齊BID一箱返黎的確有難道...
flpchoho 11:47 PM 08-06-12
作者: darknessmana:

有部份獎可能都唔係大家既目標,要一齊BID一箱返黎的確有難道...
我都係......上個月燒完錢入一番type moon,今個月彈藥實在唔夠充足.....一齊bid一箱有難度......
最好有多幾個人夾份分1 set
怪盜小G 03:11 PM 08-07-12
拎上手青子好過SABER
:bface: 09:04 PM 08-07-12
作者: ★星人40★:
一定得

OK,我殺
YALIU 10:08 PM 08-07-12
作者: darknessmana:

我想要的野大家都想要....
好難分…
money 04:02 PM 08-10-12

一番くじ コードギアス亡国のアキト
企画進行中!
kog 06:02 AM 08-26-12

★星人44★ 02:50 PM 10-24-12
今年年頭係鷲宮神社神抽後
真係靈感越来越強
上次抽3次清佐SOFMAP兩隻セイバー10周年A
今次抽六次清晒池袋間FM兩隻ミクB

anyone 05:44 PM 10-24-12
信和都得好少鋪入ゆるゆり
stamenccy 08:28 PM 10-24-12
作者: ★星人40★:
今年年頭係鷲宮神社神抽後
真係靈感越来越強
上次抽3次清佐SOFMAP兩隻セイバー10周年A
今次抽六次清晒池袋間FM兩隻ミクB
強運!點解成日都見好似好易中AB賞既﹖T~T
AshleyYan 09:51 PM 10-24-12
我玩咁耐未曾試過中最低級以外既獎
買大細連輸三十鋪紀錄保持者\
anyone 09:56 PM 10-24-12
今次yryr第一次係抽中大獎而唔係比錢買
雖然想要京子而唔係あかり
★星人44★ 10:36 PM 10-24-12
作者: stamenccy:
強運!點解成日都見好似好易中AB賞既﹖T~T
我都唔知
六合彩唔見中
明天想試下抽命運石之門

上次中兩隻10周年セイバーA都未抽晒返香港
下個月11月中同朋友去玩+睇EVA劇場先抽返黎

亍 ◣ 11:39 PM 10-24-12
好運呢家野,你要有時要係手指隙流d出黎架...........唔係唔好運架

所以拎一隻出來成本價放啦
怪盜小G 01:03 AM 10-27-12
http://1kuji.bpnavi.jp/item/488

魔法少女リリカルなのは The MOVIE 2nd A's第一弾

你唔好再遲D
zzzdx 01:09 AM 10-27-12
作者: 怪盜小G:
http://1kuji.bpnavi.jp/item/488

魔法少女リリカルなのは The MOVIE 2nd A's第一弾

你唔好再遲D
D樣好崩
God Gundam 03:04 AM 10-28-12
作者: anyone:
信和都得好少鋪入ゆるゆり
我去左In's Point 1/F抽,$70,抽左三次,第三次中D賞結衣
查實我想要clearfile多d.....

frankylui 10:55 PM 11-04-12
有冇大大知邊度有得抽Steins Gate?
anyone 11:05 PM 11-04-12
作者: God Gundam:
我去左In's Point 1/F抽,$70,抽左三次,第三次中D賞結衣
查實我想要clearfile多d.....
同你一樣地方抽
我想要C京子多d
事丫娃些 05:32 PM 11-08-12

2013年6月4週登場予定/全2種/フリュー
仁飛 05:40 PM 11-08-12
13年6月!?駛唔駛咁耐?乜熱潮都過啦

仲要無最萌嘅黃衣之王......算,我自己嚟

イア!イア!ハスター-----!
anyone 08:06 PM 11-08-12
官圖無限好
ゆり 09:50 PM 11-08-12
furyu果2隻天使崩到...

平到咩咁都真係落唔到手

又邪神
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後

返回主題版面