Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
手機平板遊戲討論版>キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜
ammms 07:19 AM 06-23-17
陸奧同 Choy
send 左邀請俾你地
choy9353 08:52 AM 06-23-17
作者: ammms:
陸奧同 Choy
send 左邀請俾你地
已入,努力捐款中
ammms 09:23 AM 06-23-17
作者: choy9353:
已入,努力捐款中
黎緊好似有公會打卷活動
抽一開始送果隻有 B 級衝力射球嘅翼
有興趣可以入埋 line group 方便約戰

http://line.me/ti/g/hUYNXZq44u
jackiecyho 10:14 AM 06-23-17
今日係打錢日, 一晚已經升爆晒公會D 連盟效果, 不過每個數值最多都係加5% 左右
choy9353 10:45 AM 06-23-17
黎緊好似有公會打卷活動
抽一開始送果隻有 B 級衝力射球嘅翼
有興趣可以入埋 line group 方便約戰

http://line.me/ti/g/hUYNXZq44u
已join Line
陸奧 貴志 06:18 PM 06-23-17
陸奧同 Choy
send 左邀請俾你地
唔見有INVITE
ammms 12:25 PM 06-24-17
作者: 陸奧 貴志:
唔見有INVITE
公會就升 rank
今晚應該有位
ShinDou 05:17 PM 06-24-17
聯賽俾人踢出左2千4位升唔到上B,得5萬7分,其實點先打到高分D﹖
ammms 05:27 PM 06-24-17
作者: ShinDou:
聯賽俾人踢出左2千4位升唔到上B,得5萬7分,其實點先打到高分D﹖
通常要入球差大 d
不過我都諗緊升唔升 B 級
Top 2000 幾人應該撞親都係課長

另陸奧有位入得
ShinDou 05:33 PM 06-24-17
而家9萬2戰力,入親去都係見D十零萬戰力,成堆SSR仲要有SSR龍 @@ 都唔敢打

不過見有時會出D怪陣,成堆SSR但錯晒位減左能力,壓到得6萬幾,但炒佢5粒都仲少分過我之前打贏D勁過我戰力既隊 @@
陸奧 貴志 08:25 PM 06-24-17
通常要入球差大 d
不過我都諗緊升唔升 B 級
Top 2000 幾人應該撞親都係課長

另陸奧有位入得
thx

即時小小地捐10萬先
jackiecyho 09:53 PM 06-24-17
hat trick 好重要
ShinDou 09:57 PM 06-24-17
我炒5粒果場日向帶帽架,爭D帶2頂帽,不過打果隊壓左戰力得6萬幾,我有9萬戰力,唔知係咪打低過自己戰力既隊會照除番%﹖
~小鬼~ 07:24 AM 06-25-17
我炒5粒果場日向帶帽架,爭D帶2頂帽,不過打果隊壓左戰力得6萬幾,我有9萬戰力,唔知係咪打低過自己戰力既隊會照除番%﹖
5球其實好少,5球真係中場線以上個個用一次必殺都差唔多...
我自己贏8球排緊175...對上果D好多贏9/10球
ShinDou 08:34 AM 06-25-17
好難中場線以上個個都有技射 XD 仲未抽中過SSR,全部派既,派既SSR好似低能力過抽既好多﹖

而家入到波既得日向同大空,兩隻升左LV80,史耐達有火炎射但未升得切佢,得30幾LV,其他都冇技射
reD_sanG 11:19 AM 06-25-17
ammms 大, 剛玩頭幾日 , 暫時RANK 4, 請問可否留位入團? ID : 385 041 905
另外想問問係咪課金 = 對軍團有貢獻 ? 另外小弟有好多野唔識,有冇Wts / wechat GP入? thx~
陸奧 貴志 01:05 PM 06-25-17
得一隻SR邊神DMF,所以夾硬升爆隻R卡魯治,但原來冇得覺
ShinDou 01:10 PM 06-25-17
DMF我仲係得R,後備得隻N XD 都費事晒錢晒肥升佢,仲係LV1,打少個咁 XD
zzzdx 02:32 PM 06-25-17
作者: 陸奧 貴志:
得一隻SR邊神DMF,所以夾硬升爆隻R卡魯治,但原來冇得覺
出個得1隻DMF既陣咪ok
maxiell 04:26 PM 06-25-17
由手機版發出求入團 847561474
ShinDou 06:36 PM 06-25-17
11萬戰力入聯賽成堆歐洲陣,唔怪得咁多人壓陣,我都學下先 XD

壓到6萬戰力打7萬隊炒佢7粒,終於有62365分排1944位有得升班了 @@

其實係咪應該TEAM1擺全N拉低戰力﹖XD
不是藍星人 09:13 PM 06-25-17
-delete-
choy9353 10:07 AM 06-26-17
11萬戰力入聯賽成堆歐洲陣,唔怪得咁多人壓陣,我都學下先 XD

壓到6萬戰力打7萬隊炒佢7粒,終於有62365分排1944位有得升班了 @@

其實係咪應該TEAM1擺全N拉低戰力﹖XD
壓分好似有上限,而家好怪,入去打有時會預到D好低戰力
我試過18萬入見到D得11-12萬
okabe 10:33 AM 06-26-17
作者: choy9353:
壓分好似有上限,而家好怪,入去打有時會預到D好低戰力
我試過18萬入見到D得11-12萬
係佢上次更新後分左高低戰力
你可以不停出入刷d 低戰力來打
唔駛好似之前咁5隊都係差無幾
choy9353 11:32 AM 06-26-17
作者: okabe:
係佢上次更新後分左高低戰力
你可以不停出入刷d 低戰力來打
唔駛好似之前咁5隊都係差無幾
我唔知係我個人問題定乜野
打D低分既好似仲難打

係唔係差太多分有差別,會有D加成

禁區頂 5xxx shoot 射SR 森奇,幾次都用puch 打到,仲要佢已經冇晒血出唔到超必
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面