Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 
手提遊戲機討論版>ゼルダの伝説 トライフォース3銃士 / The Legend of Zelda: Tri Force Heroes
哥薩克 10:25 AM 10-11-15
尋晚唔係屋企,頭先試左半個鐘
4場,2場斷線,1場撞騎呢友,只係完成到1場

騎呢友果場真係叫晒救命,條友唔識玩zelda咁滯
淨係第1個洞穴一開頭要用箭射汽球已經卡左係度-_-
用晒所有可以用既icon去提佢佢都係一碌木咁企係度

D簡單機關因為條友都玩到我叫救命咁滯

好彩有blacklist...

如果有固定隊友去玩應該好好多
又,我要檢討下究竟係咪自己router出事
哥薩克 02:54 PM 10-11-15
岩岩睇官網原來正式版有得單機mode
一個人輪流控制三角
mrk 06:53 PM 10-11-15
作者: 哥薩克:
岩岩睇官網原來正式版有得單機mode
一個人輪流控制三角
啱啱睇過Demo裡面的說明書,
都有寫可以1人玩,
同2-3人玩限定的闘技場!

PS:睇呢內容好豐富!
mrk 07:16 PM 10-11-15
作者: 青頭仔:
請問係咪可一帶dl play三打架?
作者: 哥薩克:
可以dl play
正式版先可DL Play!
Demo唔得!
Sea 10:54 PM 10-11-15
俾人抬起左, 有無得自己跳返落地下?
今日玩果時, 係咪俾人掟落街
哥薩克 11:34 PM 10-11-15
作者: Sea:
俾人抬起左, 有無得自己跳返落地下?
今日玩果時, 係咪俾人掟落街
無得逃脫呀...只有猛撳icon叫人扔你
usayarE 12:03 AM 10-12-15
今朝有幸試咗
用icon搞笑得嚟又基本上溝通到
如果唔抽到奇怪隊友應該幾好玩
整體比想像中好好多
hkradio 12:39 PM 10-15-15
我美版機
今日收到試玩email

另外有兩個account, 有無朋友想要?
mrk 11:22 PM 10-15-15
作者: hkradio:
我美版機
今日收到試玩email

另外有兩個account, 有無朋友想要?
今日中午係台灣巴哈都有人放美版Demo Code,(成功攞左1個)
然後自己e-mail都有收到!

PS:請問個Demo係咪一定要齊3個人先可以玩到(這裡指面連,Online我試過,一定要齊3個)
PS2:老任美版Demo email寫著有3段公測時間,分別係:
___10/16: 5 PM - 10 PM PT
___10/17: 5 PM - 10 PM PT
___10/18: 7 AM - 12 PM PT
注1:以上係美國時間
注2:以上係美版Demo公測時間,日版Demo到時受唔受埋一份玩,就要到時試下先知啦!!
注3:美版每次公測都開5個鐘太正啦!(希望到時唔好成日塞車啦!)
注4:話說美版公測時間換算香港即係幾時??(我唔識計
SilverShadow 01:16 AM 10-16-15
作者: mrk:
今日中午係台灣巴哈都有人放美版Demo Code,(成功攞左1個)
然後自己e-mail都有收到!

PS:請問個Demo係咪一定要齊3個人先可以玩到(這裡指面連,Online我試過,一定要齊3個)
PS2:老任美版Demo email寫著有3段公測時間,分別係:
___10/16: 5 PM - 10 PM PT
___10/17: 5 PM - 10 PM PT
___10/18: 7 AM - 12 PM PT
注1:以上係美國時間
注2:以上係美版Demo公測時間,日版Demo到時受唔受埋一份玩,就要到時試下先知啦!!
注3:美版每次公測都開5個鐘太正啦!(希望到時唔好成日塞車啦!)
注4:話說美版公測時間換算香港即係幾時??(我唔識計
PT應該係 UTC-7,香港係UTC+8,爭15個鐘
10/16: 5 PM - 10 PM PT = 10/17: 8 AM - 1PM HKT

日版demo local 要齊三人,只有一關,online 有三關
hkradio 07:43 AM 10-16-15
作者: SilverShadow:
PT應該係 UTC-7,香港係UTC+8,爭15個鐘
10/16: 5 PM - 10 PM PT = 10/17: 8 AM - 1PM HKT

日版demo local 要齊三人,只有一關,online 有三關
應該是美國時間:

You’ve been selected to try out The Legend of Zelda™: Tri Force Heroes game before it’s released. Here’s how it works:
Use the code below to download the demo.
Once downloaded, you can play the available dungeon with two friends* via local play. (Other modes such as single-player and download play won’t be available.)
You can also try out online co-op mode during these hours:

10/16: 5 PM - 10 PM PT
10/17: 5 PM - 10 PM PT
10/18: 7 AM - 12 PM PT
Enter your code on Nintendo eShop:
XXXXXXXXXXXXXXXXX

It’s dangerous to go alone!
Bring two friends along by giving them these free demo codes.

B0HBXD0R4S9MQ71W
B0HXXPY242LD55DS

以上的code, 如有朋友想要, 請自取, 請注意是美版機.
mrk 02:31 PM 10-17-15
中午12點先收工,立刻趕返屋企,重玩到1個鐘,美版公測每次開5個鐘實在太好了!
mrk 08:41 PM 10-17-15
今晚10-11pm, 得閒上公測,my user name: mrk_HK
LUFFY420 02:12 PM 10-19-15
今天能跑就好~~~DQ8,猫村,火紋都玩完....
hkradio 07:47 AM 10-20-15
不知重陽節前可否偷步.

anyway, 收工去旺角睇睇.
青頭仔 11:58 AM 10-20-15
出左請單聲,謝謝!!!
益優格 02:44 PM 10-20-15
旺角信和2XX
usayarE 02:57 PM 10-20-15
如果唔計單打,其實隻game係咪偷跑咗都無用,server應該未開?
益優格 03:08 PM 10-20-15
作者: usayarE:
如果唔計單打,其實隻game係咪偷跑咗都無用,server應該未開?
我同FD面聯,所以無諗過呢個問題...

今晚返到去可以試下有無開到SER
hkradio 04:05 PM 10-20-15
作者: 益優格:
旺角信和2XX

請問是日版還是美版?
益優格 05:04 PM 10-20-15
作者: hkradio:
請問是日版還是美版?
係日版

我用兩部機兩隻GAME試左連ONLINE SER,已經玩到
hkradio 05:52 PM 10-20-15
作者: 益優格: